SPA ÉLMÉNYT OTTHON

KÉNYEZTESD MAGAD: SPA ÉLMÉNYT OTTHON

VARÁZSOLD TISZTÁLKODÁSI RUTINODAT RELAXÁLÓ SPA KEZELÉSSÉ Legyen a zuhanyzás kényeztető élmény, és teremts a fürdőszobádban egy kis különleges spa szigetet.

LEGYEN A ZUHANYZÁS KÉNYEZTETŐ SPA ÉLMÉNY

A zuhanyzás az ellazulásról, a pihenésről szól, és arról, hogy hogyan kényeztesd magad úgy, mintha egy spa kezelésen vennél részt.
Gyújts gyertyákat

Tippek

Gyújts gyertyákat

Gyertyák segítségével valódi spa hangulatot teremthetsz a fürdőszobádban. Lágy, pislákoló fényük segít kikapcsolni és elengedni a feszültségeket.

Vedd lejjebb a fényeket

Tippek

Vedd lejjebb a fényeket

A megfelelő fényerősség nagymértékben meghatározza, hogy milyen hangulat van a fürdőszobában. Félhomállyal, hangulatvilágítással és gyertyafénnyel nyugtató atmoszférát csempészhetsz az otthonodba.

Melegítsd fel a törölközőket

Tippek

Melegítsd fel a törölközőket

A meleg törölköző a spak nyújtotta luxus érzést hozzák el a fürdőszobádba. Gondoskodj arról, hogy megfelelő hőmérsékletűek legyenek, hogy amikor kilépsz a zuhany alól, még kellemesebb érzés legyen a használata. Egyszerűen helyezd a radiátorra vagy tedd be néhány percre a szárítógépbe.

Tegyél be nyugtató zenét

Tippek

Tegyél be nyugtató zenét

Sokak szerint a nyugtató zene segít megszabadulni a zavaró gondolatoktól. A lágy ütemekre összpontosítva engedd el a feszültséget, az aggodalmakat, és élvezd a pillanatot.

Töltsd meg a fürdőszobádat a kedvenc illatoddal

Tippek

Töltsd meg a fürdőszobádat a kedvenc illatoddal

Használj aromadiffúzort vagy más illatosítót, és élvezd a nyugtató illatokat az otthoni spa élmény során.

Olajtusfürdő, kényeztetés a testnek, feloldódás a léleknek

Olajtusfürdő, kényeztetés a testnek, feloldódás a léleknek

Teremts luxus spa hangulatot a fürdőszobádban az intenzíven tápláló olajtusfürdő használatával. Az olyan ápolók, mint a NIVEA Olajtusfürdő természetes olajokkal varázsolják simává a bőrt, miközben gondosodnak annak táplálásáról is.

4 egyszerű módszer, amivel nyugtató szentélyt alakíthatsz ki magadnak otthonodban

  • Pakold el a felesleges pipereszereket! Ha káosz van körülötted, sokkal nehezebben fogsz tudni ellazulni.
  • Kényeztesd magad! A puha fürdőszobaszőnyegtől kezdve a kényelmes papucsig minden részlet számít ahhoz, hogy átélhesd a valódi spa élményt.
  • Az egész tested megérdemli a gondoskodást. Ápold azokat a testrészeket is, amikre egyébként nem szoktál figyelni, ilyen például a lábfejed. 
  • Szerezz be pár szép, illatos virágot a fürdőkád köré és dobd fel vele a fürdőszobát. 

Valódi spa élmény

A hosszú, stresszes, modernkori munkanapok után a spa élményt kényeztető luxusként éljük meg. Spórolj a költségeken, és teremts fürdőszobádban valódi spa hangulatot.

Vedd magasabbra a hőmérsékletet annyira, hogy az még komfortos legyen, és válassz olyan illatot, amely maximálisan kényezteti az érzékeidet. Gondoskodj róla, hogy ne zavarjon meg semmi az ellazulásban, ne tereljék el a gondolataidat hangos zajok, hogy valóban a saját kis mennyországodban érezhesd magad.

Használj relaxáló, kényeztető tusfürdőt, amely felébreszti az érzékeidet. A NIVEA Care & Cashmere Krémtusfürdő, aminek luxus formulája kasmír kivonattal ápol, igazán puhává és simává varázsolja bőrödet. Tökéletes spa élménnyel ajándékoz meg Téged, amitől biztosan függővé válsz!

 

ÍGY LEHET RELAXÁLÓ ÉLMÉNY A ZUHANYZÁS

Ellazulás a zuhany alatt a test és lélek számára

Kényeztesd magad nyugtató zuhannyal

Nem kell, hogy a zuhanyzás is a rohanásról szóljon, hiszen itt végre lecsendesítheted a gondolataidat. Kényeztető momentumokkal varázsold a tisztálkodást egy relaxációs rituálévá, ami hozzájárul a stressz-szinted csökkentéséhez.
A spa hangulat megteremtésével a fürdőszobád tökéletes helyszíne lesz a relaxáló zuhanyzás élményének. A NIVEA Care termékeivel a mindennapi zuhanyzást örömteli programnak és kényeztető ápolásnak élheted meg, amely során a bőröd simává és hidratálttá válik. Egy forró fürdő a világ egyik legnagyobb ajándéka, hozd ki belőle Te is a legtöbbet!

 


Legyen a zuhany alatt töltött idő az énidő

Legyen a zuhany alatt töltött idő az énidő

Néhány ember számára a zuhanyzás az egyetlen időpont a nap folyamán, amikor egyedül lehetnek. Pedig a fürdőszobában töltött idő tökéletesen alkalmas arra, hogy elmélyüljünk a gondolatainkban anélkül, hogy a mindennapos aggodalmainkkal foglalkoznánk. Legyen ez egy csendes rituálé önmagadért.

5 módszer arra, hogy ellazítsd a tested és kiürítsd az elméd a zuhany alatt

  • Legyen kéznél minden olyan termék, amire szükséged lehet.
  • Győződj meg arról, hogy tökéletesen tiszta a fürdőszobád, így valóban komfortosan fogod magad érezni benne.
  • Gondoskodj arról, hogy senki ne zavarjon meg zuhanyzás közben.
  • Melegítsd fel a vizet annyira, hogy a legkomfortosabb legyen számodra.
  • Fókuszálj a pillanatra, és felejts el mindent, amitől stresszelsz vagy feszültséget kelt benned.

Ne kapkodj

A fürdőben töltött idő a relaxálásról és az ellazulásról szóljon. Ne akarj gyorsan túlleni a hajmosáson vagy a bőrápoláson! Inkább minden terméket finoman masszírozz a hajadba és a bőrödbe, hagyd, hogy kifejtsék hatásukat.

Ne kapkodj