csókos ajkak

Csókolni való ajkak

Egészséges és puha ajkak? Tudjuk, hogyan. Segít a megfelelő ápolás és az olyan rossz szokások kiküszöbölése, mint például az ajkak nyalogatása.

"Veszélyes" ajaknyalogatás

De amikor olyan jó ízű az az ajakbalzsam! Te is hajlamos vagy folyamatosan nyalogatni az ajkaid? Talán ezért olyan száraz és repedezett az ajkad még mindig.
ajakbalzsam-bódító-illatok

Puha ajkak ásványi olajok nélkül

Ahhoz,  hogy az ajakbalzsam gyönyörű illatú és könnyen felvihető legyen, nincs szükség ásványi olajokra. Ezért ilyesmit nem találsz a Labello ajakbalzsamjaiban. Bízunk az olyan természetes összetevőkben, mint a shea vaj, az aloe vera vagy a méz.

Óvatosan az édes ízű ajakbalzsamokkal

Édes illatú és édes ízű ajakbalzsam. Tökéletes ötlet, mit mondasz? De csak első pillantásra. Az édes ajakbalzsam "csapdaként" működik a nyelved számára.
Miért? Mivel az édes ajakbalzsam arra késztet, hogy napközben nyalogasd az ajkaidat, hogy folyamatosan kóstolgasd, milyen nagyszerű és édes az ajakbalzsam íze.

Eredmény? Az ajkaid sokkal szárazabbak és repedezettebbek lesznek. Tehát, ha szereted az édes ajakbalzsamokat, vigyázz erre a rossz szokásra.

A Labello ajakbalzsamok csodálatosan illatoznak, némelyikük szépen tonizálja az ajkakat, és igen, némelyiknek csodálatos az íze. Óvakodj hát a túl sok "kóstolgatástól" 😉. De mindenképpen élvezheted az illatukat és azt is, hogy finoman ápolják és hidratálják az ajkakat.

Miért olyan rossz az ajkak nyalogatása?

Úgy tűnhet számodra, hogy az ajkaid nyalogatása hidratál, de az ellenkezője igaz, még jobban kiszárad a szád.

Hogyan lehetséges ez? Amikor megnyalod a szádat, nyálas lesz. Ez nemcsak nagyon gyorsan elpárolog, hanem tele van olyan enzimekkel is, amelyek túlságosan irritálják az ajkak finom bőrét.

Szerencsére ez nem azt jelenti, hogy meg kell szokni a repedezett ajkakat. Csak használj rendszeresen Pink színezett ajakápoló, amely puhává, a shea vajnak köszönhetően pedig csókolni valóvá teszi az ajkaidat.

az-ajaknyalogatás-kiszárítja-a-szádat

Ne hagyd, hogy az ajkaid nyalogatása rossz szokásoddá váljék!

Ez egy kicsit ördögi kör. Gyorsan megoldhatod az ajkak szárazságát, ha könnyedén végighúzod a nyelvedet rajtuk, de ... rövid megkönnyebbülés után az ajkaid még szárazabbak lesznek. És te mit teszel? Megint megnyalod ...

A rossz szokásokban az a rossz, hogy gyakran nem is tudatosítjuk őket.

Gyors tippek az ajaknyalogatás leállításához

  • Figyelj a rendszeres folyadékbevitelre: Az ajkaid nem lesznek olyan szárazak, és nem lesz késztetésed nedvesíteni a szád.
  • Próbáld elkerülni a stresszt: Az ajkakaidnak sem tesz jót.
  • Használj rúzst: Egy erős árnyalat valószínűleg viszatart majd, hogy a nyelvedet használd.
  • Próbálj többnyire az orrodon keresztül lélegezni: Mert a szájon át történő légzés kiszárítja az ajkaidat.

Indulj el az egészséges ajkakhoz vezető úton

Puha ajkak, amelyeknek nem lehet ellenállni? Tudjuk, hogyan lehet elérni és megőrizni
legyen-az-ajkad-mindig-hidratált

A puha ajkak titka: Igyál elegendő vizet

A napi egy pohár víz valóban nem elég. A rendszeres folyadékfogyasztás fontos a testünk számára, és ha nem figyelünk oda rá, akkor ez nem csak az ajkakon kezd megnyilvánulni. Nyáron az elégtelen folyadékfogyasztás kiszáradást is okozhat. Tartsd a tested hidratált állapotban, és győződj meg róla, hogy naponta legalább 2 liter folyadékot megiszol. 

Gyors tippek az ellenállhatatlan ajkakért

  • Szereted a forró zuhanyt? Ez is rossz hatással lehet az ajkaidra, ha túl sokáig tart.
  • Télen sállal védd a fagytól az ajkaidat.
  • Szerezz be otthoni párásítót. Könnyebben fogsz lélegezni, és az ajkaid sem lesznek annyira szárazak.
  • Mindig legyen kéznél az ajakbalzsamod 
  • Nyáron védd az ajkaidat Labello Sun Protection ajakbalzsammal, amely FF 30-t tartalmaz. Az ajkaid puhák és tökéletesen védettek maradnak. 
 
az-egészséges-életmód-az-egészséges-ajkak-kulcsa

Ne feledd az étrendedet

B-vitamin, folsav, vas és cink. Ezek olyan tápanyagok, amelyek nagy hatással vannak az ajkunkra. Győződj meg róla, hogy elegendő van belőlük az étrendedben, és próbáld csökkenteni a sült és édes ételeket. Bár egyszer-egyszer egy kocka (vagy tábla?) csokoládé biztosan nem árt.
nevess-a-labello-val

Mondd, hogy csííííz!

Ne várd meg, hogy az ajkaid kirepedezzenek. A Labello Radírozó Ajakápoló aloe verával táplálja az ajkakat, ugyanakkor a finom részecskéknek köszönhetően eltávolítja az elhalt bőrt. Szerezd vissza az önbizalmadat, és ne csak a levegőbe dobáld a csókokat!