Fedezd fel a Q10 cushion bőrszínező krémeket!


Ismerd meg ezt a praktikus segítőt, amely egységesíti a bőrszínt, eltakarja a bőrhibákat és lassítja az öregedést. És mindezt pár másodperc alatt.Újdonság

ELFED, ÁPOL ÉS KÖNNYŰ FELVINNI

Friss és egységes bőrtónus és ápolás bőrazonos Q10 koenzimmel. Válassz egyet a két árnyalat közül, és próbáld ki a sminkvilág újdonságát!

Nincs időd a tökéletes sminkre? Semmi probléma! Q10 Plus Cushion alapozónkkal bőröd pár pillanat alatt egységes és fiatalos kinézetű lesz. Könnyű textúrájának köszönhetően bőröd vastag sminkréteg nélkül is természetes és egységes tónusú lehet.


Bőrápolás Q10 koenzimmel

Q10 Plus Cushion alapozó

Hektikus hétköznapok, stressz, kevés énidő... és te emellett is tökéletes sminkre vágysz? Megvan a megoldás – az új Q10 Plus Cushion alapozó. Az első olyan termék, amely tökéletesen egységesíti és ragyogóvá varázsolja a bőrt, miközben segít harcolni a ráncok ellen.

A NIVEA Q10 Plus Cushion alapozó könnyedén elfedi a bőrhibákat.

Ápoló összetétele 24 órán keresztül nyújt védelmet a bőrnek, sőt 15-ös fényvédő faktorral az UV-sugarakkal szemben is védelmet nyújt, és segít harcolni az idő előtti öregedés ellen.

A bőrazonos Q10 koenzim láthatóan csökkentheti az öregedés jeleit.

Mit mond a szakértő?

A szakértő válaszol

A NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozó nemcsak természetes frissességet és ragyogást kölcsönöz a bőrnek, de minden egyes használat alkalmával intenzíven hidratálja is. A formula olyan, a bőrben természetesen is megtalálható, aktív hatóanyagokat tartalmaz, mint a kreatin és a Q10 koenzim, amelyek segítenek felvenni a harcot az öregedés jelei ellen.
Interjú Dr. Svenja Möllgaarddal, a formula kifejlesztéséért felelős laboratórium vezetőjével, a NIVEA szakértőjével.

Mitől olyan különleges a NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozó?

A NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion anélkül varázsolja szebbé a bőrt, hogy elrejtené azt. Az ápoló, fluid állagú alapozó minden egyes használat során intenzíven hidratálja a bőrt, valamint a bőrben természetesen is megtalálható, aktív összetevőkkel segít megőrizni a fiatalos megjelenést. Pigmentjei láthatatlanul olvadnak bele a bőrbe és alkalmazkodnak annak tónusához, frissebb, egészségesebb, simább megjelenést kölcsönözve viselőjének. Láthatatlan smink, amellyel ragyogni fogsz.  

 

Hogyan használjuk a NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozót?

A kör alakú, kompakt csomagolás egy szivacsos párnát rejt magában, amelyet színpigmenteket tartalmazó, lágy, intenzíven ápoló fluiddal itattunk át. A krémes ápoló a dobozban található applikátor segítségével könnyedén felvihető a bőrre. Gyengéd, ütögető mozdulatokkal vegyük fel a szivacsról a terméket az applikátorra, majd finoman dolgozzuk el az alapozót az arcunkon. A formula lágyan és észrevétlenül olvad bele a bőrbe. Ennek a különleges technikának köszönhetően azoknak a területeknek a tökéletesítésére koncentrálhatunk, ahol valóban szükséges a korrekció egy lehellet vékony, természetesnek tűnő réteg felvitelével. Ezen kívül elkerülhetjük, hogy túl sok sminket használjunk. Sőt mi több, az alapozó rendkívül könnyedén beépíthető a mindennapi rutinba, hiszen nem szükséges hozzá korrektor vagy ecset használata. A kompakt csomagolás mindent tartalmaz, egyszerűen magunkkal vihetjük a táskánkban, így bármikor felfrissíthetjük megjelenésünket. 

 

Milyen különleges tulajdonságokkal rendelkezik az alapozó új formulája?

A különleges NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozó nemcsak fiatalosan sugárzó megjelenést kölcsönöz a bőrnek, de intenzív ápolást is nyújt. Rendszeres használatával hozzájárul az öregedési folyamatok lassításához.

