Az olajok jótékony hatása

AZ OLAJOK JÓTÉKONY HATÁSA

FEDEZD FEL A TERMÉSZETES OLAJOK VARÁZSÁT.

A NIVEA kozmetikumainak kínálatában ápoló olajokat találsz a gyönyörű bőrért és a barnulásért. Fogadd el a meghívást a jótékony olajok illatos világába, és derítsd ki, milyen összetevőket használunk az új termékek kifejlesztésekor.

A TERMÉSZET EREJE: PRÓBÁLD KI AZ OLAJOK JÓTÉKONY HATÁSÁT

Mandulaolaj:

A mandulaolajat már az ókori orvosok is alkalmazták Kínában, Egyiptomban és Indiában a száraz, durva és irritált bőr kezelésére. Lipideket tartalmaz ugyanis, amelyek erősítik a bőr védekezőképességét. Ezért még ma is használjuk a bőrápoló termékekben.

A NIVEA készítményeiben találhatunk mandulaolajat, pl. A Natural Oil Tusolóolajat 55 %-ban éppen természetes fürdőolajok alkotják. És nem feledkezhetünk meg a Body Oil Bőrtápláló olajról sem, amely illatos fátyolba vonja a testet, és 24 órán keresztül kényezeti és hidratálja a bőrt. 
 
Mandulaolaj
Natural Oil Tusolóolajat
Jojobaolaj

Jojobaolaj: A sivatagi dió legjobb része

A jojobaolajat az ún sivatagi dióból, vagyis a kínai jojobából sajtolják. Paradox módon semmi köze sincs Kínához. A jojobaolaj valójában nem olaj, hanem viasz. Olvadáspontja csak 7 Celsius fok. Amellett, hogy jól felszívódik, segít a hegek gyógyításában, kisimítja a bőrt és tökéletesen hidratál. Bűn lenne nem felhasználni a kozmetikumokban. 

A jojobaolaj önmagábana 2–4-es UV-szűrőt tartalmaz, amit felhasználtunk a Pumpás napozóolajunkban. A Cseresznyevirág & Jojobaolaj Testápolóban a gyors felszívódását és a hidratáló képességét használtuk ki. Tekintettel arra, hogy maga a jojobaolaj illatmentes, hozzáadtuk a cseresznyevirág finom illatát. 
 

Argánolaj: Folyékony arany Marokkóból

Az argánolaj az argánfa magjából származik, amely Marokkóban nő, és a marokkóiak évszázadokon át kozmetikai célokra használták. Az argánolaj több mint 80%-át ugyanis olyan telítetlen zsírsavak alkotják, mint az Omega-9 és az Omega-6. Az olaj ezenkívül E-vitaminban is gazdag és természetes antioxidánsként is ismert, amely segít ápolni és kisimítani a bőrt. 

Az argánolajat megtalálod a Rózsa & Argánolaj Testápolóban, amely fantasztikusan illatos és intenzíven hidratál.  

 
argánolaj

Monoi olaj: Polinézia varázsa

Az egzotikus Tahiti szigetéről származó intenzív bőrápolás a kókuszdió aroma és a Monoi olaj kombinációját hozza most magával. Ennek az olajnak a titka a 100% -ban természetes keverékben rejlik, amely ötvözi a kókuszdióolajat és a tiara virágot, amely Polinézia szimbóluma, és sehol máshol a világon nem található. Kényeztesd magad olyan egyedi összetevők jótékony hatásaival, amelyek táplálják és hidratálják a bőrt. Mindezeket megtalálod a Kókusz & Monoi olaj Testápolóban, amely kellemetlen ragadós érzés nélkül varázsolja ragyogóvá és puhává a bőrt. 

ÚJ NAPOLAJOK A GYÖNYÖRŰEN BARNA BŐRÉRT

NAPOLAJOK

Természetes UV-szűrőjük miatt is a természetes olajok megtalálhatók a napozótermékeinkben. Közéjük tartozik a bőr barnulását elősegítő Pumpás napolaj. Ez a „száraz olaj“ nem zsíros és gyorsan beszívódik. Vízálló, védi és hidratálja a bőrt, és hosszantartó barnulást biztosít.

napozás
A természetes növényi kivonatok serkentik a melanin termelődését, amely rendszeres adagolás mellett segíti a bőr barnulását. 

NÖVÉNYI OLAJAKAT TARTALMAZÓ TUSOLÓK

A növényi olajok népszerűségét és bőrpuhító tulajdonságát a NIVEA olajgyöngyös tusolóiban is felhasználja.
WATERLILY & OIL TUSFÜRDŐ

NE FELEDJÜK A LEGKISEBBEKET SEM

gyermek kozmetikumokban

A természetes olajok nem irritálják a bőrt, ezért felhasználhatók a gyermek kozmetikumokban is. A természetes mandulaolaj a NIVEA gyermekbőrre kifejlesztett ápoló olajában érvényesül. Finoman tisztítja a bőrt, és megtartja a nedvességet benne. Természetesen az anyukák is felhasználhatják a bőrük lágyításához, mivel mindkettőjük számára előnyös – csakis nagyon finom és kímélő összetevőket tartalmaz, és a bőrgyógyászokkal és a gyermekorvosokkal együttműködésben fejlesztettük ki. 

Röviden: A NIVEÁnál a természet legértékesebb ajándékait használjuk fel, hogy neked és a bőrödnek csakis a legjobbat kínálhassuk.