Q10 Cushion

Fedezd fel a Cellular cushion és Q10 cushion bőrszínező krémeket!


Ismerd meg ezt a praktikus segítőt, amely egységesíti a bőrszínt, eltakarja a bőrhibákat és lassítja az öregedést. És mindezt pár másodperc alatt.


Bőrápolás Q10 koenzimmel

Q10 Plus Cushion alapozó

Hektikus hétköznapok, stressz, kevés énidő... és te emellett is tökéletes sminkre vágysz? Megvan a megoldás – az új Q10 Plus Cushion alapozó. Az első olyan termék, amely tökéletesen egységesíti és ragyogóvá varázsolja a bőrt, miközben segít harcolni a ráncok ellen.
A NIVEA Q10 Plus Cushion alapozó könnyedén elfedi a bőrhibákat.
Ápoló összetétele 24 órán keresztül nyújt védelmet a bőrnek, sőt 15-ös fényvédő faktorral az UV-sugarakkal szemben is védelmet nyújt, és segít harcolni az idő előtti öregedés ellen.
A bőrazonos Q10 koenzim láthatóan csökkentheti az öregedés jeleit.
termékek
Mit mond a szakértő?

A szakértő válaszol

A NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozó nemcsak természetes frissességet és ragyogást kölcsönöz a bőrnek, de minden egyes használat alkalmával intenzíven hidratálja is. A formula olyan, a bőrben természetesen is megtalálható, aktív hatóanyagokat tartalmaz, mint a kreatin és a Q10 koenzim, amelyek segítenek felvenni a harcot az öregedés jelei ellen.
Interjú Dr. Svenja Möllgaarddal, a formula kifejlesztéséért felelős laboratórium vezetőjével, a NIVEA szakértőjével.

Mitől olyan különleges a NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozó?

A NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion anélkül varázsolja szebbé a bőrt, hogy elrejtené azt. Az ápoló, fluid állagú alapozó minden egyes használat során intenzíven hidratálja a bőrt, valamint a bőrben természetesen is megtalálható, aktív összetevőkkel segít megőrizni a fiatalos megjelenést. Pigmentjei láthatatlanul olvadnak bele a bőrbe és alkalmazkodnak annak tónusához, frissebb, egészségesebb, simább megjelenést kölcsönözve viselőjének. Láthatatlan smink, amellyel ragyogni fogsz.  

 

Hogyan használjuk a NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozót?

A kör alakú, kompakt csomagolás egy szivacsos párnát rejt magában, amelyet színpigmenteket tartalmazó, lágy, intenzíven ápoló fluiddal itattunk át. A krémes ápoló a dobozban található applikátor segítségével könnyedén felvihető a bőrre. Gyengéd, ütögető mozdulatokkal vegyük fel a szivacsról a terméket az applikátorra, majd finoman dolgozzuk el az alapozót az arcunkon. A formula lágyan és észrevétlenül olvad bele a bőrbe. Ennek a különleges technikának köszönhetően azoknak a területeknek a tökéletesítésére koncentrálhatunk, ahol valóban szükséges a korrekció egy lehellet vékony, természetesnek tűnő réteg felvitelével. Ezen kívül elkerülhetjük, hogy túl sok sminket használjunk. Sőt mi több, az alapozó rendkívül könnyedén beépíthető a mindennapi rutinba, hiszen nem szükséges hozzá korrektor vagy ecset használata. A kompakt csomagolás mindent tartalmaz, egyszerűen magunkkal vihetjük a táskánkban, így bármikor felfrissíthetjük megjelenésünket. 

 

Milyen különleges tulajdonságokkal rendelkezik az alapozó új formulája?

A különleges NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozó nemcsak fiatalosan sugárzó megjelenést kölcsönöz a bőrnek, de intenzív ápolást is nyújt. Rendszeres használatával hozzájárul az öregedési folyamatok lassításához.

Pillekönnyű viselet, ápoló lipidek és hidratáló összetevők különleges kombinációjával gondoskodik arról, hogy a bőr akár 24 órán keresztül megőrizze frissességét, és minden egyes használatnál sugárzó megjelenést kölcsönözzön viselőjének. A ráncok mélységétől függően a bőrben természetesen is megtalálható, aktív összetevőket, kreatint, Q10 koenzimet és hialuronsavat tartalmazó formula segít felvenni a harcot a idő látható jelei ellen. 

