Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

nivea-clay-fresh-header

Clay Fresh

Innováció

MÉLYTISZTÍTÓ HATÁS ÉS BÁRSONYOSAN PUHA BŐR

Élvezd az agyag bőrre gyakorolt lenyűgöző hatását, melyet minden nap átélhetsz zuhanyzás közben a NIVEA Clay Fresh tusfürdőknek köszönhetően. A természetes eredetű agyagból készült, krémes formula mélyen tisztítja és puhává varázsolja a bőrt, valamint friss érzést biztosít.AZ AGYAG EREJE

TERMÉSZETES EREDETŰ AGYAG

Évszázadokra visszatekintő, az agyag különleges hatására építő, ősi szépségrituálék ihlették a NIVEA legújabb tusfürdőit, melyek a természetes eredetű agyag erejének és az új, egyedülálló formulának köszönhetően mélyen tisztítják a bőrt. Éld át a fehér agyag nyújtotta frissesség és a tökéletes tisztaság érzését feszülő, száraz bőr érzése nélkül.ÚJDONSÁG A BŐRNEK

BÁRSONYOSAN PUHA BŐR

A NIVEA új, Clay Fresh tusfürdői ápoló és mélytisztító hatásuknak köszönhetően bársonyosan puhává varázsolják a bőrt. Használd naponta a sima, tiszta és puha érzésű bőrért.

Illatok

MARADJ FRISS!

Számodra mit jelent a frissesség? A NIVEA Clay Fresh tusfürdők három különböző, a természet szépsége által ihletett illatban érhetőek el, így Te is könnyedén megtalálhatod a saját, kedvenc illatodat.

Clay Fresh Gyömbér és Bazsalikom

Clay Fresh Gyömbér és Bazsalikom

A Gyömbér és Bazsalikom illat egy sétára emlékeztet a gyógynövénykertben. Az aromás koriander bergamottal, lime-mal és gyömbérrel találkozik. Míg a bazsalikom, a füge-, a paradicsom levelek és a menta tökéletes harmóniában olvadnak össze. Lezárásként a szantálfa és a pézsma jegyek nyújtanak komfortos és szelíd lecsengést.

 

Clay Fresh Hibiszkusz és Fehér Zsálya

nivea-clay-fresh-hib

A Hibiszkusz és Fehér Zsálya tusfürdő nőies, mégis frissítő illatával minden alkalomra tökéletes. A mandarin, a grapefruit, a rózsa, a hibiszkusz, az írisz és a pézsma páratlan összhangban jelenik meg a tusfürdőben. Míg a cédrusfa, valamint a fehér zsálya a föld illatát idézi, amelyből egyre csak többet szeretnél.

Clay Fresh Kék Agave és Levendula

nivea-clay-fresh-agave

A Kék Agave és Levendula egy igazán lazító, otthoni spa élményt kínál, a kényeztető szépségápolás érzését nyújtva. A kardamom fűszeres frissessége levendulával, az erdő, a pézsma, a tonkabab illatával és sós jegyekkel gazdagítva tökéletes hangulatot teremtenek a relaxáló fürdőélményhez.

Videó

NIVEA Clay Fresh tusfürdők a bársonyos, pihe-puha bőrért.

Fedezd fel az új NIVEA Clay Fresh tusfürdőkben található természetes agyag erejét. A természetes agyag mélyen tisztítja és alaposan hidratálja a bőrt.