NIVEA HYDRA SKIN EFFECT

ÚJ NIVEA HYDRA SKIN EFFECT

Hozd ki a bőrödben rejlő lehetőséget a NIVEA HYDRA SKIN EFFECT termékekkel, melyek formulája tiszta hialuronnal (HA) gazdagított. Nem csak intenzíven hidratálja a bőrt, erősíti is a bőr saját hialurontermelő képességét is*.

 

* in vitro teszt
 


TALÁLD MEG A NEKED VALÓ HIDRATÁLÓT

NIVEA HYDRA SKIN EFFECT HIDRATÁLÓ SZÉRUM

HIDRATÁLÓ SZÉRUM

Kezdd lendületesen a napot: NIVEA HYDRA SKIN EFFECT HIDRATÁLÓ SZÉRUM
A hidratáló szérum gyorsan beszívódik és nem szükséges leöblítened. Alkalmazd közvetlenül a reggeli arctisztítás után. Bőrödnek azonnali egészséges ragyogást ad, és fokozza az ezt követő Frissítő Nappali Gél-Krém hatását.
 

FRISSÍTŐ NAPPALI GÉL-KRÉM

Reggeli arcápolás  - NIVEA HYDRA SKIN EFFECT  FRISSÍTŐ NAPPALI GÉL-KRÉM 
Finoman masszírozd a könnyű gélt a megtisztított arcodra, ennek köszönhetően bőröd 72 órán keresztül intenzíven hidratált és tökéletesen telt marad.
 
NIVEA HYDRA SKIN EFFECT FRISSÍTŐ NAPPALI GÉL-KRÉM
NIVEA HYDRA SKIN EFFECT REGENERÁLÓ ÉJSZAKAI GÉL KRÉM

REGENERÁLÓ ÉJSZAKAI GÉL KRÉM

Éjszakai arcápolás: Arcod megtisztítása után minden este vidd fel a NIVEA HYDRA SKIN EFFECT REGENERÁLÓ ÉJSZAKAI GÉL-KRÉMET, hogy másnap reggel rugalmas, regenerált bőrrel ébredj. A könnyű gél-krém finoman beszívódik bőrödbe, nem hagy zsíros érzetet az arcodon és foltokat a párnán.
 

HYDRA SKIN EFFECT MICELLÁS VÍZ

Távolíts el minden szennyeződést! Hogy a bőröd éjszaka nyugodtan regenerálódhasson, használd a NIVEA HYDRA SKIN EFFECT MICELLÁS VIZET, és távolítsd el egy mozdulattal a sminkedet és minden szennyeződést, melyek elnehezítik a bőrt. A hialuronsavnak köszönhetően a bőröd mélyen hidratált és üde marad egész éjszaka. 
 

HYDRA SKIN EFFECT 10 perces hidratáló fátyolmaszk

Időnként félsz belenézni a tükörbe, mert fáradtnak és petyhüdtnek érzed a bőrödet? Verd ki a fejedből az aggodalmakat! Szánj 10 percet magadra! A HYDRA SKIN EFFECT fátyolmaszktól a bőröd úgy fog ragyogni, mint soha azelőtt!