Váltsd ajándékra pontjaidat!

A gondosan összegyűjtött pontokat váltsd be egyszerűen, kedved szerint NIVEA ajándékra

Válassz ajándékot az összegyűjtött pontokért!

A klubjáték nem csak a pontok gyűjtéséről és a havi nyereményekről szól, pontjaiddal másképpen is gazdálkodhatsz! Az összegyűjtött pontjaidért cserébe az év folyamán bármikor lehetőséged van NIVEA ajándékkal jutalmazni magad. Rendszeresen új ajándékokat kínálunk, kövesd az oldalunkat. 

 

Hogyan váltsam át a pontokat? Nagyon egyszerű!

 

Jelentkezz be a NIVEA Klub fiókodba, ellenőrizd a pontegyenleged és válaszd ki a jutalmad. Minél több pontot gyűjtesz, annál értékesebb jutalmat választhatsz. Miután kiválasztottad az ajándékot és megerősítetted a pontbeváltást, annyi pontot vonunk le az egyenlegedről, amennyit a jutalom ér.

Mire válthatod be a pontjaidat

Mire válthatod be a pontjaidat?

 

Még több információ az egyes jutalmakról itt.


NIVEA AJÁNDÉK

A folytatáshoz be kell jelentkezned a NIVEA Klub fiókodba


Milyen NIVEA ajándék vár rád a következő hónapban?

május

júnus

A pontokért járó jutalmak áttekintése

NIVEA ajándékok

Elhoztuk neked a legnépszerűbb NIVEA ajándékokat, és egyből közülük minden hónapban limitált mennyiség áll majd rendelkezésre. Találsz közöttük strandtörölközőt, hátizsákot vagy strandtáskát és sok minden mást. Figyelem! Egyes ajándékok csak korlátozott darabszámban érhetők el.

Rendszeresen ellenőrizd a pontegyenleged és az aktuális ajándékokat, hogy semmiről se maradj le.

És mivel azt szeretnénk, ha minél több NIVEA Klub tag részesüljön ebben a kedvezményben, minden tag csak havonta egyszer válthatja a pontjait az elérhető NIVEA ajándékokra

VIRTUÁLIS NIVEA JUTALMAK - NIVEA

NIVEA TERVEZŐ – NYOMTATHATÓ

NIVEA Tervező – elegáns segítség a könnyű szervezéshez!
A NIVEA Tervező a tervezés és a jegyzetek szerelmeseinek. Hiszen ők tudják, ami le van írva, az már szinte meg is történt. :) Tervezz minden hónapban új utazásokat, olvasnivaló könyveket és étlapot a hét minden napjára! Ráadás NIVEA inspirációval minden évszakhoz!

Egyszerűen nyomtasd ki a kiválasztott oldalakat, ahányszor csak szükséges, és elegáns kivitelezésű tökéletes áttekintést kapsz a feladatokról és a személyes célokról.
Írd le, milyen évre vágysz idén, és élvezd a megérdemelt sikert!

 

NIVEA TERVEZŐ

NIVEA MÉRFÖLDKŐ BABAKÁRTYÁK

NIVEA MÉRFÖLDKŐ BABAKÁRTYÁK – NYOMTATHATÓ

NIVEA Mérföldkő Babakártyák a babádnak!
Mivel a babák először élnek át mindent, a velük töltött pillanatok varázslatosak! Emlékezz a boldogságod fontos eseményeire a NIVEA Mérföldkő Babakártyáival.
Egyszerűen csak készíts képet a kicsiről a kártyával az adott pillanatban. Ezután ragaszd egyenesen a fotóalbumba a mérföldkő kártyákat. Csodálatos emléket készíthetsz az egész család számára!

Nyomtatható motivációs jegyzetfüzet

Tudtad, hogy a célok vizualizálása segít az elérésükben? Motivációs jegyzetfüzetet terveztünk neked, amely veled lesz a mindennapokban, segít álmaid/vágyaid megfogalmazásában, és ezzel a célok elérésében is. És nem utolsó sorban megmutatja, mire kell koncentrálnod, és mely területeken kellene új ismereteket szerezned. Egyszerűen nyomtasd ki ezt a kalauzt, és tartsd mindig kéznél, hogy feljegyezhesd és követhesd a legbolondabb álmodat is

Nyomtatható családi határidőnapló

Nagyon nehéz fejben tartani, mit csinálnak a családtagok a hónap folyamán. Praktikus segítséget kínálunk: használjatok NIVEA Családi Határidőnaplót. Egyszerűen nyomtasd ki a naptárt, tedd mondjuk a hűtőre, írd bele az egész család tennivalóit, így mindent átlátsz majd.

Pontcserével a megrendelés napjától számított 12 hónapon át érvényes határidőnaplóval leszel gazdagabb.