Gyönyörű bőr nyáron

Gyönyörű bőr nyáron

Élvezd a napsütést

A nyár sokak számára az év legcsodálatosabb időszaka, de a magas hőmérséklet és a nyári nap erős sugarai valódi kihívást jelentenek bőrünknek. Tudd meg, hogyan ápolhatod és védheted megfelelően a bőrödet.

Nyár, nap, fényvédő

Sok nő számára az enyhén lebarnult arcbőr szükséges velejárója a nyárnak. Ahhoz, hogy bőröd egészséges és szép maradjon, különleges gondoskodást és figyelmet igényel. Különösen fontos a napvédelem, a hidratálás, valamint a bőr hűtése.

Hogyan legyen bőröd nyáron is sugárzóan szép

  • Védd a bőröd a napfénytől: az UV sugarak komoly igénybevételt jelentenek a bőrnek. Ezért is fontos, hogy fokozottan figyelj arcod és tested megfelelő napvédelmére. Tudj meg többet a megfelelő napvédelem kiválasztásáról!
  • Hidratáld a bőröd: nyáron, a magas hőmérséklet miatt a bőr fokozottan veszít nedvességtartalmából. A NIVEA SUN Napozás Utáni Bőrnyugtató Testápoló Spray kényezteti a bőrt, és visszaállítja természetes nedvességtartalmát. 
  • Igyál sok folyadékot: nyáron mindig legyen kéznél egy vizes palack. Szervezeted ugyanis ebben az időszakban nagy mennyiségű nedvességet veszít a fokozott izzadás miatt. Nyáron naponta legalább két-három liter vizet fogyassz, hogy ezzel is biztosítsd bőröd megfelelő hidratáltságát.
  • Rendszeresen hűtsd magad! Nyáron sokan szeretnek jéghideg zuhany alá állni, mivel gyorsan lehűti a testet. Azonban a szervezetet a hirtelen hideg sokként érheti, ennek köszönhetően pedig nem távozik elegendő hő zuhanyzás után, és nagyon gyorsan újra izzadni kezdhetsz. Ezért jobb, ha inkább langyos zuhanyt veszel, és így hosszabb időre tudod lehűteni magad.

 

Mindig legyen nálad fényvédő!

Mindig legyen nálad fényvédő!

A napsugarak hatása nyáron fokozottan erős, ezért is fontos gondoskodni a megfelelő napvédelemről.
Gondolj csak bele: még ha felhős is az ég, a káros UV sugarak akkor is hatással vannak a bőrödre. Tudj meg többet a megfelelő napvédelemről itt.

Végtelen nyár

Sunbathe

Védelem és hosszan tartó barnaság: A NIVEA SUN Protect & Bronze napvédő termékek édesgyökér-kivonatot tartalmaznak, ami aktiválja a bőr saját melanin termelését. 

Tedd be a hűtőbe – nyáron különösen ügyelj a bőrápolási termékek megfelelő tárolására

Krémjeinket és testápolóinkat nyáron más helyen érdemes tárolni. A legjobb, ha a tégelyeket és palackokat a hűtőben tárolod. Ennek van egy különösen pozitív hozadéka is: minden alkalommal, amikor használod őket, még hatékonyabban hűtik le a bőrödet.

A hűtőszekrényben egy másik nagyszerű, hűsítő nyári bőrápolót is találsz: a vitaminokat. Egyél sok friss gyümölcsöt, például dinnyét vagy ananászt a forró napokon. A hagyományos kínai orvoslásban azt mondják, hogy ezek az élelmiszerek belülről kifelé hűtik a testet. Magas víztartalmuknak köszönhetően a bőr megfelelő nedvességszintjének megtartásában is segítenek.

Energia a nyárra!

Hozd ki a nyárból a legjobbat! Egy gyors edzésprogram nemcsak energiával tölt fel, hanem gyönyörű, rugalmas bőrt és sugárzó arcszínt is biztosít. Elfáradsz a nagy hőségben? Megmutatjuk neked, hogyan maradj fitt a nagy meleg ellenére is.