Összegyűjtött pontok száma

Ellenőrizd, hány pontod van

Összegyűjtött pontok száma

A NIVEA Klub pontok ellenőrzéséhez először jelentkezz be. Ezután már láthatod is a klubban eddig megszerzett pontjaid összesítő táblázatát.

PONTOK SZÁMA: 0

A pontok összege az aktuális pontszámodat mutatja. Ha csak gyűjtöd a pontokat, akkor a pontok állása a megszerzett pontok teljes számát is mutatja. Ha korábban beváltottad a pontjaidat ajándékra, levontuk az ajándék értékét az összes pontszámból, így itt a jelenleg elérhető pontjaid számát látod. Ezek a pontok jelenleg ajándékra cserélhetők. A pontállás nem változik rögtön egy nyereményjáték vagy egy termékértékelés után. Ha az elmúlt 3 napban aktív voltál a pontgyűjtésben, előfordulhat, hogy a pontszámod még a régi, de hamarosan frissítjük.


Nem tudod biztosan, mi mindenért kaphatsz pontot?

A termékeket bármikor értékelheted a NIVEA honlapján. Ugyanígy bármikor meghívhatod a NIVEA Klubba az ismerőseidet. A SKiN GUiDE alkalmazás szelfijeivel pedig minden nap gyűjthetsz pontokat. A kvízjátékokról, a terméktesztelésről és a kérdőívekről pedig mindig időben értesítünk a hírlevelünkben. Ne feledd tehát rendszeresen ellenőrizni az emailjeidet, esetleg ellenőrizd a felhasználói fiókodat, hogy valóban feliratkoztál-e a hírlevelünkre, nehogy lemaradj a pontot érő akciókról és a tagokat megillető kiváltságokról.