Hogyan gondoskodik a NIVEA a bolygónkról

Az érintés tesz minket emberré

Az érintés képessége segít minket a fejlődésben, és meghatározza, hogy kik is vagyunk valójában. Bőrünk az emberi test legnagyobb szerve, az érintés és érintkezés érzékszerve, amelyen keresztül kapcsolatba léphetünk egymással és a körülöttünk lévő világgal.


Segítsünk a Földnek, hogy érezze az emberi érintés pozitív erejét!

A NIVEA-nál hiszünk az emberi érintés pozitív erejében. Arra törekszünk, hogy olyan bőrápolási termékeket hozzunk létre, amelyek segítenek, hogy igazán jól érezd magad a bőrödben, hogy kapcsolatot teremts másokkal, és élvezd az életet. Holisztikusan értelmezzük a bőr fogalmát, tanulmányozzuk, hogy hogyan köt össze minket a környezetünkkel, milyen módon hat rá azt étrendünk és érzelmeink. Termékfilozófiánk, hogy olyan kozmetikumokat alkossunk, amelyek fokozzák a bőr természetes működését, és ezáltal egészséges és szép legyen.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy pozitív hatással legyünk a Földre. Ambiciózus fenntarthatósági célokat tűztünk ki magunk elé. Kutatási részlegeink azon dolgoznak, hogy a legjobb eredményeket érjük el a bőrápolás terén, és egyben csökkentsük a környezeti terhelést. Szorosan együttműködünk zöld kezdeményezésekkel és más partnerekkel is, hogy új utakat találjunk bolygónk megóvására. Olyan bőrápolási termékeket gyártani, amelyek annyira gyengédek a Földhöz, mint a bőrünkhöz, valódi kihívás. A NIVEA-nál mindent megteszünk annak érdekében, hogy ennek megfeleljünk.

A NIVEA FENNTARTHATÓSÁG 3 PILLÉRE

Ezzel az oldallal segítséget kívánunk nyújtani, ahhoz, hogy minél szélesebb körben tudj tájékozódni a biztonságos, gyengéd és hatékony bőrápolásról és a környezettudatos gondolkodásról, valamint, hogy mindannyiunknak útmutatást adjon azokról a szükséges lépésekről, amelyekkel megóvhatjuk bolygónkat:

Első a bőr

Profitálj Te is abból a bőrápolási szakértelemből, amit a NIVEA nyújt Neked, és tudj meg többet arról, hogy mennyire vagyunk elkötelezettek amellett, hogy kozmetikumaink megfelelő biztonsági értékeléssel rendelkezzenek. Megismerheted, hogy mennyire fontosak számunkra az egészséges és környezetbarát kezdeményezések, valamint bepillantást nyerhetsz a NIVEA termékek összetevőibe.

Gondoskodás a bőrnek, jövő a Földnek

Tudj meg többet arról, hogy a NIVEA milyen módon törekszik a fenntarthatóság növelésére a beszerzéstől a gyártáson át a csomagolásig és az újrahasznosításig.

ŐSZINTESÉG ÉS ÁTLÁTHATÓSÁG

Tudj meg többet arról, milyen értékrend alapján működik a NIVEA a magatartási kódextől kezdve a kötelezettségvállalásokon át a közös projektekig és más kezdeményezésekig. 


ÖSSZETEVŐK GYŰJTEMÉNYE