Pillekönnyű viselet, ápoló lipidek és hidratáló összetevők különleges kombinációjával gondoskodik arról, hogy a bőr akár 24 órán keresztül megőrizze frissességét, és minden egyes használatnál sugárzó megjelenést kölcsönözzön viselőjének. A ráncok mélységétől függően a bőrben természetesen is megtalálható, aktív összetevőket, kreatint, Q10 koenzimet és hialuronsavat tartalmazó formula segít felvenni a harcot a idő látható jelei ellen. 

 

 


A NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozó minden bőrtípus számára megfelelő?

Lágy és tápláló formulájának köszönhetően a NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozó mindegyik, még az érzékeny bőrtípus számára is megfelelő. Emellett 2 különböző árnyalatban kapható, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb színt.

 

Milyen ápoló tulajdonságai vannak a NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozónak?

A NIVEA alapozó Q10 koenzimmel dúsított formulája fiatalosabbá varázsolja a bőrt, 24 órán keresztül hidratálja, és minden egyes használat alkalmával friss megjelenést biztosít. A bőrmegújító hatással rendelkező kreatin serkenti a sejtek anyagcseréjét*, megelőzi a ráncok kialakulását, valamint finomítja az első, már látható vonalakat. Mindkét összetevő természetes formában is megtalálható a bőrben, de az idő múlásával csökken a mennyiségük. A NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozó használatával megakadályozhatjuk a hialuronsav és kreatin koncentrációjának mérséklődését, és megelőzhetjük a ráncok kialakulását. *Bőrsejteken tesztelve

 

Kiknek ajánlott még a NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozó?

A többfunkciós fluidot azok számára fejlesztettük ki, akik igazán hatékony védelmet szeretnének biztosítani maguknak a ráncok kialakulása ellen, és fontos számukra, hogy megőrizzék természetes szépségüket. Védelmi funkciója mellett a formula 24 órás hidratálást biztosít a viselőjének, és minden egyes használat alkalmával frissességtől sugárzó bőrt.

 

Milyen ápoló tulajdonságai vannak még a NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozónak?

A NIVEA terméke sejtmegújító kreatint és Q10 koenzimet tartalmaz, amelyek a bőrben természetesen is megtalálhatóak. A Q10 koenzim egy valódi szépségbomba, ami számos fontos bőrfunkciót támogat. Lehetővé teszi az energiatermelést az olyan alapvető biológiai folyamatok ellátásához, mint a regenerálódás és a megújulás. Sőt, a Q10 jól ismert antioxidáns is, amely megóvja a bőrt a sejteket károsító szabad gyököktől, így elkerülhető a bőr idő előtti öregedése. Azonban az évek múlásával a bőr sajnos egyre kevesebb Q10 koenzimet termel, ezért érdemes ilyen hatóanyagot tartalmazó termékekkel ápolni.

 

A NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozó helyettesíti a napi bőrápolást vagy a rutin részeként kell alkalmazni?

Mindenki úgy ápolja a bőrét, ahogyan a számára a legmegfelelőbb. A 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozó a rutin részeként is alkalmazható, de ahelyett is. Bármikor, amikor a kozmetikumot használod, gondoskodsz arról, hogy bőröd extrán hidratált és ápolt maradjon. 

 

Milyen fedőképességgel rendelkezik a NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozó?

A termék erősebben fed, mint egy BB krém, és jobban ápol, mint egy alapozó. Ennek köszönhetően nem kelt maszkos hatást a bőrön, éppen ezért alkalmas a mindennapos használatra. A bőr megszépül és ápolt hatást kelt anélkül, hogy a smink láthatóvá válna az arcon. Ráadásul az egyéni igényeknek megfelelően mindenki kiválaszthatja a számára megfelelő erősségű fedést. Aki nagyobb mértékben szeretné elkendőzni a bőrhibáit, egyszerűen használja gyakrabban a terméket.

 

Milyen árnyalatokban kapható a termék?

A NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozó két árnyalatban érhető el: világos-közepes és sötét. 

A NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozó tartalmaz fényvédőt?

Igen, a kozmetikum 15-ös fényvédelemmel rendelkezik. 

 

Antibakteriális a termék vagy bizonyos időszakonként tisztítani kell?

A szivacsos alapozót nem szükséges tisztítani, mert kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy higiéniai szempontból megfeleljen az applikátoros felhasználási módnak. 

 

Milyen különleges tulajdonságokkal rendelkezik a csomagolás?

A terméket úgy terveztük, hogy a használata kényelmes legyen, és bármikor magunkkal tudjuk vinni. A csomagolás elég kicsi ahhoz, hogy bármelyik kézitáskában kényelmesen elférjen, emellett a kis dobozka mindent tartalmaz, ami a fluid felviteléhez szükséges: egy applikátort és egy tükröt is.