mesterkurzus

Üdvözlünk a Ragyogó Bőr Mesterkurzuson Szakértői tanácsok a pigmentfoltok halványításához

Az önbizalmadon is nyomot hagynak a pigmentfoltok? A NIVEA szakértői valódi nőkkel fogtak össze, hogy segítsenek leszámolni a bőrön megjelenő napfoltokkal, öregségi foltokkal, aknés hegekkel, terhességi foltokkal és a szem alatti sötét karikákkal.

MESTERKURZUS A PIGMENTFOLTOK KEZELÉSÉRE: VALÓDI BŐR, VALÓDI TÖRTÉNETEK, VALÓDI MEGOLDÁSOK

MEGOLDÁSOK A BŐRÖN MEGJELENŐ PIGMENTFOLTOKRA A NIVEA SZAKÉRTŐITŐL

A pigmentfoltok elleni Mesterkurzus epizódjaiban olyan valódi nőkkel találkozhatsz, akik pigmentfoltokkal küzdenek, és bemutatjuk azokat a szakembereket is, akik felfedezték rájuk a megoldást, ami nem más, mint a NIVEA LUMINOUS630®. Tudd meg, miért jelennek meg pigmentfoltok a bőrön, és hogyan halványíthatod őket, miközben az újabbak kialakulását is megelőzöd.

 

 

 

ÖREGEDÉS ÉS PIGMENTÁCIÓ: EGYSÉGES ÉS RAGYOGÓ BŐR MINDEN ÉLETKORBAN

MIK AZOK AZ ÖREGSÉGI FOLTOK?

Ebben a videóban bemutatjuk, hogy az öregedés és a hormonális változások idővel hogyan borítják fel a bőr természetes egyensúlyát, és hogyan vezetnek a rettegett öregségi foltok kialakulásához, melyek elsősorban az arcon és a kézfejen jelennek meg. Az öregedés természetes folyamat, de a NIVEA szakértői bebizonyítják, hogy szépséged minden életkorban ragyoghat!

 

ÍGY SZABADULJ MEG A MEGLÉVŐ ÖREGSÉGI FOLTOKTÓL, ÉS AKADÁLYOZD MEG AZ ÚJAK KIALAKULÁSÁT

Eláruljuk, hogy valódi nők hogyan értek el valódi eredményeket a LUMINOUS630® termékek használatával, melyek segítenek megszabadulni az öregségi foltoktól, elfedni azokat, és megelőzni továbbiak kialakulását. Tökéletes receptet kínálnak ahhoz, hogy az idő előrehaladtával megőrizhesd a szépségedet. A termékcsalád tagjai együttes erővel segítik a meglévő öregségi foltok halványítását, valamint megakadályozzák az újak kialakulását, hogy miközben idősebb és egyre bölcsebb leszel, az évek nyomait se a kezeden, se az arcodon ne lehessen felfedezni.

AKNÉ ÉS PIGMENTFOLTOK: VÉGRE MEGSZABADULTÁL AZ AKNÉTÓL, MI PEDIG SEGÍTÜNK, HOGY NYOMA SE MARADJON

MIK AZOK AZ AKNÉ UTÁNI FOLTOK?

Ebben az epizódban a NIVEA bőrápolási szakértői azt magyarázzák el, hogy az olyan gyulladásos bőrprobléma, mint az akné idővel hogyan vezethet pigmentfoltok kialakulásához. Mintha az akné önmagában nem lenne elég baj, a pattanások nyomai foltok formájában gyakran ott maradnak a bőrön, és idővel sajnos sötétebbé is válhatnak.
 
 

ÍGY SZABADULHATSZ MEG AZ AKNÉ UTÁNI FOLTOKTÓL

Megmutatjuk, hogyan halványíthatod a pattanások nyomait LUMINOUS630® termékek használatával, melyek segítenek a foltok méretének csökkentésében, és abban, hogy halványabbak legyenek, vagy akár teljesen el is tűnjenek.

SÖTÉT KARIKÁK A SZEM ALATT: ÍGY LESZNEK HALVÁNYABBAK ÉS VILÁGOSABBAK

MIK AZOK A SZEM ALATTI SÖTÉT KARIKÁK?

Ebből az epizódból megtudhatod, mitől alakulnak ki a szem alatt azok a fránya sötét karikák, amiktől mindenki évekkel idősebbnek tűnik. A bőr természetes egyensúlyának felborulása és az általános fáradtság is hozzájárulnak ahhoz, hogy a hívatlan vendégek egyszer csak megjelenjenek a szemkörnyék vékony és érzékeny bőrén.

ÍGY SZABADULHATSZ MEG A SZEM ALATTI SÖTÉT KARIKÁKTÓL

Megtudhatod, hogy a LUMINOUS630® válogatott összetevői hogyan járulnak hozzá ahhoz, hogy megszűnjön a szemkörnyéki puffadás, és hogy a sötét karikák halványabbak legyenek, vagy akár teljesen el is tűnjenek. Neked már csak azzal kell foglalkoznod, hogy az életmódod minél egészségesebb legyen!
 

More about the featured LUMINOUS630® products

VÁRANDÓSSÁG ÉS PIGMENTFOLTOK: KISMAMAKÉNT IS RAGYOGHATSZ

MIK AZOK A TERHESSÉGI FOLTOK?

Ebből a videóból megtudhatod, hogy babavárás alatt és után miért jelenthetnek meg sötét pigmentfoltok az arcodon. A NIVEA szakemberei bebizonyítják, hogy a terhességi foltok sem anyukaként, sem nőként nem kell, hogy meghatározzanak Téged.

 

ÍGY KEZELD A TERHESSÉGI FOLTOKAT, ÉS ELŐZD MEG A KIALAKULÁSUKAT

A NIVEA szakemberei – akik egyben édesanyák is – szintén tesztelték az általuk fejlesztett termékeket, és a saját bőrükön tapasztalták, hogy azok valóban képesek elbánni a terhességi foltokkal. A LUMINOUS630® visszaállítja a bőr természetes egyensúlyát, így a zavaró terhességi foltok akár már néhány hét alatt halványabbak lesznek.