A bőrfeszesítő testápoló előnyei

A bőrfeszesítő testápoló előnyei

A bőrfeszesítő testápoló egyszerre feszesíti és ápolja a száraz bőrt

A bőrünk, ha nem megfelelően gondoskodunk róla, idővel elveszítheti feszességét és rugalmasságát. Olvasd el életmód tippjeinket és tudd meg, hogyan lehet bőröd puha és rugalmas testápolóinknak köszönhetően.

Használj feszesítő testápolót

Ahogyan öregszünk, a bőrünk is velünk változik. Tudd meg, hogy változtathatsz bőrápolási rutinodon, és mit kell tenned, hogy bőröd puha és rugalmas legyen.

Az öregedés tudománya

A bőrtípusunk életünk során általában megváltozik. Amíg a húszas éveidben vegyes bőrtípusod volt, előfordulhat, hogy negyvenes éveidben már száraz lesz a bőröd.

Miért lesz egyre szárazabb a bőrünk, ahogy múlnak felettünk az évek? Először is, testünk kevesebb természetes olajat termel, amely hidratálja a bőrt.

A sejtek ugyancsak lassabban újulnak meg, mint fiatalabb korunkban. Ha napvédő nélkül tartózkodunk a napon, a napsugarak negatívan befolyásolhatják bőrünk megjelenését és feszességét.

De semmi sincs veszve. A bőrápolási szokások megváltoztatásával és száraz bőrödnek megfelelő bőrápoló használatával minden jóra fordulhat. Az intenzív hidratáló krémek, mint például a NIVEA Q10 Bőrfeszesítő Testápoló C-vitaminnal segít, hogy bőröd puha és rugalmas maradjon.

Mire van szüksége az öregedő bőrnek?

Mire van szüksége az öregedő bőrnek?

Az egészséges bőr titka a hidratálás és feszesség. Ahogy telnek az évek, a Q10 koenzim, vagyis a bőr azon összetevőjének mennyisége, amely megőrzi feszességét, csökkenni kezd. A Q10-est tartalmazó testápolók segítenek a bőrnek, hogy puha és rugalmas legyen.

Hogyan segít az alakformáló testápoló, hogy bőröd rugalmas legyen

Akármennyit is sportolunk, a bőrünknek néha más segítségre is szüksége lehet. Fedezd fel a kifejezetten öregedő bőrre kifejlesztett testápoló előnyeit.

Mi teszi különlegessé a NIVEA Q10 és C-vitamin formuláját?

A NIVEA Q10 és C-vitamin formula a bőröddel együttműködve javítja annak feszességét. A Q10 NIVEA Bőrfeszesítő Testápoló C-vitaminnal nem csak a száraz bőrödre van jótékony hatással egy lágy masszázst követően, hanem segít a bőröd természetes rugalmasságának visszaállításában is.

A  formula legfontosabb összetevői a karnitin, Q10 és C-vitamin antioxidánsok és a kreatin.

Ahogy múlnak felettünk az évek, a karnitin természetes termelése csökken. Ez a speciális formula azonban segít a test természetes karnitin szintjének pótlásában, hogy ezáltal a petyhüdt részek feszesek és rugalmasak legyenek.

Mindeközben a kreatin tartalmú formula segít megelőzni és kezelni a bőr öregedését a szervezet kollagéntermelésének stimulálásával.
 

Hogyan tedd rugalmassá bőröd?

Hogyan tedd rugalmassá bőröd?

Amikor fiatalok vagyunk, a testünkben lévő Q10 koenzimek teszik bőrünket feszessé és rugalmassá. A kor előrehaladtával csökken az enzimek szintje, és a bőr csak nehezebben képes megújulni.

A Q10-et és C-vitamint tartalmazó formulának köszönhetően, korodtól függetlenül, a bőröd továbbra is feszes és természetesen táplált lehet.

A szépségedre mindig szánj időt

A szépségedre mindig szánj időt

Lehetnek olyan napok, amikor úgy érzed, hogy nincs elég időd a hidratálásra. A NIVEA Q10 Zuhanyzás Közbeni Bőrfeszesítő Testápoló segítségével az öregedő bőr testápolásának minden részletét elvégezheted, az idő töredéke alatt. 

Lépj ki a zuhany alól, és indítsd a napot puha és rugalmas bőrrel.