Gyors kalauz a NIVEA Klubban

Új vagy a NIVEA Klubban? Olvasd el 10 tippünket, és tudj meg minden szükséges információt a kedvezményekről, melyeket megkaphatsz, a tevékenységekről, melyek a Klubban zajlanak!

10 tipp, hogyan maxold ki a NIVEA Klub tagságod

1) Jelentkezz be az oldalra

Az első lépés, amelyet mindig meg kell tenned – és mindig tedd is meg, amikor meglátogatod a NIVEA weboldalát – a bejelentkezés. A regisztrációnak köszönhetően könnyebben részt vehetsz a nyereményjátékokban, véleményt írhatsz termékeinkről és kihasználhatod a NIVEA Klub nyújtotta előnyöket. Megkönnyítheted a bejelentkezést, ha kipipálod a „Maradjak bejelentkezve“ lehetőséget.

2) Vegyél részt aktívan a kvízekben, a tesztelésben és a többi nyereményjátékban

A kizárólag a NIVEA Klub tagjainak szóló nyereményjátékokban évente több ezer terméket és ajándékot osztunk szét. Az aktuális játékok és egyéb klubtevékenységek áttekintése megtalálható a NIVEA Klub honlapján. Add hozzá oldalunkat a kedvenceidhez, és ellenőrizd rendszeresen, nehogy kimaradj valamiből!

nivea klub

3) Kapcsolódj be a klubjátékba

A NIVEA Klub tagjait pontgyűjtő klubjáték várja, melynek egyik nagy előnye, hogy a 10 legtöbb pontot összegyűjtött klubtagot havonta automatikusan megajándékozzuk. Vegyél részt a pontgyűjtő tevékenységekben, és nyerj minden hónapban!

4) Szerezd meg az exkluzív jutalmakat

Kizárólag a NIVEA Klub tagjai számára exkluzív NIVEA ajándékokkal és az egész család idejének megszervezését és személyes fejlődését segítő virtuális ajándékokkal készültünk. Hogyan lehet ezeket megszerezni? Gyűjts pontokat a tevékenységekért, és váltsd be olyan jutalmakra, amelyeket máshol nem találsz! 

5) Értékeld a termékeket

Rendszeresen használsz NIVEA termékeket? Mondd el, mennyire vagy elégedett velük! A visszajelzés nem csak számunkra, hanem azok számára is nagyon fontos, akik ki szeretnék próbálni a termékeket. Értékeld 1-5 csillaggal a kiválasztott terméket, és írj egy rövid bejegyzést a többi látogató számára. Ezenkívül minden értékelésért pontot kapsz a klubjátékban. Olvasd el a termékértékelés teljes menetét. 

6) Ajánld a NIVEA Klubot ismerőseidnek

Nyereményjátékok, szórakozás, ajándékok, jutalmak, bőrápolási tippek, új termékek – ezt jelenti a NIVEA Klub. Nem lenne önzőség mindenzt megtartani csak magadnak? Ajánld a NIVEA Klubot családodnak és barátaidnak, mi pedig pontokkal jutalmazunk, amelyeket akár praktikus NIVEA családi határidőnaplóra válthatsz.

7) Olvasd a NIVEA Klub hírlevelét

Add a klub.hu@ce.nivea.com e-mail címet a kedvenc feladóid közé, hogy egyetlen hírlevélről se maradj le. A kék-fehér világ híreire körülbelül havonta kétszer számíthatsz. Értesítünk a nyereményjátékokról, az esetleges kedvezményes vásárlással kapcsolatos információkról és nem utolsó sorban természetesen bőrápolási tippjeket is adunk

8) Kövesd a közösségi oldalainkat

Tudtad, hogy megtalálsz bennünket a Facebookon és az Instagramon? Add hozzá a profiljainkat kedvenc webhelyeidhez (vagy – az Instagram esetében – a közeli barátok listájához), lájkold a Facebook oldalunkat, és kövess minket az Instagramon.  A közösségi oldalakon olyan nyereményjátékok és tippek is megjelennek, amelyekről a honlapunkon nem fogsz olvasni, ezért is érdemes megnézni minden csatornánkat.

9) Rendszeresen frissítsd az elérhetőségeidet

Sajnálnánk, ha csak azért nem jutnál hozzá a termékmintákhoz és a nyereményeidhez, mert érvénytelen a levelezési címed, a telefonszámod vagy az email címed. Bármikor módosíthatod a felhasználói fiókodat, miután bejelentkeztél a honlapra.

10) Legyél képben a Klub eseményeivel

Fogalmad sincs, melyik oldalunkat kellene figyelned a honalpon, hogy ne hagyj ki semmilyen fontos klubtevékenységet? A Klub oldalára vezető összes link könnyen megtalálható a honlapunkon a főmenü segítségével. Vidd az egeret a NIVEA KLUB menüpont fölé, a legördülő menüben az aktuális nyereményjátékok, a havi nyeremények vagy akár a leggyakrabban feltett kérdések gyorslinkekjeit is megtalálod. Ha a mobilodról nyitod meg a weboldalunkat, a jobb alsó kerek MENU - NIVEA KLUB gomb segítségével könnyen megtalálod a NIVEA Klub oldalait.