ÚJ NIVEA MEN DEEP IZZADÁSGÁTLÓK

Próbáld ki a férfias bőrápolás új dimenziójátA TÖKÉLETES TISZTASÁG ÉRZÉSE

Minden nap a maximumot nyújtod. Mindeközben végig friss akarsz maradni? Válaszd a NIVEA MEN DEEP termékeket! Speciális antibakteriális formulát tartalmaznak fekete szénnel, amely nem ad esélyt a szennyeződéseknek. És nem csak ennyi. A modern tónusú fás illatokkal nyomot hagysz magad után. Mély nyomot.

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI FÉRFIAS ILLAT

DEEP BLACK CARBON ESPRESSO IZZADÁSGÁTLÓK 


Tarts mindent az ellenőrzésed alatt 48 órán át. Felejtsd el az izzadság és a testszag okozta stresszt és kellemetlen érzést. A speciális antibakteriális összetétel ugyanis elpusztítja a kellemetlen szagokat okozó baktériumokat. Ezentúl csak a cédrusfa és a kávé vonzó illata fog kísérni. Maradj elegáns és a helyzet ura minden szituációban.
 Válaszd ezt: NIVEA MEN DEEP Black Carbon Espresso izzadásgátló spray és NIVEA MEN DEEP Black Carbon Espresso izzadásgátló golyós dezodor.

Deep black carbon espresso izzadásgátlók

DEZODOR

Nézz szembe a kívásokkal magabiztosan! A NIVEA MEN DEEP dezodoroknak köszönhetően bőrödet száraznak és frissnek érezheted. A fekete szén formula hatékony védelmet nyújt az izzadság ellen és a frissesség érzését biztosítja 48 órán át. Válaszd akár a NIVEA MEN DEEP spray-t vagyNIVEA MEN DEEP golyós dezodort, a férfias illat hosszú ideig elkísér. Légy erőteljes és ellenállhatatlan! 

 

BOROTVÁLKOZÁS

A rendszeres borotválkozás többé nem kihívás! Használd a NIVEA MEN DEEP termékeket az alapos és kényelmes borotválkozásért! A borotvagél és a borotvahab puhítja a szőrszálakat, így kiváló pengesiklást biztosít és védi a bőrt az apró vágások kialakulásától. Az innovatív formula fekete szenet tartalmaz, emiatt a gél és a hab színe is fekete, mely a habképzés során változik fehér színűvé. Az antibakteriális hatású NIVEA MEN DEEP After Shave Lotion enyhíti a borotválkozás okozta irritációt, és regenerálja a bőrt. Férfias, fás illatjegyeivel a tiszta, friss bőr érzését biztosítja hosszú időn át.

NIVEA MEN DEEP Deodorants
NIVEA MEN DEEP Shaving
TUSFÜRDŐ 

Minden kihívás során izzasztó helyzetek várhatnak Rád. Ezek során tiszta fejre lesz szükséged. De egy hűsítő fürdő is segítségedre lehet, amivel az egész tested megtisztítod és felfrissíted.
NIVEA MEN DEEP tusfürdő mélytisztító formulája természetes eredetű mikrofinomságú agyagot tartalmaz, mely elnyeli a szennyeződéseket, így bőröd fellélegezhet. Ráadásul a hatékony, de gyengéd gél a bőrödet is ápolja és hidrátálja. 

NIVEA MEN DEEP

EGYESÍTSD AZ ERŐDET A GYŐZTESEKKEL

1902-es alapítása óta a spanyol élvonal tagja, a legeredményesebb spanyol futball csapat. 13 alkalommal nyerték meg a Bajnokok Ligáját, kétszer pedig az EUFA-kupát. A Real Madrid játékosok nem érik be félmegoldásokkal. Mindig többre vágynak. Minden meccs számít, mert a cél, hogy mindig jobbak és jobbak legyenek. Ez igaz Rád is, hisz a siker kulcsa a Te kezedben van. Ha magasra teszed a lécet, semmi sem állhat az utadba. Az eltökéltséged a gólvonalig vezet majd az úton. 

A Real Madrid a focipályákon győzedelmeskedik, a NIVEA MEN pedig a férfi arc- és bőrápolás terén. 

 


NE ÉRD BE KEVESEBBEL! LEGYÉL TE IS NAGYPÁLYÁS!

NIVEA MEN DEEP
Határozottsággal és megfelelő hozzáállással túl tudsz lépni a saját korlátaidon. Néhány tipp, ami segítségedre lehet:
  • Mindig bátran próbálj ki új és ismeretlen dolgokat! Ne feledd, hogy nincs legyőzhetetlen akadály.
  • Belefáradtál a mindennapi rutinba? Vigyél színt az életedbe egy spontán cselekedettel és máris más színben látod a világot.
  • Ha nincs kedved nekikezdeni egy feladatnak, gondolj arra, hogy minél hamarabb belevágsz, annál előbb látszanak majd az első eredmények is.
  • Ne feledd, hogy ha valami nem sikerül az még nem bukás. Csak az számít bukásnak, ha abbahagyod a próbálkozást. Bármi áron ragaszkodj a céljaidhoz. 
  • Ne törődj azzal mit KELLENE. Csináld, amit csinálni AKARSZ.
NIVEA MEN DEEP Product Background