Kérdéseid vannak a Crème és a Soft termékekkel kapcsolatban?

Itt megtalálhatod a választ a gyakori kérdésekre.

1. Milyen bőrtípusokra használható a NIVEA Soft és a NIVEA Creme?

A NIVEA Creme és a NIVEA Soft minden bőrtípus esetében alkalmas az arc, a test és a kéz ápolására. Azt, hogy melyik terméket válaszd, annak alapján döntheted el, hogy milyen egyéni bőrápolási szükségleteid vannak: ha bőrödnek intenzív, gazdag ápolásra van szüksége, a NIVEA Creme a megfelelő választás, míg a NIVEA Soft, mely frissítően hidratálja bőröd, könnyen felvihető és ideális, ha nagyobb bőrfelületet szeretnél bekrémezni.

2. Miben különbözik a NIVEA Soft és a NIVEA Creme? 


A NIVEA Creme víz-az-olajban emulzió. Ez azt jelenti, hogy sok-sok vízcseppecskét tartalmaz olajba ágyazva. Ennek eredményeként bőröd először intenzív ápolásban részesül a külső olajrétegnek köszönhetően, majd pedig nedvességhez jut. Ezzel szemben a NIVEA Soft olaj-a-vízben emulzió: parányi olajcseppeket tartalmaz, melyeket víz vesz körül. Ezért itt a bőr először gyorsan beszívja a NIVEA Soft külső vízrétegét, ami a bőrnek a frissítő hidratálás érzetét nyújtja. A finom olajcseppek ezután fejtik ki bőrápoló hatásukat.
 

3. Hogyan lehetséges, hogy a NIVEA Creme tartósítószer nélkül készül?

A NIVEA Creme víz-az-olajban emulzió, ami azt jelenti, hogy parányi vízcseppek „úsznak” egy olajos közegben. Az olaj-a-vízben emulzióktól eltérően ebből a fajta emulzióból a mikroorganizmusok csak minimális mennyiségű vízhez juthatnak hozzá. Mivel lehetőség van arra, hogy a NIVEA Creme-et gyakorlatilag steril körülmények között gyártsuk, valamint oly módon, hogy az emulziócseppek eloszlása egyenletes legyen, a fogyasztók által a krémbe juttatott mikroorganizmusok nem képesek életben maradni és nem maradnak meg a termékben.

4. Használhatom-e a NIVEA Creme-et száraz bőrű csecsemők és gyermekek ápolására?

A NIVEA Creme alkalmas a száraz, különösen érzékeny bőrű bababőr ápolására is.


További kérdésed van?

Kérjük, használd a kapcsolatfelvételi űrlapot.
Lépj velünk kapcsolatba
termékek háttérkép