A BŐRFESZESÍTŐ TESTÁPOLÓ ELŐNYEI

A bőrfeszesítő testápoló előnyei

A bőrfeszesítő testápoló egyszerre feszesíti és ápolja a száraz bőrt A bőrünk, ha nem megfelelően gondoskodunk róla, idővel elveszítheti feszességét és rugalmasságát. Olvasd el életmód tippjeinket és tudd meg, hogyan lehet bőröd puha és rugalmas testápolóinknak köszönhetően.

Használj feszesítő testápolót

Ahogyan öregszünk, a bőrünk is velünk változik. Tudd meg, hogy változtathatsz bőrápolási rutinodon, és mit kell tenned, hogy bőröd puha és rugalmas legyen.

Az öregedés tudománya

A bőrtípusunk életünk során általában megváltozik. Amíg a húszas éveidben vegyes bőrtípusod volt, előfordulhat, hogy negyvenes éveidben már száraz lesz a bőröd.

Miért lesz egyre szárazabb a bőrünk, ahogy múlnak felettünk az évek? Először is, testünk kevesebb természetes olajat termel, amely hidratálja a bőrt.

A sejtek ugyancsak lassabban újulnak meg, mint fiatalabb korunkban. Ha napvédő nélkül tartózkodunk a napon, a napsugarak negatívan befolyásolhatják bőrünk megjelenését és feszességét.

De semmi sincs veszve. A bőrápolási szokások megváltoztatásával és száraz bőrödnek megfelelő bőrápoló használatával minden jóra fordulhat. Az intenzív hidratáló krémek, mint például a NIVEA Q10 Bőrfeszesítő Testápoló C-vitaminnal segít, hogy bőröd puha és rugalmas maradjon.
Mire van szüksége az öregedő bőrnek?

Mire van szüksége az öregedő bőrnek?

Az egészséges bőr titka a hidratálás és feszesség. Ahogy telnek az évek, a Q10 koenzim, vagyis a bőr azon összetevőjének mennyisége, amely megőrzi feszességét, csökkenni kezd. A Q10-est tartalmazó testápolók segítenek a bőrnek, hogy puha és rugalmas legyen.
Hidratálás
Változtass meg 5 dolgot az életmódodban, hogy feszesebb legyen a bőröd
A bőrödnek a hidratálás mindig jót tesz, akár hidratáló krém formájában, akár, ha vizet iszol, és ezáltal belülről táplálod azt. Ha a koffein- és cukortartalmú italok mellett vizet is fogyasztasz, az nemcsak a derékbőségednek tesz jót, de bőröd egészségesebb, simább és feszesebb lesz.
Több mozgás
Változtass meg 5 dolgot az életmódodban, hogy feszesebb legyen a bőröd
A sport nem csak a ruhaméreted csökkenésére vagy a problémás területek feszesítésére van jótékony hatással. Akár az edzőterembe mész, akár a jógamatracon izzadsz, a rendszeres mozgás növeli a kollagén termelést és serkenti a véráramlást. Mindkettő segít, hogy bőröd sima és rugalmas maradjon.
Szokj le a dohányzásról
Változtass meg 5 dolgot az életmódodban, hogy feszesebb legyen a bőröd
Lehet, hogy nem könnyű abbahagyni a dohányzást, de ezáltal éveket fiatalodhatsz. A dohányzás lebontja az elasztint a bőrödben, ami annak rugalmasságáért felel, valamint elvonja az oxigént és a tápanyagot, két olyan dolgot, melyektől bőröd lágy és ruganyos lesz.
Használj napvédőt
Változtass meg 5 dolgot az életmódodban, hogy feszesebb legyen a bőröd
A napsugárzás okozta bőrkárosodás, ami többnyire a napvédő nélküli napozás eredménye az öregedő bőr egyik leggyakoribb okozója. Ha nem gondoskodsz megfelelően bőröd UV sugárzás elleni védelméről, a tested természetes kollagén- és elasztintermelése leáll, amelyek egyébként felelősek bőröd feszességéért és rugalmasságáért. 
Élvezd az egészséges étrendet
Változtass meg 5 dolgot az életmódodban, hogy feszesebb legyen a bőröd
Mint ahogy a sport, az egészséges táplálkozás is fontos része kell, hogy legyen életednek. Egy igazán jó diéta az arcodon is meglátszik, és puha és rugalmas bőrt eredményez. A cukortartalmú ételek másrészt jelentősen megemelik inzulinszintedet, ami lebontja a szervezetben található elasztint és kollagént, ami ráncos és petyhüdt bőrt eredményez.

Hogyan segít az alakformáló testápoló, hogy bőröd rugalmas legyen

Akármennyit is sportolunk, a bőrünknek néha más segítségre is szüksége lehet. Fedezd fel a kifejezetten öregedő bőrre kifejlesztett testápoló előnyeit.

Mi teszi különlegessé a NIVEA Q10 és C-vitamin formuláját?

A NIVEA Q10 és C-vitamin formula a bőröddel együttműködve javítja annak feszességét. A Q10 NIVEA Bőrfeszesítő Testápoló C-vitaminnal nem csak a száraz bőrödre van jótékony hatással egy lágy masszázst követően, hanem segít a bőröd természetes rugalmasságának visszaállításában is.

A  formula legfontosabb összetevői a karnitin, Q10 és C-vitamin antioxidánsok és a kreatin.

Ahogy múlnak felettünk az évek, a karnitin természetes termelése csökken. Ez a speciális formula azonban segít a test természetes karnitin szintjének pótlásában, hogy ezáltal a petyhüdt részek feszesek és rugalmasak legyenek.

Mindeközben a kreatin tartalmú formula segít megelőzni és kezelni a bőr öregedését a szervezet kollagéntermelésének stimulálásával.
 
Hogyan tedd rugalmassá bőröd?

Hogyan tedd rugalmassá bőröd?

Amikor fiatalok vagyunk, a testünkben lévő Q10 koenzimek teszik bőrünket feszessé és rugalmassá. A kor előrehaladtával csökken az enzimek szintje, és a bőr csak nehezebben képes megújulni.

A Q10-et és C-vitamint tartalmazó formulának köszönhetően, korodtól függetlenül, a bőröd továbbra is feszes és természetesen táplált lehet.
A szépségedre mindig szánj időt

A szépségedre mindig szánj időt

Lehetnek olyan napok, amikor úgy érzed, hogy nincs elég időd a hidratálásra. A NIVEA Q10 Bőrfeszesítő Testápoló Tej segítségével az öregedő bőr testápolásának minden részletét elvégezheted, az idő töredéke alatt. 

Lépj ki a zuhany alól, és indítsd a napot puha és rugalmas bőrrel.
background