Erős, mégis gyengéd

NIVEA DEZODOR SPRAY

Jobban szereted a golyós dezodort, mint a deo sprayt? Hatalmas választékunknak köszönhetően nálunk egész biztosan megtalálod a számodra ideális változatot. Attól függetlenül, hogy egy különleges illatot, kifejezetten az érzékeny bőr számára megfelelő formulát vagy akár kondicionáló összetevőket keresel, a NIVEA kozmetikumai azt nyújtják, amire valóban szükséged van. Ráadásul az összes deo spray rendkívül erős, mégis gyengéd védelmet biztosít, maradványok nélkül.
 
Szeretnél maximális frissességet és kellemes illatot? Megbízható partnerre van szükséged a stresszes hétköznapokon vagy sportoláshoz? Belefáradtál a fekete vagy fehér ruháidon lévő foltokba? A NIVEA segít a válaszban neked.

A NIVEA dezodorok nem tartalmaznak alumíniumsókat, ugyanakkor akár 48 órán keresztül biztosítják számodra a frissességet és megvédenek a kellemetlen szagoktól. Dermatológiailag tesztelt és nem hagynak foltot a ruháidon. Ugyanakkor gondoskodnak hónaljad gyengéd ápolásáról is, amelyet a borotválkozás gyakran irritálhat.