#NIVEASUMMERVIBES

ITT A NYÁR
A tökéletes nyári outfitet vagy a legszebb virággal díszített frizurát keresed? Szeretnél egy kis ötlelet meríteni a következő baráti összejövetelhez? Jó helyen jársz.

Stílus és megjelenés

NAPCSÓKOLTA INSPIRÁCIÓ

Minden, amire szükséged van egy vibráló nyárhoz

NIVEA SUMMER VIBES

Köszöntsd a napos éveszakot! Élvezd az év legjobb hónapjait tippjeinkkel, amiket Neked állítottunk össze. A nyár a vidámságról és arról szól, hogy jól érezzük magunkat. Hogy különlegessé tedd ezt az időszakot, olvasd el javaslatainkat egyszerű DIY dekorációs ötletekkel, snackekkel és italreceptekkel, ha egy emlékezetes kerti partit szerveznél. Amennyiben egy forró napon szeretnél jól kinézni és komfortosan érezni magad, összegyűjtöttünk Neked néhány stílustippet és frizurajavaslatot. Görgess lejjebb és inspirálódj a #NIVEASUMMERVIBES segítségével!

KERTI PARTI INSPIRÁCIÓ

A nyár tökéletes évszak arra, hogy kerti partit szervezz a családod és a barátaid számára. Dobd fel a partit egy kis extra dekorációval. Nézd meg ötleteinket!

NYÁRI OUTFIT STÍLUSOK

Ahogyan hosszabbodnak a nappalok, szeretjük feldobni a gardróbunkat. Ahogyan kisüt a nap, a ruhatárad is élénkebbé válik. Ha kíváncsi vagy, milyen nyári trendeket érdemes idén követni, nézd meg tippjeinket, hogy megtaláld a leginkább hozzád illő stílust.


Piknik és virágok

Fedezz fel még több nyári inspirációt a NIVEÁ-val

NYÁRI ITALOK ÉS SNACKEK

Kiküldted a meghívókat, az időjárás is tökéletes, és alig várod, hogy megérkezzenek a barátaid a nyár nagy partijára. Olvasd el tippjeinket a nyári italokért és snackekért.

NYÁRI FRIZURA INSPIRÁCIÓK

A virággal díszített frizurák szépen kiegészítik a nyári outfitet. És mi a legjobb benne? Számos különböző módon hordhatod a hajadban a virágokat, ezért összegyűjtöttünk Neked néhány frizura inspirációt. Nézd meg őket!


NIVEA Napozó

NAPCSÓKOLTA BŐR NYÁRON