Q10 Power

Kevesebb ránc és feszesebb bőr a NIVEA Q10 Power segítségével

Fedezd fel az ránctalanító bőrápolás forradalmi összetételének, a Q10 koenzimnek az erejét! Most még hatékonyabb formulával!

ÚJ TERMÉKCSALÁD

PRÓBÁLD KI A NIVEA Q10 POWER TERMÉKCSALÁDOT!

A NIVEA Q10 arcápolás 20. születésnapja alkalmából bemutatjuk a megújult hőst a NIVEA Q10 Power termékcsaládot! Imádni fogod! 

 

Vedd fel aktívan a harcot a ráncokkal és a bőr öregedésének tüneteivel a Q10 koenzim segítségével! Tudtad, hogy a Q10 koenzim a szervezet minden sejtének működésre hatékonyan hat és elengedhetetlen az energia előállításához? Fedezd fel a termékcsalád megújult tagjait most még hatékonyabb formulával.

 

KEVESEBB RÁNC AKÁR 4 HÉT ALATT
FESZESEBB BŐR AKÁR 2 HÉT ALATT

Csökkentsd a ráncokat akár 4 hét alatt és varázsold feszesebbé bőröd akár 2 hét alatt a megújult hős segítségével! A NIVEA Q10 Power most tízszer több kreatinnal* felveszi a harcot a ráncokkal és a bőr öregedésével szemben. A megújult termékeket itt találod.

Tippek a nappali és éjszakai bőrápoláshoz:

  • Nappali bőrápolás: Használd a NIVEA Q10 POWER Ránctalanító Feszesítő Nappali arckrémet az öregedés tünetei ellen. Megújult összetételével, mely tízszer több kreatint* tartalmaz hatékonyan segít a ráncok elleni harcban, az arcbőr feszesebb lesz. A 15-ös vagy 30-as fényvédőfaktor segítséget nyújt a napsugárzás okozta ráncok kialakulása ellen.**

  • Éjszakai bőrápolás: Lefekvés előtt vidd fel a megtisztított bőrre a NIVEA Q10 POWER Ránctalanító, Feszesítő Éjszakai Arckrémet, melynek bőrápoló összetevői alvás közben segítenek regenerálni a sejteket. 

  • Intenzív kúra: Próbáld ki a 10 napos intenzív kúrát a NIVEA Q10 POWER Feszesítő Kúra formájában, melyben a termékcsalád termékei közül ebben található meg legnagyobb koncentrációban a kreatin. Használd a nappali vagy éjszakai krém felvitele előtt 10 napon át. 

* A korábbi formulához képest

** Jelen termék használata nem helyettesíti a megfelelő napvédő termék használatát.

 

Q10 KOENZIM

ÉRDEKESSÉGEK