Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

Silk Mousse Creme Care

Zuhanyozz selymesen lágy habbal!

Termék

ÚJ: NIVEA Ápoló tusfürdő habok

Merülj el a gazdag, mégis könnyű habokban és élvezd bőröd selymes puhaságát!

A selyem puhasága a bőrödön

Használd a Silk Mousse ápoló tusfürdő habokat és engedd, hogy az értékes selyem kivonat, valamint a mennyeien puha hab tökéletes keveréke gyengéden végigsimítsa a bőröd. Ez a finom és lágy hab átöleli a tested a zuhany alatt és új, vidám élménnyel lep meg. A bőröd puha és selymes tapintású lesz tőle, még azután is, hogy kiléptél a zuhany alól. Ez különösen annak a nagyon gyengéd formulának köszönhető, mely megvédi a bőr természetes nedvességtartalmát, és a bőrt észrevehetően simává és jól ápolttá teszi.

Válaszd ki, melyik a kedvenc Silk Mousse ápoló tusfürdő habod

Amikor felviszed a finom habot a bőrödre, az majdnem olyan érzés, mintha selyembe bújnál. Ám ez a kényeztetés csak akkor teljes, ha abban a változatban élvezheted, amelyik  a Te személyes kedvenced. A NIVEA ezért különböző termékből álló sorozatot alkotott, melynek tagjai a gazdag és ápoló hatású Creme Care, és a légiesen könnyű Creme Soft. Mindegyikben egyedi, az adott termékre jellemző különleges ápoló összetevő található – NIVEA ápoló olajok, selyemkivonat, illetve mandulaolaj –, így már csak az a feladatod, hogy megtaláld a kedvenced és belemerülj a selymes és lágy habok világába.
Használat

3 egyszerű lépés a tökéletes, kényeztető zuhanyélményért

Vélemények a termékről

Nos, ilyen érzés a NIVEA Silk Mousse ápoló tusfürdő habbal zuhanyozni

Interjú

Miért különleges a NIVEA Ápoló tusfürdő hab?

1. A NIVEA Silk Mousse ápoló tusfürdő habokkal a NIVEA forgalomba hozta első tusfürdő hab családját, melybe különböző hab tartozik. Miért olyan különleges az új termékcsalád megjelenése?
A NIVEA Silk Mousse ápoló tusfürdő habokkal a NIVEA tusfürdő termékei sorában új formátum jelent meg, mely a zuhanyozás élményét teljesen új szintre emeli azáltal, hogy egyesíti a gyengéd tisztítást a színtiszta kényeztetéssel és a szórakozással.

2. A NIVEA-nak már van egy termékcsaládja, melybe különböző krémtusfürdők tartoznak. Melyek a tusfürdő habok előnyei a krémtusfürdőkhöz képest?
A tusfürdő habok olyan nők számára készültek, akik szeretik a habot – a gomb megnyomásával a flakonból adagolható a sűrű és gazdag hab, melyet könnyen fel lehet vinni a bőrre, majd pillanatok alatt le is lehet öblíteni onnan. Ezeket a termékeket kényelmesen lehet adagolni, és nagyon gazdaságos a használatuk, hiszen a szokásos krémtusfürdőhöz képest akár kétszer annyi ideig tartanak.

3. A NIVEA különböző tusfürdő habot hoz forgalomba. Mi a különbség közöttük?
A NIVEA különböző termékből álló sorozatot alkotott, melynek tagjai a gazdag és ápoló hatású Creme Care és a légiesen könnyű Creme Soft. Mindegyikben egyedi, az adott termékre jellemző különleges ápoló összetevő található – NIVEA ápoló olajok, selyemkivonat, illetve mandulaolaj –, így már csak az a dolgod, hogy megtaláld közöttük a kedvenced. Mindegyik változat olyan különlegesen gyengéd formulát tartalmaz, mely az összes bőrtípushoz illik. 

4. A krémes tusfürdő hab zuhanyozás közben kényezteti a bőrt és egész napon át tartó selymes érzést hagy maga után. Hogyan működik a formula?Gondosan kialakított tisztító komplexének és ápoló összetevőinek köszönhetően a Silk Mousse ápoló tusfürdő habok formulája nagyon gyengéd – hatékonyan eltávolítja a nap során lerakódott szennyeződéseket, de nem szárítja ki a bőrt. Sőt épp ellenkezőleg: puhává, selymessé és jól ápolttá teszi. 

5. A hab textúráját és szerkezetét tekintve mi olyan különleges ebben a tusfürdő habban? 
A formulát úgy tervezték, hogy olyan krémtusfürdő legyen belőle, mely több milliónyi gyöngyszerű buborékot tartalmaz, és ezáltal gazdag, simogató habot képez, mely úgy borítja be az ember bőrét, mint egy meleg, selymesen puha fürdőlepedő. Ugyanakkor arra is képes, amit egy tusfürdőnek tudnia kell – gyengéden megtisztítja a bőrt.

6. Hogyan írható le az érzés, amit a Silk Mousse ápoló tusfürdő habok használata kelt? Milyen zuhanyélményre lehet számítani?
A hatás látványos és teljesen új. Attól kezdve, hogy valaki úgy érzi, meleg, bolyhos, könnyű takaróba burkolták, egészen a felhőkön való sétáig minden elképzelhető. Néha úgy érezheted, hogy selyembe göngyöltek. Gazdag, de könnyű, lágy, de ápoló, és csak akkor lehet teljes az élmény, ha te magad is kipróbálod. A finoman lágy hab átöleli a tested a zuhany alatt és új, vidám élménnyel lep meg. A legfontosabb azonban az, hogy a bőrödet lágy és selymes tapintásúvá teszi még azután is, hogy kiléptél a zuhany alól.

Silk Mousse

ISMERD MEG AZ ÚJ NIVEA SILK MOUSSE ÁPOLÓ TUSFÜRDŐ HABOKAT!