(7)

NIVEA Adventi Kalendárium

újdonság

Varázsold még izgalmasabbá az ünnepek előtti időszakot egy igazán különleges adventi naptárral, amelynek köszönhetően minden napra jut egy kis kikapcsolódás: NIVEA Adventi Kalendárium.

1 kit

Vásárlás Online

  • 24 meglepetés
  • Ikonikus NIVEA termékek
  • Ápolás és kényeztetés a bőrnek
  • Tökéletes ajándék
  • Termékminták

Hogyan használd?

1

Az adventi időszak alatt minden nap nyiss ki egy új ablakot a kalendáriumban, és add át magad a kényeztetésnek!

Tudj meg többet erről a termékről

Szóljon az adventi időszak idén a pihenésről, a törődésről és egy kis kényeztetésről! A NIVEA adventi naptárával minden nap egy új meglepetés várja a szépségápolás szerelmeseit, hiszen az ablakok kinyitásával arcápoló termékek, különböző ajakápolók, kényeztető arcpakolás vagy izgalmas és hasznos kiegészítők várnak felfedezésre. Bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt termékek. Tedd feledhetetlenné a várakozást: NIVEA Adventi Kalendárium.

Figyelmeztetés:

Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Csak üres palackot adjon le újrahasznosításra. Kizárólag rendeltetésszerűen használja. Ne használja sérült vagy irritált bőrfelületen. Ne használja nagy mennyiségben és ne lélegezze be. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 933600159501 (93360-01595-01)

Értékelések és vélemények

4,4
nagyon jó (7 Értékelés)
(6)
(0)
(0)
(0)
(1)
RENDEZÉS
Emese
2023. 12. 04.
Adventi kalendárium 2023
Miért nem találom a 2023-as online Adventi kalendáriumot?
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Enikő
2023. 11. 13.
Szuper
Az adventi naptár egy ötletes ajándékcsomag. Ezáltal kellemessé és röviddé válik a karácsony előtt várakozás. Minden ablak egy meglepetést tartogat, mellyel mi nők napról-napra szebbek lehetünk. Tele van testet-lelket, tetőtől talpig kényeztető finomságokkal. Ennél csodálatosabb karácsonyi ajándékot tényleg nem lehet kapni. A benne rejlő termékek az egész karácsonyi szezonban szuper hangulatba hoznak. Energetizáló kozmetikumok mini kiszerelései segítenek az ünnepi készülődés minden porát eltávolítani a bőrömről. A kis ablakokat újra is használhatom az ajándékok megcímkézéséhez. Sok örömet okozhat saját magunknak, vagy szeretteinknek. Nekem a naptár nagyon dekoratív és az otthoni adventi dekorációm részévé vált. Mindent tartalmaz, amire szükségem van ebben a varázslatos időszakban. Minden szépségrajongónak szuper kozmetikumokkal találkozhatunk. A különböző illatok minden nap segítenek ünnepi hangulatba kerülni. A kis ajtók mögött található termékeket nappal és este is alkalmazhatom. Harmóniát kölcsönöznek a mindennapjaimnak, miközben gazdagon ápolnak, természetes összetevőkkel.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Lajosné É.
2023. 11. 07.
Ünnepi kényeztetés
A termék lágy, bársonyos, minden igényt kielégít.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?