NIVEA SKiN GUiDE

PRÓBÁLD KI A TELJESEN INGYENES ARCBŐR ELEMZŐ APPLIKÁCIÓT ÉS TUDD MEG, MIRE VAN SZÜKSÉGE A BŐRÖDNEK!

Légy a saját bőröd szakértője, kövesd arcbőröd állapotát, és juss hozzá a személyre szabott termékajánlásokhoz és bőrápolási tanácsokhoz.

NIVEA SKIN GUIDE

ÉLVEZD A NIVEA KLUB TAGSÁG ÉS A SKiN GUiDE ALKALMAZÁS ELŐNYEIT

Ahogy minden nő egyedi, a bőrünk is egyedi. És ennek megfelelően kell mindkettőt megközelíteni. Tudtad, hogy a nők csak kis százaléka használ bőrének megfelelő kozmetikumokat? Ezen szeretnénk változtatni. A NIVEA SKiN GUiDE elemzi a bőr állapotát, és azt az arcápolási rutint és arcápolókat ajánlja, amelyre a bőrnek valóban szüksége van.

Hogyan? Csak csinálj egy szelfit. Tényleg! A kép alapján elvégzett bőrelemzés után az igényeidnek megfelelő ápolást és személyre szabott termékeket ajánlunk.


A NIVEA Klub tagságnak köszönhetően további előnyökhöz juthatsz a SKiN GUiDE alkalmazás használata során. Mindenekelőtt lehetőséged van digitális arcelemzés naplót vezetni, és megkaphatod ajánlásainkat egy teljes arcápolási rutinhoz a bőröd igényei szerint. De a naplózással azt is nyomon követheted, hogyan változnak a bőröd igényei az idő múlásával. A naplónak köszönhetően a naprakész elemzéssel gyorsan tudsz majd reagálni.

Az alkalmazást használhatod vendégként vagy regisztrált tagként a NIVEA Klub fiókodon belül. Mindkét lehetőség teljesen ingyenes, de az alkalmazás további előnyöket biztosít a regisztrált felhasználók számára.

Vendégként 

A bőrelemzés befejeztével, azonnal megkapod az eredményeket. Az alkalmazást minden nap korlátozás nélkül használhatod, de az alkalmazás nem menti el az eredményt és nem is fog emlékezni rájuk.

Tagként
A NIVEA Klubba való regisztrációnak köszönhetően a SKiN GUIDE alkalmazás megjegyzi a korábbi eredményeidet. A digitális arcelemzési naplóban így nyomon tudod követni a változásokat. Személyre szabott termékajánlatokat is kaphatsz, amelyek teljes arcápolási rutint tartalmaznak a bőröd igényei alapján. Az alkalmazás e-mailben is tud értesítést küldeni, ha eljött a megfelelő idő az újabb szelfi készítésére :).

 

 

HOGYAN KAPCSOLJUK A KLUBFIÓKUNKAT A SKiN GUiDE APPLIKÁCIÓHOZ?

A SKiN GUiDE alkalmazás és a NIVEA Klub felhasználói fiókod összekapcsolását 4 nagyon egyszerű lépésben tudod megtenni:

  1. Nyisd meg a SKiN GUiDE alkalmazást a mobilodon. Az oldal tetején található QR-kódot beolvashatod a mobiloddal, vagy kattints az alábbi gombra.
  2. Az alkalmazásban kattints a „Próbáld ki most“ gombra.
  3. Ezután kattints a „Bejelentkezés NIVEA Klub fiókkal“ gombra.
  4. Töltsd ki a klubfiókod bejelentkezési adatait, majd kattints a „Bejelentkezés“ gombra.

 

Ha még nincs NIVEA Klub fiókod, nem baj. Kövesd a fenti lépéseket, azzal a különbséggel, hogy a 4. pontban a „Regisztráció“ lehetőséget választod, majd kövesd az alkalmazás utasításait.

SKiN GUiDE App

HOGYAN JUTHATSZ HOZZÁ A JAVASOLT TELJES ARCÁPOLÁSI RUTINHOZ?

A teljes rutin megszerzése is nagyon egyszerű. Nincs más dolgod, mint rendszeresen használni a SKiN GUiDE alkalmazást, bejelentkezni a klubfiókoddal és szelfiket készíteni.

Az 1. szelfi után, amikor az applikáció még csak ismerkedik az arcbőröddel, kapsz egy termékajánlást a napi arcápolásra.

A 6. szelfi után az alkalmazás már jobban ismeri a bőrödet, és a nappali krémen kívül ajánlani fogja a bőrödnek megfelelő arctisztító termékeket + még egy EGY terméket a kiválasztott kategóriából.

