(126)

Protect & Care Izzadásgátló Deo Spray

150 ml

Előnyök

Izzadásgátló
NIVEA illat
NIVEA Creme
Minden bőrtípus
  • 48 órás, hatékony izzadásszabályozó hatás
  • A NIVEA Creme ápoló összetevőivel és illatával
  • Bőrbarát hatása bőrgyógyászatilag igazolt
  • Etil-alkohol-mentes
  • Kíméletes a hónalj bőréhez

Tudj meg többet erről a termékről

Izzadásgátló deo spray a NIVEA Creme ápoló összetevőivel és jól ismert illatával. Rendkívül kíméletes a hónalj érzékeny bőréhez és gyengéd összetevőivel ápolja. Használata után bársonyosan puha bőrt biztosít. Hatékony, 48 órás izzadásszabályozást és testszag elleni védelmet nyújt bőrbarát, etil-alkohol mentes formulával. Érezd magadon egész nap a NIVEA ikonikus illatát: NIVEA Protect & Care Izzadásgátló Deo Spray 150 ml.

Figyelmeztetés:

RENDKÍVÜL TŰZVESZÉLYES AEROSZOL. A palackban túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hotol, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás.Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C homérsékletet meghaladó hő. Csak üres palackot adjon le újrahasznosításra. Kizárólag rendeltetésszerűen használja! Kerülni kell a szembejutást! Ne használja sérült vagy irritált bőrfelületen. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 85902 (85902-09080-30)

Értékelések és vélemények

4,7
nagyon jó (126 Értékelés)
RENDEZÉS
Veronika
10/13/2021
Illat
Tavasszal és ősszel használom, nyárra azért erősebb kell, de imádom, olyan kellemes illata van!
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Krisztina
10/12/2021
Retro illat
A sima nivea krémmel és tusfürdővel együtt használom, imádom ezt az illategyüttest. Ráadásul nem szárítja vagy égeti a bőrömet, mint más dezodorok!
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Beatrix
10/12/2021
Imádom
Az eredeti Nivea illat. Hosszantartó frissesség, mindenkinek ajánlom.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK

NIVEA Creme

NIVEA Creme

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Tartalmazza: Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Palmitate, Parfum, Glycerin, Panthenol, Octyldodecanol, Persea Gratissima Oil, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Dimethicone, Dimethiconol, Aqua, Pantolactone, Citric Acid, Linalool, Citronellol, Geraniol, Benzyl Alcohol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone