NIVEA: Kíméletes az érzékeny bőrrel

NIVEA: Kíméletes az érzékeny bőrrel

Bőrápolás gyermekeknek, így óvd a kicsik bőrét.
A folyton futkározó, izgő-mozgó gyerekek bőre különleges gondoskodást igényel. Ha szeretnéd az ő bőrüknek is a legjobbat adni, egy igazán megbízható kéz- és testápolóra van szükséged, amely kitűnően beilleszthető a mindennapjaikba.

Bőrápolás gyermekeknek – múlt, jelen, jövő

Visszatekintünk az évek során a bőrápolásra és felfedezzük, hogy a gyermekek bőrének hidratálása akár generációkat is képes összehozni.
kézkrém-család

Kézkrém az egész családnak

A NIVEA Creme egyike azon krémeknek, amit mindenhol szeretnek. Kíméletesen ápolja a bőrt minden korban, és tökéletesen alkalmas az egész test ápolására, tetőtől talpig.
Miért ne hozhatnánk össze a generációkat, és taníthatnánk meg játékosan a legkisebbeket is a hidratáló használatára.
mark-twain-idézet

Gyönyörű szavak

"Mit ér az otthon gyermek nélkül?" - Mark Twain

A NIVEA Creme története

A NIVEA Creme és a jól ismert kék tégelye generációk óta a családi élet része. A gondoskodó, védő formulája tökéletes kézkrém és testápoló az egész család számára.

Ez a családbarát hidratáló már több mint 100 éves. Emlékeinkben él, ahogy édesanyánk reggel és este ezt használta, vagy ahogyan rajtakaptuk édesapánkat, hogy ezt keni arcára nyugtató hatású, borotválkozás utáni krémként.

Sokunkat a NIVEA Creme különleges illata és lágysága még ma is visszarepít gyermekkorunkba, amikor fürdés után ezzel a puha, fehér krémmel kentek be minket, majd mehetett tovább a játék.

Az Eucerittel gazdagított NIVEA Creme emberek millióinak segít a világon, hogy bőrük puha és rugalmas legyen.

Ahol a gyermekek bőrápolása beleillik a mindennapokba

Tudd meg, hogyan gondoskodhatsz az egész családról kéz- és testápolóval, és abban is segítünk, hogy hogyan vond be gyermekedet a testápolás mindennapos rutinjába.
iskolai-bőrápolás

Gyerekek bőrápolása iskola előtt

A rendszeres hidratálás elengedhetetlen a száraz bőr megelőzéséhez, ezáltal a bőr puha és lágy marad. A legjobb, ha a gyerekeknek kifejlesztett hidratáló krém rendszeres használata beépül a reggeli rutinba.  A legkisebbeket mondókákkal, játszva taníthatjuk meg a testápolás fontosságára.
játszótér-bőrápolás

A gyerekek bőrápolása a játszótéren

A kirepedezett bőr és a száraz kezek nem csak a felnőttek problémái. A gyermekek bőre is ki van téve a környezeti hatásoknak, amikor a játszótéren szaladgálnak, különösen hideg időben. A NIVEA Creme 30 ml elég kicsi ahhoz, hogy beférjen a kabátzsebbe, és akár útközben is használd.

Hidratáló krém gyerekeknek, családi kirándulásokra

A családi kirándulásokra való csomagolás gyakran úgy tűnhet, mintha egy egész évre utaznánk el. A NIVEA Creme 30 ml kis méretének köszönhetően tökéletes kéz- és testápoló az egész család számára.

Tipp: Ha szeretnéd megelőzni, hogy a családod összevesszen rajta, pakolj be belőle többet.

hidratáló-este

Esti hidratálás gyerekeknek

A gyerekek élete során számos dolog megszokássá válik. De a NIVEA Creme több mint egy átlagos napi rutin. Ha a fogmosást és a pizsama felvételét egy kellemes masszázs követi, kedves emlékké alakulhat, főleg, ha az estét ezután apa vagy anya esti meséje zárja.
background

Fedezd fel hidratáló termékeinket gyermekek és felnőttek számára