Melyik a kedvenc NIVEA terméked?

Melyik a kedvenc NIVEA terméked?

Értékeld a kedvenc NIVEA terméked!

OSZD MEG A TAPASZTALATAIDAT MÁSOKKAL

Melyik NIVEA termék nélkül nem tudod elképzelni a napodat? Oszd meg velünk és másokkal is! A klasszikus kék tégelyes NIVEA krémről vagy a Q10 koenzimet tartalmazó ránctalanító termékekről van szó? Vagy valamelyik ápoló, frissítő vagy erősítő samponról? Esetleg valamelyikről a kényeztető testápolóink közül? Tiéd a választás :-)

KIVÁLASZTOTTAD MÁR A KEDVENC TERMÉKEDET?

Nagyon egyszerű értékelni egy terméket. Először jelöld a csillagok számával 1-től 5-ig, mennyire vagy elégedett a termékkel. Minél több csillagot adsz, az azt jelzi, hogy annál elégedettebb vagy. Fűzz hozzá egy rövid kommentárt, aminek bizonyára örülni fog a többi NIVEA vásárló is. Az általános értékelésen kívül jellemezheted a terméket az illata, a hidratáló képessége, a használat utáni érzés, vagy épp a hatékonyság szerint is.


ÉLVEZD KI MAXIMÁLISAN A KEDVEZMÉNYEKET

Ahhoz, hogy a NIVEA termékeket értékelni tudd, be kell jelentkezned a NIVEA Klubba. Klubtagként minden termékértékelésért 5 pontot kapsz, de évente maximum 100 terméket értékelhetsz. 

Regisztrálj a NIVEA Klubba, és használd ki az ezzel járó előnyöket! Szeretnél megtudni még többet

VIGYÁZZ! Nagyra értékelünk minden színvonalas beszámolót, amit a NIVEA Klub tagjai beküldenek. Nem engedhetjük meg viszont a szövegek tömeges másolását, hogy ezzel a szerző jogosulatlan pontokhoz jusson a klubversenyben. A termékbeszámolókat ezért rendszeresen ellenőrizzük. Amennyiben felfedezzük, hogy ugyanaz a változatlan szöveg került több termékhez is, visszamenőleg is elvesszük az adott felhasználó pontjait. Miért tesszük ezt? Olvasóinknak valódi értéket akarunk közvetíteni, ezért szeretnénk, ha az oldalainkon igazán őszinte vélemények jelennének meg. 

Regisztrálj a NIVEA Klubba, és élvezd az ezzel járó kiváltságokat már ma! :-)

 


A NIVEA KLUB KEDVEZMÉNYEI

NIVEA klub

  • NIVEA termékminták, amelyek majd egyenesen a postaládádba fognak érkezni.
  • A klub nyereményjátékai a NIVEA kényeztető kozmetikumaiért és ajándékaiért, amelyeket minden hónapban kiosztunk! 
  • A legújabb NIVEA termékek tesztelése.
  • Nyereményjáték a termékmintákkal teli ajándékcsomagokért – évente többször is.
  • És sok minden más