KARÁCSONY: ITT AZ IDŐ A KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁSRA

KARÁCSONY:
ITT AZ IDŐ A KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁSRA

AJÁNDÉKÖTLETEK A SZERETTEID SZÁMÁRA
Mikor mondtál utoljára köszönetet azoknak, akik részei a mindennapjaidnak? Most megteheted. Inspirálódj ajándékötleteinkkel!

MONDJ KÖSZÖNETET A NIVEÁ-VAL

Karácsonykor köszönetet mondhatsz mindazoknak a környezetedben, akik egy kicsit könnyebbé teszik az életedet a mindennapokban.

MONDJ KÖSZÖNETET AZ ÉSZREVÉTLEN SEGÍTŐKNEK KARÁCSONYKOR

A karácsony ünnepi időszak tökéletes alkalom arra, hogy köszönetet mondj a családodnak és a barátaidnak azért, hogy mindig melletted állnak, valamint, hogy átsegítenek a nehéz pillanatokon, és hogy osztozhatsz velük az örömödön. De gondoltál azokra az emberekre, akik a hétköznapi dolgokban támogatnak? Hányszor vette át például a szomszédod a nevedben a csomagodat, amikor nem voltál otthon? És mi a helyzet a sarki pékséggel, az első hellyel, ahova betérsz reggel egy kávéra és egy kis reggeliért? 

Most gondolj azokra az emberekre, akik ugyan észrevétlenül, de részesei az életednek, és apróságokkal segítenek a mindennapokban. Lepd meg őket egy kis figyelmességgel! Ajándékozz a postásnak egy kézkrémet, hogy kezei egy kicsit jobban viseljék a hideg időjárást, vagy vigyél a kedvenc kávédból és sütidből a péknek. 

Összegyűjtöttünk néhány ajándékötletet Neked, amelyekkel karácsonykor köszönetet mondhatsz a környezetedben élő embereknek. 

ÜDVÖZLET A POSTÁSNAK

NIVEA AJÁNDÉK A POSTÁSNAK

A leveleid kézbesítésével a postás az egyik olyan ember a környezetedben, aki megkönnyíti az életedet. Mondj neki köszönetet kézkrémmel. Hidratáló használatával a kezei könnyebben fogják viselni a hideg időt.
ajandek-a-postasnak

MONDJ KÖSZÖNETET A POSTÁSNAK KARÁCSONYKOR

Ha dolgozol napközben, és nem látod túl gyakran a postást, olyan helyre tedd a meglepetést, amiből biztosan tudni fogja, hogy neki szántad az ajándékot. Ha például a postaládádra ragasztod egy borítékban, amire köszönő üzenetet írsz számára, egyértelmű lesz, hogy neki szerettél volna kedveskedni.

JUSSANAK ESZEDBE A SZOMSZÉDAID

MONDJ KÖSZÖNETET A SZOMSZÉDAIDNAK

Itt az idő, hogy köszönetet mondj a szomszédaidnak mindazért, amit ebben az évben tettek érted. Biztosan örömet szerzel nekik azzal, ha kifejezed a háládat. Mutasd meg, hogy mennyire méltányolod a segítségüket.

LEPD MEG A SZOMSZÉDODAT EGY KIS AJÁNDÉKKAL

Legközelebb amikor felveszed a szomszédnál a csomagot, amit átvett a nevedben, adj neki egy kis köszönő ajándékot. Vagy csak tedd le a bejárati ajtó elé meglepetésként, hogy amikor hazaér, az legyen az első, amit észrevesz. Meglátod, azonnal érteni fogja, mennyire hálás vagy a segítségéért.

MONDJ KÖSZÖNETET A PÉKNEK IS

JUSSON ESZEDBE A HELYI PÉKSÉG

Te is minden reggel munkába menet megállsz a kis pékségnél, hogy felvedd a napindító kávéd és a reggeli harapnivalód? Idén karácsonykor köszönd meg nekik is az egész éves kedvességet! Mit szólnál mondjuk, ha a kedvenc kávéddal, és egy kis sütivel lepnéd meg őket? Egy NIVEA Creme pedig egy tökéletes kiegészítő ajándék ehhez a kedvességhez.

MONDJ KÖSZÖNETET A NIVEÁ-VAL

Legközelebb amikor a pékségben a napi koffein szinted próbálod normál állapotba hozni, lepd meg a pékség dolgozóit egy ajándékkal. Egy széles mosoly mindenkit jobb kedvre derít és erőt ad a hosszú naphoz. Fontos , hogy kimutassuk a körülöttünk lévőknek, hogy gondolunk rájuk, és hálásak vagyunk a mindennapi apróságokért, amiket értünk tesznek. Meglátod majd, te is több figyelmet, és törődést fogsz kapni cserébe!