Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

kézápolás télen

Hogyan ápold kezed bőrét télen?

A hideg időszak okozta bőrszárazság enyhítése a kezeken

A kéz bőre nagy megpróbáltatásoknak van kitéve télen, és a csökkenő hőmérséklet gyakran okoz repedéseket és kellemetlenséget.

Miért szárad ki a kezünk télen?

Fedezd fel az okokat, amiért a hidegebb hónapok olyan nagy hatással vannak kezünk bőrére!

Ne akadályozzon a száraz bőr, élvezd a telet!

hóval játszó nő

A hideg időszakot szórakoztató programok teszik különlegessé, a korcsolyázás, hógolyózás, egy pohár forró ital elszürcsölése, de ezek kihívást is jelentenek a száraz kezeknek. Viseld gondjukat, hidratáld a bőrödet rendszeresen, és előzd meg a kezeid kiszáradását télen.

Milyen hatással van a kezeinkre a tél?

A hideg időszak nehéz kihívás a kezeinknek, és nem meglepő, hogy ilyenkor gyakran szárazabbnak érződnek, ahogy a hőmérséklet csökken. A fagyos, hideg kinti körülmények és a benti száraz, meleg levegő kombinációja elvesz a bőr természetes nedvességtartalmából, így durvává és megviseltté válik. Továbbá a hőmérséklet csökkenésével a testünk kevesebb lipidet, zsírszerű anyagot termel, amelyek igen fontos szerepet játszanak bőrünk erős védelmének felépítésében.

De vannak más tényezők is, amelyeket figyelembe kell vennünk a téli hónapok alatt. Például ilyenkor gyakrabban mosunk kezet a szokásosnál, hogy ne kapjuk el a különböző fertőzéseket. A forró víz és a durva szappanok károsíthatják a bőr külső védőrétegét, ezzel még több nedvességvesztést okozva. Gondoskodj róla, hogy mindig használj kézkrémet kézmosás után, hogy pótold az elvesztett nedvességet és a bőr védelmet jelentő rétegét. A NIVEA Express Care kézápoló krém ultrakönnyű formulája azonnal beszívódik a bőrbe, nem hagy maga után ragacsos érzést.

Hogyan ápold kezed bőrét télen?

Tudd meg, hogy tudod megelőzni és kezelni a száraz és repedezett bőrt a kezeden, amikor hűvösebb az idő!

Enyhítsd kezeid szárazságát egy hatékony kézkrémmel!

A száraz bőrre való kézkrém rendszeres használata kivételesen elengedhetetlen, amikor hideg és szeles az idő a téli hónapokban. Sok nő választ inkább testápolót kézkrém helyett, de fontos észben tartani, hogy a kezeken található bőrnek nagyon egyedi igényei vannak, és a kézkrémek kifejezetten ezekre az igényekre lettek kifejlesztve.

A NIVEA Repair & Care regeneráló kézápoló balzsam kitűnő kezelés a száraz kezekre, enyhíti és intenzíven táplálja a kiszáradt és repedezett kezeket a hidegebb hónapokban. Ha egy olyan kézkrémet keresel, amely azonnal beszívódik és kevésbé zsíros hatású, akkor próbáld ki a NIVEA Care Intenzív Tápláló krémet, és ne félj egymás után akár többször használni, nem kell aggódnod a ragadós érzés miatt.

Ne felejtsd a kézfejeket!

woman-applying-hand-cream

A kézfejek kifejezetten érzékeny területek, itt a bőr sokkal vékonyabb, mint a tenyereken. Ráadásul nagyon kevés zsírszövetet tartalmaz, ami sokkal gyorsabb kiszáradást jelent. Próbáld ki, hogy a kézkrémet a kézfejedre viszed fel, és utána oszlatod el a kezeiden!

Egyszerűen a kezek kiszáradása ellen

  • Ne felejts el elég folyadékot inni, így belülről is hidratálod a bőröd! 
  • Ne használj forró levegős kézszárítókat, válaszd a kéztörlőt!
  • Kerüld a szappanokat, szárítják a bőröd - válassz gyengédebb alternatívát, a NIVEA Creme Soft folyékony krémszappant!
 

NIVEA KÉK TIPPEK - Száraz kezek?

A klasszikus NIVEA Creme rengeteg már családtaggá vált a generációk folyamán. Nézd meg a NIVEA új Kék Tipp videókat, hasznos tanácsokkal látnak el a mindennapi életben!