Szűrés
Rendezés
Rendezés

Micellás víz

Hatékonysága miatt a micellás víz, vagy más néven micellás arctisztító, egy igen népszerű bőrápoló termék. Kiválóan alkalmas a legmakacsabb smink eltávolítására és az arc szennyeződésektől és külső agresszív anyagoktól való megtisztítására – anélkül, hogy zsíros vagy ragacsos maradványokat hagyna maga után. Termékválasztékunkban minden bőrtípushoz találhatók micellás arctisztító vizek, amelyek öblítés vagy dörzsölés nélkül is jól hatnak. Fedezd fel legjobb micellás arctisztítónkat, és tudj meg mindent, amit a micellás arctisztító vízről tudnod kell.

Mi az a micellás víz? Hogyan működik?

Tehát mi is az a micellás víz? Valószínűleg hallottál már róla és arról, hogy mire jó, de mi is ez valójában, és hogyan működik? A micellás, minden az egyben sminklemosó termékeink enyhe felületaktív anyagokat használnak, amelyek csoportja micellákat képez (ebből ered a micellás víz elnevezés). Ezek a micellacsoportok ezután mágnesként működve kivonják a szennyeződéseket és olajat a bőrből. Ha MicellAIR termékeinket pamutkoronggal együtt használod, a micellák a pamuthoz tapadnak, és megtisztítják a bőrt az olyan mindennapi irritáló anyagoktól, mint a faggyú, a szennyeződések és a smink – és közben hagyják a bőrt fellélegezni és megszüntetik a pórusok eltömődését is.

 

A micellás víztől a sminklemosó kendőkig

Akár vattakorongon szeretnéd használni a micellás arctisztító vizünket, akár útközben szeretnéd lemosni sminkedet micellás kendőinkkel, mi mindenben segítünk! Micellás arctisztító kendőink ugyanolyan hatékonyságot nyújtanak, mint a vattakorongok, így a szennyeződéseket és a zsírt is eltávolítják a bőrről. Fedezd fel legjobb micellás arctisztító kendőinket a szupertiszta és felfrissült arcért!

 

Micellás víz minden bőrtípusra:

A legjobb micellás vizek azok, amelyek minden bőrtípusra használhatók. Kíváncsi vagy, hol találhatsz ilyet? Jó helyen jársz. Micellás vizeink széles választéka minden bőrtípus esetében segít a hatékony tisztításában, legyen szó zsíros, érzékeny vagy éppen pattanásos bőrről.

 

Micellás víz zsíros bőrre

Akárcsak a többi bőrtípusoknál, a micellás tisztító kiválóan használható zsíros bőröna> is. A micellás arctisztítóban található micellák mágnesként vonzzák az olajat, segítik a felesleges faggyú eltávolítását a bőrről, és megakadályozzák az olaj felhalmozódását. Ennek eredményeként a zsíros bőrre szánt micellás víz segít leküzdeni az általában a zsíros bőr által okozott foltokat.

Micellás víz érzékeny bőrre

A micellás víz érzékeny bőr tisztítására is használható. Egyes micellás arctisztítók nem megfelelők az érzékeny bőrhöz, mivel eltávolítják az illóolajokat és szárazon hagyják a bőrt. Az érzékeny bőrhöz való micellás vizünk glicerinnel készül, hogy táplálja és hidratálja a bőrt a tisztítás közben – megvédve az érzékeny bőrt a kiszáradástól és a további irritációtól. 
 
 Az érzékeny bőrűek számára az a legjobb micellás víz, amelyet kifejezetten érzékeny bőrhöz terveztek, mint például az érzékeny bőrre szánt NIVEA MicellAIR micellás vizünk.

 

Micellás víz pattanásos bőrre

A pattanásos bőrön könnyű irritációt okozni a bőrön felhalmozódó szennyeződések és a felesleges faggyú miatt. A pattanásos bőrhöz szánt micellás víz használata segíthet eltávolítani ezeket a szennyeződéseket és a felesleges faggyút – ez pedig csökkenti a pattanások súlyosságát és megakadályozza, hogy begyulladjanak. 
 
 A pattanásos bőrűek számára az a legjobb micellás víz, amely csökkenti a bőr zsírosodását. Próbáld ki NIVEA MicellAIR Professional micellás vizünket, amely a pattanások leküzdése érdekében 0% zsíros maradványanyagot hagy maga után.

 

Micellás víz vagy tonik?

A micellás vizet és a tonikot gyakran összetévesztik. Bár ugyanúgy néznek ki, és hasonló előnyöket is kínálnak, a különbség mégis a felhasználásukban rejlik. A micellás víz célja a bőr tisztítása a smink, a szennyeződések és az egyéb külső agresszív anyagok eltávolításával. Ezzel ellentétben a tonik célja, hogy hidratálja és ásványi anyagokkal töltse fel a bőrt, amelyek eltűnnek a micellás vízzel történő tisztítás során. 
 
Röviden: a micellás vizet és tonikot úgy tervezték, hogy egymás mellett használják őket a bőr tisztítására és feltöltésére az egészséges ragyogás érdekében.