Hogyan gyűjthetsz pontokat?

Nem tudod biztosan, milyen aktivitásokért jár a NIVEA Klub pont? Készítettünk egy egyszerű útmutatót számodra.

Milyen tevékenységekért lehet pontot szerezni?

30 pont

1. VEGYÉL RÉSZT A KVÍZJÁTÉKOKBAN

Az év során több nagy kvízjáték is vár rád. Vegyél rész bennük, és válaszolj helyesen az összes kérdésre. Az űrlap beküldése előtt győződj meg róla, hogy véletlenül sem kattintottál félre és minden válaszod helyes, így 30 pontot szerezhetsz.

Ne aggódj, korlátlanul próbálkozhatsz a helyes válaszok megadásával. Mégis megéri hibátlanul játszani, hiszen minél kevesebb próbálkozásra van szükséged az összes kérdés helyes megválaszolásához, annál több pontot gyűjthetsz!

Ha minden kvízkérdésre helyesen válaszolsz: 

  • 1 kísérlet – 30 pontot ér
  • 2 kísérlet – 25 pontot ér
  • 3 kísérlet – 20 pontot ér
  • 4 kísérlet – 15 pontot ér
  • 5 és több kísérlet – 5 pontot ér

NIVEA TIPP – minden kérdésre a helyes válasz megtalálható a honlapunkon. :-) 

 

500 pont

2.
ÉRTÉKELD A HONLAPON A NIVEA TERMÉKEKET


Írj az oldalunkra beszámolót az általad kipróbált termékekről, és minden bejegyzésért 5 pontot írunk jóvá számodra. Egy naptári év során maximum 100 értékelésért kaphatsz pontot. Minden további bejegyzésnek természetesen örülni fogunk, de pontot már nem kapsz értük. A termékek értékeléséről többet is meg tudhatsz itt.

250 pont

3.
HÍVD MEG A BARÁTODAT A NIVEA KLUBBA


 

Nagyra értékeljük, ha a NIVEA Klubot ajánlod családtagoknak és ismerósöknek is. Köszönetképp a NIVEA Klub minden új aktív tagjáért 25 pontot adunk neked. Egy naptári év során 10 új aktív NIVEA Klub tagért kaphatsz pontot. Tudj meg többet az ajánlási programról itt.

30 pont

4.
VEGYÉL RÉSZT A „VÁSÁROLJ ÉS NYERJ“ TÍPUSÚ JÁTÉKAINKBAN

Minden évben lehetőséged van arra is, hogy jutalmat kapj a NIVEA termékek megvásárlásáért. Kövesd a nyereményjátékokat, amelyekben regisztrálni kell a számlát az oldalunkon. A részvételért ezekben a játékokban 30 pont jár. 

20 pont

5.
OLDD MEG A KÜLÖNBÖZŐ FELADVÁNYOKAT A HONLAPUNKON

Egész évben részt vehetsz a weboldalunkon zajló nyereményjátékokon, amelyekben meg kell fejteni az adott feladványt. A nyeremény lehetősége mellett 20 pont is a tiéd lehet. 

15 pont

6.
TESZTELD A TERMÉKEINKET

terméktesztelésért és a termékminta nyereményjátékban való részvételért is jár a pont. A részvételért ezekben a nyereményjátékokban (tekintet nélkül arra, hogy nyersz-e vagy sem) 15 pontot kapsz tőlünk.

25 pont

7.
TÖLTSD KI KÉRDŐÍVEINKET

Pont jár a különböző témájú elégedettségi kérdőív kitöltéséért is. A kérdőív kitöltésére minden alkalommal elektronikus hírlevél formájában figyelmeztetünk. A kitöltés jutalma igazán nagylelkű – 25 pontot írunk jóvá neked.

TÉNYLEG EZ MINDEN? PILLANATNYILAG IGEN, DE AZ ÉV FOLYAMÁN TALÁN ÚJ JÁTÉKOKAT TALÁLUNK KI, AMELYEKÉRT TOVÁBBI PONTOKKAL JUTALMAZUNK MAJD TÉGED.
FIGYELD A HÍRLEVELEINKET, ÉS HIDD EL, HOGY EGYETLEN NYEREMÉNYJÁTÉK, EGYETLEN MEGKAPHATÓ PONT SEM KERÜLI EL A FIGYELMEDET!


Miért gyűjtsem a pontokat?

Nyerj ajándékcsomagokat.

SZERETNÉL JUTALMAT MINDEN HÓNAPBAN? GYŰJTSD A PONTOKAT, ÉS NYERJ!