Garantált ajándékok a dm üzletekben!

A NAPVÉDELEM FONTOSSÁGÁNAK MEGISMERTETÉSÉT A GYEREKEKKEL NEM LEHET ELÉG KORÁN KEZDENI

A NIVEA játékosan szeretné megtanítani a gyermekeket, miért fontos védekezni a napsugarak káros hatásaival szemben. Ehhez a feladathoz Napozó Babákat, Lottét és Maxot hívja segítségül, melyek UV-sugárzásra érzékeny anyagból készültek. Ezért a baba, ha a gazdája nem keni be fényvédő készítménnyel, bepirosodik a napon, azaz leég. A fényvédő krém felvitele után a pirosság eltűnik. Ezzel könnyedén szemléltethető a gyerekek számára, hogy mi történik, ha napon vagyunk, és nem gondoskodunk bőrünk védelméről.     

Azok vásárlók, akik 2018. június 14-27. között legalább 4999 Ft értékben NIVEA napozó terméket vásárolnak a dm üzleteiben, egy NIVEA Napozó Babát kapnak ajándékba.

Az akció a készlet erejéig tart.


A MINDENNAPI ARCTISZTÍTÁS

Ha szeretnéd, hogy bőröd egészségtől ragyogó és bársonyosan puha legyen, meg kell adni neki azt a szeretetet és gondoskodást, melyet megérdemel. Az arctisztítás a kulcsa a hatékony arcápolásnak. Akkor is, ha sminket viselsz, vagy ha inkább a természetesség híve vagy, az egészségesen ragyogó bőr eléréséhez minden nap meg kell tisztítanod az arcodat.  A nap folyamán az arc bőrére számos szennyeződés és baktérium rakódhat le. A mindennapos arctisztítással eltávolíthatók ezek a szennyeződések és ezzel friss és üde hatást kölcsönözhetünk bőrünknek. Ha nem sminkeled magad, akkor se hagyd ki arcod tisztítását, mert az egészséges arcbőrnek is szüksége van az ápolásra. Hagyd a bőröd lélegezni!

Vásárolj NIVEA arctisztító terméket 2018. június 14-27. között a dm üzletekben legalább 1499 Ft értékben és divatos karkötőt kapsz ajándékba.

Az akció a készlet erejéig tart.