VIRÁGGAL DÍSZÍTETT FRIZURÁK

VIRÁGGAL DÍSZÍTETT FRIZURÁK

#NIVEASUMMERVIBES Nem is ünnepelhetnénk szebben a nyarat, mint egy cuki virággal díszített frizurával. Inspirálódj tippjeinkkel, és csempéssz egy kis színt nyári hajviseletedbe!

Fedezd fel azokat a stílusos, virággal díszített frizurákat, amelyek feldobják a megjelenésedet nyáron!

NYÁRI FRIZURA ÖTLETEK

Hét ágra süt a nap, a nappalok hosszabbodnak, és minden percet a szabadban szeretnél tölteni? Itt a nyár! Felveszed a kis ruhádat, a szandálodat és a napszemüvegedet, de milyen lesz a frizurád? 

A virággal díszített frizurák szépen kiegészítik a öltözetedet, és ami a legjobb bennük, hogy rengeteg különböző variációban viselheted őket. Ezért számos nyári frizuratippet hoztunk Neked, amikből szuperül inspirálódhatsz. Hordd kibontva vagy befonva a hajadat, díszítsd virágkoszorúval vagy készíts kontyot hajfésűvel, a lehetőségeknek csak a képzelet szab határt.


HASZNÁLJ VIRÁGOKAT A TÖKÉLETES NYÁRI FRIZURÁHOZ

rózsaszín-virágok-barna-haj

RÓZSASZÍN VIRÁGOK HULLÁMOS HAJBA

A hullámos frizura ideális hajviselet a forró évszakban, amit leengedve vagy félig felkötve is hordhatsz. Hogy hogyan csempészhetsz virágokkal egy kis színt a hajadba? A barna hajhoz a sárga és a rózsaszín is tökéletes választás, a díszítéshez egyaránt használhatsz friss vagy művirágot.

virágok-a-fonott-hajban

SZÍNEZD ÁT A FONOTT HAJAD

Hajfonatot több különböző módon készíthetsz magadnak. Halszálka fonat, parkettafonás, négyes fonás… De mi a közös bennük? Az, hogy még jobban néznek ki, ha virággal díszíted őket. Játszhatsz a különböző színekkel és a virágok méreteivel is, hogy  valóban lenyűgöző legyen a végeredmény.


KÉSZÍTS SAJÁT VIRÁGOS HAJFÉSŰT

virágos-hajfésű

HOGYAN KÉSZÍTS HAJFÉSŰT CSUPÁN KÉT EGYSZERŰ LÉPÉSBEN

Íme egy mókás DIY ötlet: Készíts cuki virágos hajfésűt, hogy feldobd a frizurádat! Gyorsan és egyszerűen elkészíthető, csupán két egyszerű lépésben.

virágos-hajfésű-elkészítéséhez-szükséges-kellékek

EZ MINDEN, AMIRE A VIRÁGOS HAJFÉSŰ ELKÉSZÍTÉSÉHEZ SZÜKSÉGED VAN

Nincs többre szükséged a virágos hajfésű elkészítéséhez, mint: 

  • egy kis műanyag fésűre
  • egy ollóra
  • virágokra a kedvenc színeidben
  • virágkötő szalagra
  • NIVEA Care & Hold Hajlakkra

virágokat-a-hajfésűre

1. LÉPÉS: RÖGZÍTS VIRÁGOKAT A MŰANYAG HAJFÉSŰRE

Első lépésként válaszd ki azokat a virágokat, amikkel fel szeretnéd dobni a hajfésűt. Használj annyi színt, amennyit csak szeretnél. Vágd el a növényeket pontosan a fej alatt, helyezd őket a fésűre, majd rögzítsd a díszeket a fogakon áthurkolt virágkötő szalaggal. 

rögzítő-kombináció-hajlakkal

2. LÉPÉS: TARTSD FRISSEN

Hogy megóvd a virágokat a kiszáradástól, fújj NIVEA Care & Hold Hajlakkot az elkészült hajfésűre. A virágok így hosszabb ideig frissek maradnak. 

befejezett-virágos-hajfésű

DOBD FEL A FRIZURÁDAT A HAJFÉSŰVEL

A hajfésűt számos frizuratípushoz használhatod. Hogyan készíts alsókontyot virágos hajfésűvel? A laza oldalkonty szintén bájosan mutat vele. FEDEZZ FEL MÉG TÖBB #NIVEASUMMERVIBE INSPIRÁCIÓT

.

NYÁRI OUTFIT INSPIRÁCIÓ

A tökéletes outfitet keresed, hogy teljessé tedd a nyári frizurádat? Ne keress tovább! Összegyűjtöttünk Neked néhány trendi nyári öltözetet.

.

NYÁRI ÉTEL ÉS ITAL ÖTLETEK

A nyár tökéletes alkalom arra, hogy kerti partit szervezz. Íme néhány étel- és italrecept, hogy biztos siker legyen a nyári összejövetel.