Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

gyerekek-bőrápolás-header

NIVEA: Kíméletes az érzékeny bőrrel

Bőrápolás gyermekeknek, így óvd a kicsik bőrét.

A folyton futkározó, izgő-mozgó gyerekek bőre különleges gondoskodást igényel. Ha szeretnéd az ő bőrüknek is a legjobbat adni, egy igazán megbízható kéz- és testápolóra van szükséged, amely kitűnően beilleszthető a mindennapjaikba.

Bőrápolás gyermekeknek – múlt, jelen, jövő

Visszatekintünk az évek során a bőrápolásra és felfedezzük, hogy a gyermekek bőrének hidratálása akár generációkat is képes összehozni.

A NIVEA Creme története

A NIVEA Creme és a jól ismert kék tégelye generációk óta a családi élet része. A gondoskodó, védő formulája tökéletes kézkrém és testápoló az egész család számára.

Ez a családbarát hidratáló már több mint 100 éves. Emlékeinkben él, ahogy édesanyánk reggel és este ezt használta, vagy ahogyan rajtakaptuk édesapánkat, hogy ezt keni arcára nyugtató hatású, borotválkozás utáni krémként.

Sokunkat a NIVEA Creme különleges illata és lágysága még ma is visszarepít gyermekkorunkba, amikor fürdés után ezzel a puha, fehér krémmel kentek be minket, majd mehetett tovább a játék.

Az Eucerittel gazdagított NIVEA Creme emberek millióinak segít a világon, hogy bőrük puha és rugalmas legyen.

Kézkrém az egész családnak

kézkrém-család

A NIVEA Creme egyike azon krémeknek, amit mindenhol szeretnek. Kíméletesen ápolja a bőrt minden korban, és tökéletesen alkalmas az egész test ápolására, tetőtől talpig.
Miért ne hozhatnánk össze a generációkat, és taníthatnánk meg játékosan a legkisebbeket is a hidratáló használatára.

Gyönyörű szavak

mark-twain-idézet

"Mit ér az otthon gyermek nélkül?" - Mark Twain

Ahol a gyermekek bőrápolása beleillik a mindennapokba

Tudd meg, hogyan gondoskodhatsz az egész családról kéz- és testápolóval, és abban is segítünk, hogy hogyan vond be gyermekedet a testápolás mindennapos rutinjába.

Gyerekek bőrápolása iskola előtt

iskolai-bőrápolás

A rendszeres hidratálás elengedhetetlen a száraz bőr megelőzéséhez, ezáltal a bőr puha és lágy marad. A legjobb, ha a gyerekeknek kifejlesztett hidratáló krém rendszeres használata beépül a reggeli rutinba.  A legkisebbeket mondókákkal, játszva taníthatjuk meg a testápolás fontosságára.

A gyerekek bőrápolása a játszótéren

játszótér-bőrápolás

A kirepedezett bőr és a száraz kezek nem csak a felnőttek problémái. A gyermekek bőre is ki van téve a környezeti hatásoknak, amikor a játszótéren szaladgálnak, különösen hideg időben. A NIVEA Creme 30 ml elég kicsi ahhoz, hogy beférjen a kabátzsebbe, és akár útközben is használd.

Hidratáló krém gyerekeknek, családi kirándulásokra

hidratáló-gyerekek

A családi kirándulásokra való csomagolás gyakran úgy tűnhet, mintha egy egész évre utaznánk el. A NIVEA Creme 30 ml kis méretének köszönhetően tökéletes kéz- és testápoló az egész család számára.

Tipp: Ha szeretnéd megelőzni, hogy a családod összevesszen rajta, pakolj be belőle többet.

Esti hidratálás gyerekeknek

hidratáló-este

A gyerekek élete során számos dolog megszokássá válik. De a NIVEA Creme több mint egy átlagos napi rutin. Ha a fogmosást és a pizsama felvételét egy kellemes masszázs követi, kedves emlékké alakulhat, főleg, ha az estét ezután apa vagy anya esti meséje zárja.

background

Fedezd fel hidratáló termékeinket gyermekek és felnőttek számára

Ajánlataink számodra