ISMERD MEG A SZEMÉLYRESZABOTT q10 ARCÁPOLÁSI RUTINODAT!

Válassz 100%-ban bőrazonos Q10 koenzimet tartalmazó természetes védelmet a ráncok ellen.


Ismerd MEG A SZEMÉLYRESZABOTT q10 ARCÁPOLÁSI RUTINODAT!

Tudod-e, hogy a ránctalanító Q10 termékcsalád mely tagjait kellene használod? Most egyszerűen megtudhatod! Töltsd ki az alábbi rövid űrlapot, és mi ez alapján személyreszabott Q10 termékeket ajánlunk majd neked.
*Kötelezően kitöltendő mező

Fedezd fel az új Q10 Power formulát!

Az arcod ugyanolyan egyedülálló, mint Te magad. Éppen ezért a bőrödnek is kijár a személyre szabott, egyedi ápolás. NIVEA Q10 Power termékcsalád mostantól olyan Q10 koenzimet tartalmaz, amely 100%-ig bőrazonos, 100%-ig megegyezik azzal, amit a bőröd állít elő. Ezáltal természetes módon támogatja bőröd saját öregedésgátló képességét. A ráncok és barázdák négy hét alatt láthatóan csökkenhetek, az arcodat pedig selymesen puhának érezheted.
krem-uveg-arany-olaj-gyongyok

Mostantól minden NIVEA Q10 termék 100%-ig bőrazonos Q10 koenzimet tartalmaz. Ez a piacon elérhető legmagasabb minőségű Q10, amelyet a NIVEA a KANEKA-tól szerez be.

bor-q10-egyenlo-nivea-q10

A bőrazonos Q10 koenzimet egy természetes élesztőből nyerik ki gondosan kidolgozott erjesztési eljárással. Ez a módszer teljesen egyedi, és biztosítja, hogy az így kapott Q10 100%-osan megegyezzen a bőröd által előállított koenzimmel. Ennek köszönhetően a termékeink tökéletes harmóniában tudnak együtt dolgozni az arcbőröddel, és természetes módon csökkentik az öregedés látható jeleit. 

termeszetes-eleszto-por
A természetes élesztőtől a Q10-ig, 3 lépésben

1. LÉPÉS 

A természetes élesztőből kivonják a Q10 koenzimet

q10-gyongyok-mikroszkop-alatt
A természetes élesztőtől a Q10-ig, 3 lépésben

2. LÉPÉS 

A Q10 koenzimeket kristályosítják és tisztítják

ko-enzim-q10-molekula
A természetes élesztőtől a Q10-ig, 3 lépésben

3. LÉPÉS

Szárítás, hogy a Q10 elnyerje értékes, végső formáját, és létrejön a bőrazonos Q10 koenzim

nivea-q10-termek-csalad-foto

Minden bőrtípusra személyre szabva


NIVEA-Q10-bor-azonos-termek-csalad-hatterkep

"Ez a magas minőségű Q10 tökéletes harmóniában működik együtt a bőrrel"

Dr. Lara Terstegen, a Beiersdorf AG kutatási és fejlesztési részlegéről megválaszolja a legfontosabb kérdéseket a NIVEA Q10 Power Ránctalanító + Tápláló termékcsaládról
lara-terstegen-portre-foto

Interjú Dr. Lara Terstegennel, a Beiersdorf AG kutatási és fejlesztési osztályáról

Miért éppen argánolajat használtok az extra tápláló hatás érdekében?

Az argánolaj szépítő hatásai már évszázadok óta ismertek. Az argándióból kinyert értékes olaj tele van bőrtápláló hatóanyagokkal: esszenciális zsírsavakkal, amelyek erősítik a bőr védőrétegét, antioxidáns polifenolokkal és E-vitaminnal. Utóbbiból többet tartalmaz, mint az olívaolaj. Ezenkívül az argánolaj telítetlen zsírsavai jótékony hatással vannak a bőrszövetet alkotó sejtekre is, ezáltal belülről óvja a bőrt a kiszáradástól.

 

Miért olyan különleges az új NIVEA Q10 Power ránctalanító + tápláló termékcsalád?

Három különböző, magas minőségű ápolót kínálunk, mindegyiket a száraz és nagyon száraz bőr igényeihez igazodva fejlesztettük ki. Az új formula az organikus argánolaj tápláló hatását kombinálja az új NIVEA Q10 koenzimmel, amelyről most már elmondható, hogy 100%-ig bőrazonos egy speciális élesztő erjesztési folyamatnak köszönhetően. Az új összetételt in vitro módszerekkel tesztelték, az eredmények pedig azt mutatták, hogy természetes öregedésgátlóként és antioxidánsként is hatásos, emellett mélyen táplálja a bőrt.

Mi a különbség a NIVEA Q10 Power Ránctalanító + Tápláló Nappali arckrém és a NIVEA Q10 Power Ránctalanító + Tápláló Kényeztető Olaj között?

A két termek tökéletesen kiegészíti egymást. A nappali krém adja az alapot, hiszen a nap folyamán gondoskodik a bőr megfelelő hidratáltságáról, az olaj pedig a nagyon száraz bőrt ápolja. Az arcápoló olaj erősíti a bőr védőrétegét, használata után a bőr selymesen simává és puhává válik. Használható este, de akár alapozóba keverve nappal is, ha valaki extra ragyogó hatásra vágyunk.

A termékeket fiatalabbak is használhatják, ha nagyon száraz a bőrük?

Igen! Ha a bőrödnek plusz törődésre van szüksége, mert alapvetően nagyon száraz, vagy hideg időben kiszáradt, keverj egy vagy több cseppet az olajból a kedvenc NIVEA Q10 Power ránctalanító + tápláló krémedbe.

A legjobb tippek a szép bőrért

Az öregedését nem tudjuk leállítani, de lassítani igen, és ezáltal szó szerint jobban érezheted magad a bőrödben. Tudd meg, hogy a helyes arcápolási rutin és egészséges életmód hogyan járul hozzá szépséged megőrzéséhez!
no-rancolja-az-orrat

Hogyan előzheted meg a ráncok kialakulását?

Miért öregszik a bőr? Tudd meg, hogyan késleltetheted a ráncok kialakulását a megfelelő anti-aging termékekkel. 
Tudj meg többet
no-arcapolo-olaj

A ránctalanítás titka? Ápold bőröd q10-zel!

Olajat az arcodra? Természetesen! Az arcápoló olajok a következő szintre emelik a szépségrutinodat. Derítsd ki, melyik arcolaj illik legjobban a bőrtípusodhoz!  
Tudj meg többet