 

 


A NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozó minden bőrtípus számára megfelelő?

Lágy és tápláló formulájának köszönhetően a NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozó mindegyik, még az érzékeny bőrtípus számára is megfelelő. Emellett 2 különböző árnyalatban kapható, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb színt.

 

Milyen ápoló tulajdonságai vannak a NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozónak?

A NIVEA alapozó Q10 koenzimmel dúsított formulája fiatalosabbá varázsolja a bőrt, 24 órán keresztül hidratálja, és minden egyes használat alkalmával friss megjelenést biztosít. A bőrmegújító hatással rendelkező kreatin serkenti a sejtek anyagcseréjét*, megelőzi a ráncok kialakulását, valamint finomítja az első, már látható vonalakat. Mindkét összetevő természetes formában is megtalálható a bőrben, de az idő múlásával csökken a mennyiségük. A NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozó használatával megakadályozhatjuk a hialuronsav és kreatin koncentrációjának mérséklődését, és megelőzhetjük a ráncok kialakulását. *Bőrsejteken tesztelve

 

Kiknek ajánlott még a NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozó?

A többfunkciós fluidot azok számára fejlesztettük ki, akik igazán hatékony védelmet szeretnének biztosítani maguknak a ráncok kialakulása ellen, és fontos számukra, hogy megőrizzék természetes szépségüket. Védelmi funkciója mellett a formula 24 órás hidratálást biztosít a viselőjének, és minden egyes használat alkalmával frissességtől sugárzó bőrt.

 

Milyen ápoló tulajdonságai vannak még a NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozónak?

A NIVEA terméke sejtmegújító kreatint és Q10 koenzimet tartalmaz, amelyek a bőrben természetesen is megtalálhatóak. A Q10 koenzim egy valódi szépségbomba, ami számos fontos bőrfunkciót támogat. Lehetővé teszi az energiatermelést az olyan alapvető biológiai folyamatok ellátásához, mint a regenerálódás és a megújulás. Sőt, a Q10 jól ismert antioxidáns is, amely megóvja a bőrt a sejteket károsító szabad gyököktől, így elkerülhető a bőr idő előtti öregedése. Azonban az évek múlásával a bőr sajnos egyre kevesebb Q10 koenzimet termel, ezért érdemes ilyen hatóanyagot tartalmazó termékekkel ápolni.

 

A NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozó helyettesíti a napi bőrápolást vagy a rutin részeként kell alkalmazni?

Mindenki úgy ápolja a bőrét, ahogyan a számára a legmegfelelőbb. A 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozó a rutin részeként is alkalmazható, de ahelyett is. Bármikor, amikor a kozmetikumot használod, gondoskodsz arról, hogy bőröd extrán hidratált és ápolt maradjon. 

 

Milyen fedőképességgel rendelkezik a NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozó?

A termék erősebben fed, mint egy BB krém, és jobban ápol, mint egy alapozó. Ennek köszönhetően nem kelt maszkos hatást a bőrön, éppen ezért alkalmas a mindennapos használatra. A bőr megszépül és ápolt hatást kelt anélkül, hogy a smink láthatóvá válna az arcon. Ráadásul az egyéni igényeknek megfelelően mindenki kiválaszthatja a számára megfelelő erősségű fedést. Aki nagyobb mértékben szeretné elkendőzni a bőrhibáit, egyszerűen használja gyakrabban a terméket.

 

Milyen árnyalatokban kapható a termék?

A NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozó két árnyalatban érhető el: világos-közepes és sötét.



 

A NIVEA 3 az 1-ben Q10 Cushion alapozó tartalmaz fényvédőt?

Igen, a kozmetikum 15-ös fényvédelemmel rendelkezik. 

 

Antibakteriális a termék vagy bizonyos időszakonként tisztítani kell?

A szivacsos alapozót nem szükséges tisztítani, mert kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy higiéniai szempontból megfeleljen az applikátoros felhasználási módnak. 

 

Milyen különleges tulajdonságokkal rendelkezik a csomagolás?

A terméket úgy terveztük, hogy a használata kényelmes legyen, és bármikor magunkkal tudjuk vinni. A csomagolás elég kicsi ahhoz, hogy bármelyik kézitáskában kényelmesen elférjen, emellett a kis dobozka mindent tartalmaz, ami a fluid felviteléhez szükséges: egy applikátort és egy tükröt is.