Kérdéseid vannak a testápolással kapcsolatban?

Itt megtalálhatod a választ a gyakori kérdésekre.

1. Miért kell naponta hidratálót használnom?
Bőrünk nap mint nap különböző hatásoknak van kitéve – zuhanyozás után gyorsan kiszárad, és a környezeti hatások ezt még csak fokozzák. Ezért fontos, hogy hidratáljuk a bőrünket. Az összes NIVEA testápoló termék, a NIVEA Softhoz és a NIVEA Creme-hez hasonlóan hidratáló összetevőkkel látja el a bőrt.

2. A NIVEA testápoló termékek az arcbőrre is használhatók?

A NIVEA különféle bőrtípusokra kifejlesztett arcápoló termékek széles választékát kínálja, javasoljuk, hogy arcbőröd ápolására ezeket használd.

3. Milyen gyakran kell kézápolót használnom?

Az, hogy milyen gyakran célszerű krémmel hidratálnod a kezed, egyrészt attól függ, hogy milyen igénybevételnek van kitéve, másrészt pedig attól, hogy milyenek az egyéni igényeid a hidratálásra. Egyszerűen csak hidratáld rendszeresen a kezed úgy, hogy bőröd mindig puha és rugalmas legyen.

4. Milyen NIVEA testápoló termék használható biztonságosan terhesség alatt a terhességi csíkok (striák) átmasszírozására?
Magas ápoló olaj tartalmának köszönhetően a NIVEA Q10Plus Bőrfeszesítő Testápoló Olaj ideális a has, a combok, és a fenék átmasszírozására a terhesség alatt. Emellett a terhességi csíkok masszírozásakor puha érzést nyújt. Száraz vagy nedves bőrre egyaránt felvihetó zuhanyozás után.


5. Miért van szükség speciális hidratálóra a kéz ápolásához?
Kezünket sokféle környezeti hatás éri, például mindennap mossuk tisztítószerekkel. Mivel állandóan mozgásban vagyunk, egy kézkrém esetében nemcsak az fontos, hogy hidratáljon, hanem az is, hogy gyorsan beszívódjon.


További kérdésed van?

Kérjük, használd a kapcsolatfelvételi űrlapot.
Termékek háttér

Te döntesz: könnyű, intenzív, vagy tonizáló kezelés?