Karácsonyi ajándékok, amiknek mindenki örülni fog

Az év legvarázslatosabb időszaka ismét az ajtónkon kopogtat. Az időszak, amelyet a szeretteinkkel töltünk, amikor örülünk az együttlétnek, és élvezzük az együtt töltött idő minden pillanatát. A legnagyobb jutalom mindannyiunk számára az, amikor az ajándékok kicsomagolása közben felcsillannak a szemek és szeretnénk, ha ez a pillanat soha nem érne véget.

 

Hogy a karácsonyod idén is felejthetetlen legyen, ajándéktippekkel segítünk, amelyek biztosan örömöt okoznak majd a családnak. Válaszd ki a számukra megfelelő gondoskodást és élvezd maximálisan a karácsonyi időszakot! Idén 31 egyedi ajándékcsomag közül választhatsz!

A TERMÉSZET IRÁNTI SZERETETBŐL

A bőröd mellett a bolygónkról is gondoskodunk.

Mindent megteszünk tehát annak érdekében, hogy termékeink környezetbarátak legyenek és ne terheljék feleslegesen a bolygót. A választható karácsonyi neszesszerek egy része újrahasznosított anyagból készül, egyszer használatos műanyagok felhasználása nélkül. A karácsonyi ajándékdobozok papírcsomagolása kíméletes erdőgazdálkodásból származik és FSC tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

Tudtad, hogy a nyomtatáshoz csak ásványi olaj mentes festékeket használunk?

A Beiersdorf fenntarthatósági törekvéseinek egyike, hogy 2025-re a csomagolások 100%-a újrahasznosítható, újrafelhasználható vagy újratölthető legyen. Már most keményen dolgozunk ezen a természetnek szánt ajándékon.

 

Köszönjük, hogy velünk vagy!

 

NIVEA ADVENTI KALENDÁRIUM

Fedezz fel minden nap egy trendi, bőrápoló terméket, vagy egy olyan NIVEA ajándékot, ahol sehol máshol nem tudsz beszerezni.  Hangolódj az ünnepekre gondosan összeválogatott termékekkel.