Gyorsan felszívódó testápoló rohanós reggelekre

Gyorsan felszívódó testápoló rohanós reggelekre

HOGYAN INDÍTSD A REGGELI RUTINODAT?
A legtöbb embernek sok teendőt kell belezsúfolnia a reggelekbe, de az idő mindig közbeszól. Gondold át a reggeli rutinodat, hogy hatékonyabbá tudd tenni.

Hogyan spórolj időt reggelente

Turbózd fel a reggeli rutinodat úgy, hogy az esti előkészületekre koncentrálsz.

Az előkészületek a kulcsa mindennek

Mindegy, hogy azt készíted elő, amit másnap viselni fogsz, vagy az ebédedet csomagolod el, az előkészületek a kulcsa a gördülékeny és stresszmentes reggeli rutinnak. Ne fuss ki az időből a tervezés hiánya miatt!

Reggeli rutin: Hogyan spórolj időt

A reggelek általában nyomasztóak, stresszesek és hektikusak, különösen, ha a családot is útnak kell indítani. Ennek azonban nem kell feltétlenül így lennie. 

Tedd egyszerűbbé a reggeli rutinodat, és értékes perceket spórolhatsz magadnak. Próbálj mindent, amit csak tudsz előző este elvégezni, és csak a legszükségesebb dolgokat hagyd felkelés utánra. Hálás leszel magadnak másnap, hogy a pl. a táskába való bepakolást, a hajmosást vagy a szemétlevitelt előző este megcsináltad. 

A reggelek gyakorlatilag arról szólnak, hogy okosan oszd be az idődet, és ragaszkodj az ütemtervhez. Fontos, hogy zuhanyzás közben is nézd az időt, hogy a csábító meleg víz hatására ne csússz meg a tervezetthez képest. Tégy ugyanígy reggelizés közben is, és időben indulj el otthonról. Ha tartani tudod magad a beosztáshoz, kevésbé lesz stresszes a nap kezdete. 


Tartsd kézben a reggeleidet

Tedd hatékonyabbá a reggeli rutinodat néhány egyszerű tippel és trükkel.
fiatal-szépség-a-zuhany-alatt
Lépésről-lépésre útmutató a reggeli rutinhoz

Egy frissítő zuhany

Indítsd a napodat egy energizáló zuhannyal, ami felébreszti a testedet és az elmédet. Használj olyan tusfürdőt, amelynek frissítő és élénkítő az illata, mint a NIVEA Clay Fresh Tusfürdőnek. Ha a zuhany alatt mosol fogat, két dologgal végzel egy lépésben.
fiatal-nő-hidratálja-a-bőrét-a-fürdőben
Lépésről-lépésre útmutató a reggeli rutinhoz

Hidratáld a bőrödet

Használj gyorsan felszívódó hidratálót, mint pl. a NIVEA Aloe & Hydration Testápoló tej, így másodpercek alatt felöltözhetsz, és folytathatod a reggeli rutinodat. 
gyönyörű-fiatal-arc
Lépésről-lépésre útmutató a reggeli rutinhoz

A reggeli szépségrutin

A reggeli szépségrutin és bőrápolási rendszer mindenki számára egyéni, de van rá mód, hogy lerövidítsd. Használj többfunkciós sminktermékeket, mint a rúzs és a pirosító, vagy ha valóban őrült rohanásban vagy, dobd a rúzsodat a táskádba, amit később is használhatsz.
nő-salátát-készít-gyümölcsökkel-és-zöldségekkel
Lépésről-lépésre útmutató a reggeli rutinhoz

Egyél tápláló reggelit

A reggeli a nap legfontosabb étkezése, tápanyagokkal és energiával látja el a szervezetet. Készítsd elő a következő napra, és győződj meg róla, hogy lesz elég időd nyugodtan elfogyasztani. 
ne-felejtsd-el-a-kulcsaidat
Lépésről-lépésre útmutató a reggeli rutinhoz

Elindulás otthonról

Mielőtt kilépsz az ajtón, számos dolgot veszel még magadhoz, és keresed a kulcsaidat. Hogy zökkenőmentesen menjen ez a lépés is, előre készítsd elő a szükséges kellékeket, a kulcsaidat pedig tartsd egy külön helyen, amire biztosan emlékszel.

Tippjeinkkel könnyebben fogsz reggelente felkelni

  • Ne aludj vissza, az a plusz néhány perc csak abban segít, hogy kifuss az időből. 
  • Igyál egy pohár vizet, amint felébredsz.
  • Játszd le néhány kedvenc zenéidet.
  • Készítsd be a kávéfőzőt előző este, hogy azonnal meg tudd főzni a kávét.
  • Győződj meg róla, hogy télen időben bekapcsol a fűtés.

 

background