Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

Hogyan használjuk a masszázsolajat?

Hogyan használjuk a masszázsolajat?

Masszázs tippek az ellazulásért

A masszázs terápia köztudott jótékony hatása, hogy nyugtatja a testet és a lelket is. Tudj meg többet a masszázs erejéről és a masszázsolaj használatának bőrödre vonatkozó előnyeiről!

Tippek egy pihentető masszázshoz

A masszázs terápia hatalmas előnyökkel jár mind a fizikai, mind a mentális egészséget tekintve.

Egyszerű, hasznos masszázs tippek

  • Varázsolj kellemes környezetet fényekkel és zenével!
  • Gondoskodj az ideális hőmérsékletről!
  • Akit masszírozol, feküdjön biztos felületen, mely támogatást nyújt izmainak!
  • Tartsd melegen a megmasszírozott felületeken törölközővel!
  • Határozott és egyenletes mozdulatokkal masszírozz, kerüld a bőr megcsípését!

Milyen jótékony hatásai vannak a masszázsnak az egészségre?

Annak ellenére, hogy egy pihentető és általánosan élvezetes tevékenység, a masszázs valójában rengeteg fizikai és érzelmi előnnyel jár. Először is kiváló stressz levezető, ami kulcsfontosságú egy egészségesebb életforma elérésében. A pulzus, a kortizol- és inzulinszint csökkentésével a stressz szint is tartósan alacsony marad még a masszázs befejeztével is.

Ha a fizikai előnyökről beszélünk, a masszírozó mozdulatok nyomásának hatására javul a vérkeringés, ez pedig egyéb testműködésekre is pozitív hatással van. Ezen kívül a vérnyomást is csökkenti, ráadásul a testtartást is javíthatja a rossz testtartás következtében merev izmok ellazításával.

A masszázs egyik leglenyűgözőbb hatása az egészségre, hogy erősíti az immunrendszert. Növeli a testünk védekezésben szerepet játszó sejtjeinek számát, amelyek elengedhetetlenek a fertőzések leküzdésében. Ennek eredményeképp kevesebb fertőzést és betegséget kell elszenvednünk a mindennapokban.

Masszázsolaj: a bőr ápolásáért és feszesítéséért

A testápoló olaj használata elengedhetetlen része minden masszázsnak, és selymesen puhává varázsolja a bőrt.

A tökéletes közös program

A tökéletes közös program

Akár egy párkapcsolatról, akár baba és mama kapcsolatáról van szó, a masszázs egy remek megoldás a kötődés erősítésére. A lazító hatások mellett az érintésnek ezen formája erősíti a kötödést két ember között, és pozitív hatással van az érzelmi kapcsolatokra.

A bőröd számára legelőnyösebb masszázsolaj választása

Minden masszázs még kellemesebbé és élvezetesebbé válik a masszázsolaj használatával, így megelőzve, hogy a masszírozó kezek meghúzzák, megsértsék a bőrt. Ezenkívül nemcsak a masszázs segítésénél jön jól a masszázsolaj, hanem rengeteg előnyös hatása van a bőrre.

A NIVEA RÓZSA & ARGÁNOLAJ TESTÁPOLÓ nemcsak az apró bőrhibák, például a striák kezelésében és a bőr egyenletesebbé tételében hatásos, de akár már két hét alatt feszesebbé teszi a bőrt. Továbbá ápoló formulája puhává és simává varázsolja a bőrt. A bőrre gyakorolt pozitív hatások, például lazítás, felismerésével nincs más hátra, mint kipróbálni a masszázs jótékony erejét!

Nincs masszázsolaj, vagy mást választanál helyette? Használj testápolót!

Nincs masszázsolaj, vagy mást választanál helyette? Használj testápolót!

Egy forró fürdő a tökéletes lazítás egy nehéz nap után. Miért ne gyújtanál néhány gyertyát, és kényeztetnéd bőrödet NIVEA Natural Oil Olajtusfürdővel miközben tested minden izmát ellazítod és élvezed a csendet és a lazítást?