fekete-fehér-ing-a-fogason

Dezodorok okozta foltok: tudjuk, hogyan szabadulhatsz meg tőlük!

Tippek hogyan távolítsd el a dezodorfoltokat
Nagyszerű érzés egész nap megőrizni a frissességet. Nem szabadna azonban közben tönkretenni a ruháidat. Nézd meg, hogyan szabadulhatsz meg az izzadás okozta rossz szagoktól és maradhat a ruhád gyönyörűen tiszta és foltmentes még a hónalj tájékán is.

Hogyan előzd meg a foltok kialakulását? Használj kímélő termékeket

Az izzadásgátlók használatát nem feltétlenül követik csúnya foltok a ruhákon. Elegendő kiválasztani a megfelelő termékeket.

Miért hagynak bizonyos izzadásgátlók foltot a ruhákon?

Ha az ember olyan dezodorokról beszél, amelyek foltot hagynak az öltözékünkön, többnyire izzadásgátlókra gondol. Ezek ugyanis alumíniumsót tartalmaznak, amely visszaszorítja az izzadást és a kellemetlen szagok kialakulását. Egyúttal azonban csúnya foltokat is okoz a ruhánkon.

Több okból is keletkezhetnek foltok a ruhákon. Általában a faggyú, a mosószer és az izzadásgátlóban található alumíniumsó együttesen okozzák ezeket. Sárga foltok azonban akkor is kialakulhatnak, ha semmilyen készítményt sem használsz. Elég, ha a bőrlipidek szennyeződéssel kerülnek kapcsolatba és a katasztrófa bekövetkezik. 

 

Hogyan távolítsd el a dezodorfoltokat a ruhádból könnyen és gyorsan?

Eláruljuk, hogyan távolítsd el a foltokat, és hogyan előzd meg kialakulásukat.

Az izzadásgátlót mindig rázd fel!

Használat előtt az izzadásgátló flakonját mindig jól rázd fel. Ennek köszönhetően az alumíniumsó egyenletesen eloszlik a keverékben. Felvitel után várj egy kicsit, míg az izzadásgátló dezodor rétege megszikkad, és csak ezután öltözz fel.

3 lehetőség, hogyan távolítsd el az izzadásgátló okozta foltokat

1. Gyorsan töröld le a foltot finom ronggyal
Ha észreveszed, hogy az izzadásgátló foltot hagyott az öltözködés során, próbáld meg finoman letörölni egy harisnyával. A lehető leggyorsabban, még mielőtt a folt odaszárad. 


2. Válassz ügyes segítőtársat
Abban az esetben, ha a szennyeződés nem tűnik el, töröld át speciális folteltávolítóval. Az üzletekben többnyire praktikus kiszerelésben kapható, ami megkönnyíti a használatát. 


3. Ha nem használ, nyisd ki a házipatikát 
Törj össze egy tálban két aszpirint és önts hozzá fél csésze forró vizet. Dörzsöld a keveréket a foltba, hagyd pár óráig hatni és a foltnak el kell tűnnie. Először azonban az anyag kis részén próbáld ki, hogy lásd, a ruha biztosan nem károsodik.

A NIVEA izzadásgátlóival a ruhád olyan marad, mintha új lenne

Ajánlatunk számodra