Új termékcsalád száraz bőrre

PRÓBÁLD KI A NIVEA Q10 TERMÉKCSALÁD ÚJ RÁNCTALANÍTÓIT. ADD VISSZA A BŐRÖD FIATALOS KINÉZETÉT A Q10 KOENZIM ÉS AZ ARGÁNOLAJ KOMBINÁCIÓJÁNAK SEGÍTSÉGÉVEL.

Kevesebb ránc már 4 hét alatt
Fedezd fel az új tápláló Q10 POWER-t

q10

A természetes szépség az évek múlásával sem tűnik el, csak a fáradt arc mögött nehezebb megtalálni.

Veled is előfordul, hogy reggel elégedett vagy a bőröddel, de napközben érzed, hogy kiszárad és kellemetlenül feszül? A Q10 Power tápláló ránctalanító termékeit Neked találtuk ki. A Q10 koenzim és az argánolaj kombinációja segít csökkenteni a ráncokat, feszesíeni és táplálni a bőrödet. A nappali és az éjszakai krémen kívül speciális ránctalanító bőrtápláló olajat is találsz a termékcsalád tagjai között, amelyet több módon is használhatsz.

 

Q10 POWER Tápláló Ránctalanító nappali krém

A 100%-ban bőrazonos Q10 koenzim természetes öregedésgátlóként hat. A kreatin erősíti a bőrszövetet, amely feszesíti a bőrt. A bio argánolaj pedig táplál és megnyugtat. Az FF 15 védelmet tartalmazó összetétel megvéd a napsugárzás okozta ráncoktól. 
 
Q10 POWER Tápláló Ránctalanító nappali krém

Q10 POWER Tápláló Ránctalanító éjszakai krém

Aludd magad szépre.  A száraz és igénybevett bőrre kifejlesztett intenzíven ápoló összetétel segíti a bőrsejtek természetes regenerálódását. Válaszd a hatásos öregedés elleni védelmet, és legyen örömöd a látható eredményben akár már 2 hét után. 
 

Q10 Power Arcápoló Olaj

Kényesztesd a bőrödet a 100%-ban bőrazonos Q10 koenzimet és bio argánolajat tartalmazó, omega 6 és 9 zsírsavakban gazdag összetétellel. Már pár csepp is elég: 3-4 csepp egy arcmaszk erejével ápol, 2-3 csepp a bőr mélyére hatol, 1-2 csepp ragyogóvá varázsol. 
 

MIÉRT MOSOLYOGJ TÖBBET?A NEVETÉS MEGTÖRI A JEGET ÉS A VÉRNYOMÁST IS CSÖKKENTI

NE FÉLJ A RÁNCOKTÓL! VALÓDI ÉRZELMEKRŐL TANÚSKODNAK ÉS MÉRSÉKELHETŐK

termékek