Az alábbi képen a PLUSZ ikonra kattintva tekintheted meg a kategóriák listáját. A kategóriák listájából a NIVEA SKiN GUiDE alkalmazás kiválasztja, hogy melyik termékre van leginkább szüksége a bőrödek.

18 szelfi után megkapod a teljes napi rutint, és 24 szelfi után már a NIVEA SKiN GUiDE képes frissíteni is a teljes napi rutint aszerint, hogy az adott hónapban miképp változott a bőröd állapota.

Tudtad, hogy a bőr 28 naponta változik? 
Ez a változás a teljes arcápolási rutin módosítását eredményezheti. Ezért az ajánlott termékek a körülbelül egy hónapon át tartó rendszeres szkennelés után megváltozhatnak. Figyeld ezeket a változásokat, hogy tudd, mire van igazán szüksége a bőrödnek!

HOGYAN MŰKÖDIK A NIVEA SKiN GUiDE APPLIKÁCIÓ?

Készíts egy szelfit!

1 Készíts egy szelfit!

Kérj ajánlásokat!

2 Kérj ajánlásokat!

Javíts a bőröd állapotán!

3 Javíts a bőröd állapotán!

ARCBŐR ELEMZÉS A NIVEÁTÓL: MIT ELEMZÜNK? 


Bőröd kora: Megtudhatod, hogy a bőröd kinézete megfelel-e az életkorodnak.Feszesség:
Megtudhatod, mennyire feszes a bőröd, vannak-e ráncaid.Egységesség:
Megtudhatod, hogy a bőröd tónusa mennyire egységes, megjelent-e rajta bőrpír, vagy esetleg bőrhibák.


 
Pigmentáció:
Megtudhatod, hogy mennyi pigmentfolt van a bőrödön, azoknak mekkora a méretük és intenzitásuk, illetve, hogy mennyire egységes a bőrtónusod.  

TUDOMÁNY

VILÁGSZERTE NŐK EZEREI VETTEK RÉSZT AZ ARCBŐR ELEMZÉS FEJLESZTÉSÉBEN

135 év  tapasztalat a bőrápolásban

A NIVEÁ-t a több, mint 135 éves tapasztalatával a bőrápolás szakértőjeként tartják számon. A NIVEA SKiN GUiDE-dal ismét megkíséreljük új szintre emelni a bőrápolást. A digitális technológiáknak köszönhetően olyan bőrápolási tippeket és ennek megfelelően személyre szabott igények szerint kiválogatott arcápoló termékeket tudunk biztosítani a számodra, melyeknek köszönhetően a bőröd pontosan azt kapja, amire szüksége van.

több, mint 20 millió elemzett szelfi

Már egyetlen szelfi is elég ahhoz, hogy megtudd, mire van szüksége a bőrödnek. Légy a bőröd szakértője! Világszerte több, mint 10000 nő elemezte a bőrét minden nap hónapokon keresztül. 20 millió fénykép készült, melyek segítettek nekünk abban, hogy a NIVEA SKiN GUiDE arcbőr elemző applikációját tökéletesíteni tudjuk.

világszerte több, mint 10000 nő

A mesterséges intelligencia segítségével több, mint 10000 nő szelfijét elemeztük. Ennek köszönhetően képesek vagyunk személyre szóló arcápolási- és termék tippeket adni szinte bárkinek. Tudjuk, hogy a bőröd ugyanannyira egyedi, mint te magad.

SZEMÉLYRE SZABOTT TANÁCSADÁS

MIÉRT EGYEDÜLÁLLÓ A NIVEA SKiN GUiDE?

A fotód alapján a NIVEA SKiN GUiDE elemzi az arcbőrödet, és nem csak a megfelelő arcápoláshoz ad tippeket, hanem a bőrödet ragyogóvá varázsoló termékeket is ajánl. Te pedig nyomon követheted a változást a digitális arcelemzés naplóban.
A bőröd digitális arcelemzés naplója

A BŐRÖD DIGITÁLIS ARCELEMZÉS NAPLÓJA

Személyre szabott arcápolási tippek

SZEMÉLYRE SZABOTT ARCÁPOLÁSI TIPPEK

Egységes és gyönyörű bőr a megfelelő termékeknek köszönhetően

EGYSÉGES ÉS GYÖNYÖRŰ BŐR A MEGFELELŐ TERMÉKEKNEK KÖSZÖNHETŐEN

SZELFI

HOGYAN KÉSZÍTSEK TÖKÉLETES SZELFIT?

Tips for the perfect selfie

NIVEA SKiN GUiDE a mobilodon mindig kéznél van.

FAQ

ARCBŐR ELEMZÉS A NIVEA SKIN GUIDE-DAL: GYAKORI KÉRDÉSEK

Minden kérdésedre választ találsz egy helyen.