Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

Lip balm

Az ajakápolók összetevői

Találd meg a legjobb ajakápolót a teljes körű ajakápoláshoz.

Az ajakápoló összetevői jelentősen befolyásolják, hogy a termék milyen hatással van ajkaidra – találd meg azt az ajakápolót, amelyik a legjobban megfelel az igényeidnek

Tudj meg mindent az ajakápolók összetvőiről

Az egészséges megjelenésű ajkak titka: használd a számodra megfelelő ajakápoló termékeket, melyek a legjobb összetevőket tartalmazzák.

Legyen gyönyörű a mosolyod Labello ajakápolóval

labello-classic

A Beiersdorf bőrápoló termékeket gyártó világcég, melynek sikertörténete már több mint egy évszázados. Óriási tapasztalatunk van arról, hogy mely összetevők a leggyengédebbek és leghatékonyabbak az ajkakon. Labello ajakápolóink széles kínálata sokféle igényt elégít ki. 


Mindnyájan egyediek vagyunk – hogyan választhatod ki a számodra legjobb ajakápolót?

Az ajakápoló hosszú évek óta központi szerepet játszik az ajkak simává és egészséges kinézetűvé tételében, de ma már annyiféle termék és összetevő van jelen a piacon, hogy olykor nagyon nehéz megtalálni közöttük a legmegfelelőbbet.

A számodra legjobb termék kiválasztásához kulcsfontosságú, hogy először határozd meg, milyen hatást vársz az ajakbalzsamtól. Ha ajkaid hajlamosak az erős kiszáradásra,assz intenzíven hidratáló terméket, mely olyan összetevő tartalmaz, mint a E-vitamin. A Labello Med Repair ajakápoló például remek választás, ha gazdag ápoló formulát keresel.

Ám ha jobban szeretnél egy könnyebb, egyszerűbb formulát, mely gyorsan beszívódik és nem teszi fényessé az ajkaid, akkor az aloe verát tartalmazó Labello Hydro Care neked készült.

Miért fontos, hogy megvédd ajkaid a napsugárzástól?

Nagyon fontos, hogy ne feledd: ajkaidon a bőr vékonyabb és finomabb, mint arcod többi részén. Az UVA- és UVB-sugarak károsíthatják, kiszáríthatják ajkaidat – és ugyan ki szeretné, hogy az ajkai nyáron kisebesedjenek és töredezetté váljanak?

Ezért fontos, hogy mindig olyan ajakápolót válassz, mely fényvédelmet is biztosít. A Labello Sun Protect 30-as fényvédő faktorral tökéletes megoldás. Nemcsak hatékonyan véd az UVA- és UVB-sugarak ellen, hanem hidratálja is ajkaidat, ráadásul vízálló.

Az évszakok változásával válts ajakápolót

happy-woman-covering-eyes

Az az ajakápoló, mely remekül véd a meleg nyári hónapokban, nem biztos, hogy eléggé intenzív és tápláló, amikor hidegebbre fordul az idő. Figyelj oda, hogy ajkaid mindig a lehető legjobb védelmet kapják – az évszakok változásával változtass az ajakápolási rutinodon.


5 érv, hogy miért legyen mindig ajakápoló a táskádban

  1. A hidratálással legyőzheted az ajakszárazságot
  2. Védőréteget viszel fel ajkaidra, és ez óv a hideg idő hatásai ellen
  3. Evés vagy ivás után újra felviheted az ajakápolót
  4. Az ajakápolóval könnyű, egészséges fényt adhatsz ajkaidnak
  5. Ajkaid mindig csókolnivalóan üdék maradnak – ki tudja, mit hoz az élet