Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

NIVEA MEN DEEP

IGAZI HATÉKONYSÁG
A DEEP TERMÉKEKKEL

ISMERD MEG A TELJES TERMÉKCSALÁDOT

NIVEA MEN DEEP

TERMÉKEK A CSÚCSTELJESÍTMÉNYHEZ

A Real Madrid játékosok nem érik be félmegoldásokkal. Mindig többre vágynak. Minden meccs számít, mert a cél, hogy mindig jobbak és jobbak legyenek. Ez igaz Rád is, hisz a siker kulcsa a Te kezedben van. Ha magasra teszed a lécet, semmi sem állhat az utadba. Folyamatosan növeld az elvárásokat és használj ki minden lehetőséget, hogy elérd az igazi céljaid. Az eltökéltséged a gólvonalig vezet majd az úton. Azért alkottuk meg az új DEEP termékcsaládot, hogy Te, ugyanúgy mint a Real Madrid játékosai, jól érzed magad a bőrödben. Mert ha jól érzed magad a bőrödben, ez erősíti a pozitív energiáidat és nincs előtted többé akadály, amit ne tudnál legyőzni.

Ismerd meg a termékeket

ÉREZD MAGAD JÓL A BŐRÖDBEN

Mindig frissnek és felkészültnek szeretnéd magad érezni az új kihívásokra? Válaszd a DEEP termékeket. A hatás garantált! A termékekben található fekete szén formula hatékonyan küzd a baktériumok és a szennyeződések ellen. A modern, férfias, fás illatjegyeket viselő termékek biztosítják, hogy egész nap frissnek érezhesd magad.

NIVEA MEN DEEP

NIVEA MEN DEEP Deodorants

DEZODOR

Nézz szembe a kívásokkal magabiztosan! A DEEP dezodoroknak köszönhetően bőrödet száraznak és frissnek érezheted. A fekete szén formula hatékony védelmet nyújt az izzadság ellen és a frissesség érzését biztosítja 48 órán át. Válaszd akár a DEEP spray-t vagy a DEEP golyós dezodort, a férfias illat hosszú ideig elkísér. Légy erőteljes és ellenállhatatlan! 

BOROTVÁLKOZÁS

A rendszeres borotválkozás többé nem kihívás! Használd a DEEP termékeket az alapos és kényelmes borotválkozásért! A borotvagél és a borotvahab puhítja a szőrszálakat, így kiváló pengesiklást biztosít és védi a bőrt az apró vágások kialakulásától. Az innovatív formula fekete szenet tartalmaz, emiatt a gél és a hab színe is fekete, mely a habképzés során változik fehér színűvé. Az antibakteriális hatású DEEP After Shave Lotion enyhíti a borotválkozás okozta irritációt, és regenerálja a bőrt. Férfias, fás illatjegyeivel a tiszta, friss bőr érzését biztosítja hosszú időn át.

NIVEA MEN DEEP Shaving

NIVEA MEN DEEP Shower gel

TUSFÜRDŐ 

Minden kihívás során izzasztó helyzetek várhatnak Rád. Ezek során tiszta fejre lesz szükséged. De egy hűsítő fürdő is segítségedre lehet, amivel az egész tested megtisztítod és felfrissíted. A DEEP tusfürdő mélytisztító formulája természetes eredetű mikrofinomságú agyagot tartalmaz, mely elnyeli a szennyeződéseket, így bőröd fellélegezhet. Ráadásul a hatékony, de gyengéd gél a bőrödet is ápolja és hidrátálja. 

HAJÁPOLÁS

Tiszta, friss haj és fejbőr a DEEP samponnal. A mindennapi használatra alkalmas sampon különleges, ápoló formulája elektrolitokkal és fekete szénnel dúsított, így segít eltávolítani a felesleges faggyút és a hajformázó maradványokat. Hosszan tartó tisztaságot és friss érzést biztosít a haj és a fejbőr számára. Az eredmény: revitalizált, friss haj és fejbőr akár 48 órán át.

NIVEA MEN DEEP Hair Care

HAJRÁ

NE ÉRD BE KEVESEBBEL! LEGYÉL TE IS NAGYPÁLYÁS!

GO REAL GO DEEP

Határozottsággal és megfelelő hozzáállással túl tudsz lépni a saját korlátaidon. Néhány tipp, ami segítségedre lehet:
  • Mindig bátran próbálj ki új és ismeretlen dolgokat! Ne feledd, hogy nincs legyőzhetetlen akadály.
  • Belefáradtál a mindennapi rutinba? Vigyél színt az életedbe egy spontán cselekedettel és máris más színben látod a világot.
  • Ha nincs kedved nekikezdeni egy feladatnak, gondolj arra, hogy minél hamarabb belevágsz, annál előbb látszanak majd az első eredmények is.
  • Ne feledd, hogy ha valami nem sikerül az még nem bukás. Csak az számít bukásnak, ha abbahagyod a próbálkozást. Bármi áron ragaszkodj a céljaidhoz. 
  • Ne törődj azzal mit KELLENE. Csináld, amit csinálni AKARSZ.