Érezd jól

Érezd jól magad a bőrödben!

A nyár legőrültebb emlékei nem a fürdőszobádhoz kötődnek. Hogyan maradhatsz a fesztiválok királynője harci körülmények között is?

4 tipp (nem csak) fesztiválozóknak

Csodás az az érzés, amikor elégedetten, mosollyal az arcodon lépsz el a tükör elől. Hogyan érheted ezt el egy fesztivál alatt, amikor sokszor csak egy napszemüvegben tudod úgy-ahogy ellenőrizni a megjelenésed? Pakolj néhány új, hasznos NIVEA terméket is a csomagodba. Tele vannak színnel és illattal – ahogy ez a nyár is!

#TIPP 1

Ne félj a kezedet a magasba emelni, egy jó dezodorra mindig számíthatsz!

dezodorra

Nem véletlen, hogy a színpad közelében lévő helyet kazánnak is nevezik. Minden egyes dallammal egyre csak forrósodik a hangulat. Szeretnél szabadon táncolni úgy, hogy közben nem kell azon aggódnod, hogy foltos lett a kedvenc pólód az izzadságtól? A limitált kiadású NIVEA izzadásgátló deo spray biztos megoldást nyújt erre a gondra, kellemes virágos illata pedig hosszú ideig elkísér. 

#TIPP 2

A kedvenc krémed most három illatban – keverj ki egyedi illatot

A több ezernyi fesztiválozó között mindig van valaki, aki ugyanazt az illatot használja, mint Te. Légy egyedi a saját krémes illatoddal, amit magadnak keverhetsz ki közvetlenül a bőrödön a hangulatodnak megfelelően. Mutasd meg, milyen különleges vagy egy hozzád passzoló illattal az arcodon, a kezeden és a testeden.
 

creme soft

#TIPP 3

Tiszta haj, víz nélkül? Frissítsd fel pillanatok alatt a frizurád!

A fesztivál olyan, mint a színpadon a kifutó - itt a legvadabb, legdivatosabb ruhát és a legőrültebb frizurát is nyugodtan kipróbálhatod és viselheted. Ne vesztegesd az időd azzal, hogy sorban állsz a zuhanyzó előtt, hogy frissen mosott hajkoronát varázsolj magadnak! Használd az új NIVEA szárazsamponokat, amivel gyorsan felfrissítheted a frizurád. Rázd fel, fújd rá, masszírozd jól be és már kész is vagy.

#TIPP 4

Új Testápoló Habok – jár egy kis kényeztetés

Elmentetted az új barátaid telefonszámát, összcsomagoltad a sátrat és alig várod, hogy otthon végre egy jót fürödhess és lazíts egy kicsit? Kényeztesd a bőröd az új ápoló testápoló habokkal. Könnyű eloszlatni, gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros érzetet maga után.

Testápoló Habok