A természetesség kulcsfontosságú számomra

Interjú AvianaRahllal, a NIVEA influencer nagykövetével.

A természetesség kulcsfontosságú számomra

Interjú AvianaRahllal, a NIVEA influencer nagykövetével

A legújabb termékcsaládunk, a Naturally Good arcápolók és –tisztítók kapcsán megkérdeztük AvianaRahl, influencer nagykövetünket, hogy mondja el, ő mit szeret ezekben a termékekben és mit jelentenek számára a termékcsalád által képviselt legfontosabb értékek: a természetesség és az átláthatóság.

 

Fel tudod idézni, mi az első emléked a NIVEA termékeivel?

Élénken él bennem, hogy nagymamámnak egy darab krémje volt csak a fürdőszoba polcán, a klasszikus kék tégelyes NIVEA krém. Én pedig minden alkalommal, mikor nála jártam, megszaglásztam és titokban kentem magamra egy kicsit. Akárhányszor megérzem az eredeti NIVEA illatot, mindig a mamánál töltött gyerekkori nyaralások jutnak eszembe. 

Mi az, amit a természetesség jegyében a mindennapok szintjén fontosnak tartasz? Legyen az táplálkozásra, szépségápolásra vagy életmódra vonatkozó rutin.

Ha tehetem, előbb vásárolom meg a házit, mint a boltit, mert szívügyemnek érzem a helyi termelők támogatását a magam szintjén. Ezért inkább az ő kertjükből veszem meg a zöldséget, a húst, a lekvárt vagy a mézet. A szépségápolási kedvenceim köre igencsak leszűkült az elmúlt években, és ezt tudatosan alakítottam így. Van egy minimális szépségápolási készlet, amit viszont nap mint nap használok. Ebben többek között helyet kapnak ásványi sminktermékek és csakis a jó minőségű bőrápolók. Elhatároztam, hogy nem halmozom fel a kozmetikumokat és ne vegyek olyan kiszerelést, amiről tudom, hogy nem fogom elhasználni. Így amelyik sminkből tudok, mini kiszerelést választok. 

Melyik a kedvenc terméked a NIVEA Naturally Good termékcsaládból és miért?

Az arctisztítás a kedvenc lépésem a reggeli és az esti szépségápolási rutinban is, így az arctisztító tej lett az abszolút kedvencem. Nagyon finoman és gyengéden távolítja el a szennyeződéseket és a sminkem javát is a bőrömről, ami után pedig egy feltöltött, élettel teli puhaságú arcbőrt érzek. És ezt imádom! 

Kiknek javasolnád a Naturally Good termékeket? Milyen nő képe van előtted, amikor a termékcsaládra gondolsz?

Egy természetszerető, környezetére vigyázó, azt óvó, egészségtudatos és figyelmes hölgyet látok magam előtt, aki nem rest utána olvasni a dolgoknak, több helyről informálódni. Tudja, hogy mit akar, és nem elégszik meg kevesebbel, mint a számára legjobbal. Tudatos bőrápoló, aki néha maga is bekever egy gyors házi arcpakolást, de inkább vonzódik a természetes irányhoz: étkezésében is keresi az organikus, bio élelmiszereket, odafigyel arra, mit eszik. 

Van olyan esetleg eddig nem felfedett szépségápolási titkod, amit elárulsz nekünk és szívesen javaslod, hogy bárki kövessen a szépségápolás terén?

A nyakam és a dekoltázsom területét ugyanúgy ápolom, mint az arcomat, és oda is teszek fényvédőt, ahogy a kézfejemre is. Gyakran szoktam arcmasszázst, arcjógát is alkalmazni, amellyel úgy érzem, sokat teszek a finom vonalak és a megereszkedett bőr ellen. De a legfontosabb a sok tiszta víz és vitamindús ételek fogyasztása, hogy ne csak kívülről ápoljuk a bőrt, hanem belülről is támogassuk olyan tápanyagokkal, melyek kifejezetten hozzájárulnak a bőr egészségéhez.