Egy napig más frizura: 5 tipp, hogyan!

Időnként minden nő vágyik arra, hogy valaki más legyen. Gondolkodás nélkül beleugrana a külseje teljes megváltoztatásába. Ez azonban többnyire kimerül a fantáziálásban arról, milyen lenne, ha... De mit szólsz, ha azt mondjuk, egy napra megváltoztathatod a frizurádat? Hogy kipróbálhatod a változást, amitől eddig féltél?

Rakoncátlan hullámok: hogyan készítsd el?

Alapvető igazság, hogy azt szeretnénk, ami nincs. Egyenes szálú a hajad? Irigyelve lesed a kolléganődet, akinek szexi göndör fürtjei vannak? Ne csüggedj, inkább egyszerűen készíts magadnak is csigákat.

 1. Ha göndör hajat akarsz varázsolni magadnak, a legfontosabb, hogy a hajmosáskor a megfelelő készítményeket alkalmazd. A sampon használata után törülközővel szárítsd meg a hajadat, és vigyél fel Diamond Gloss Care hajkondícionálót a fürtök göndörségének hangsúlyozására.Segítségével a hajad kellően rugalmas lesz, és fogékonyabb lesz a csavarásra. Emellett a melegtől és a töredezéstől is megóvhatod. 
 2. Szárítás előtt vigyél fel a hajadra egy kevés Volume Care dúsító habot, amely ragyogóvá teszi és felkészíti a hajadat a formázásra
 3. Eljött az idő a csavarásra. Nézd meg ezt a videónkat, hogyan készíthetsz magadnak laza hullámokat. Javasoljuk, hogy ne siesd el, szánj időt a haj felcsavarására. Akkor is, ha szörnyen unalmas, az eredmény megéri a pepecselést. 
 4. A csavarás után ujjaiddal óvatosan fésüld át a hullámokat
 5. Nincs más hátra, mint Diamond Gloss Care hajlakkal átfújni a hajadat, és belevetni magad a nagyváros forgatagába. 

 

 


Dús haj, jó benyomás

Érezted már, hogy a hajad csak lelapul a fejedre? Akkor olvass figyelmesen! Mi tudjuk, hogyan adhatsz a frizurádnak dús tartást.

 1. Mosd meg a hajad Volume Care ápoló samponnal, amely bambuszkivonatot tartalmaz és dús tartást ad a hajnak
 2. Mosás után szárítsd meg a hajad törülközővel, egyenletesen vigyél fel rá hajhabot. 
 3. Most következik a legfontosabb lépés, ami nem más, mint a szárítás. A hajadat mindig nagy kerek hajkefével szárítsd. Ennek köszönhetően a frizurád légies és természetesen dús lesz. 
 4. A dús tartás kialakításában a tupírozás is segíthet. Ezzel azonban legyél óvatos. A hajadat a fej közelében tupírozd, és tényleg nagyon lassú mozdulatokkal. Ezt követően a felső részt fésüld le fésűvel. 
 5. Végül használj Volume Care hajlakkot. Alulról fújd a hajra, hogy megemelkedjenek a hajszálak. De csak óvatosan, mert a túl sok ebből is megárthat a frizurádnak! 

 

Olvasd el, hogyan legyen igazán dús a frizurád. Biztos találsz a cikkben hasznos tippeket.


Frufru olló nélkül? Igen

Hányszor álltál már a tükör előtt, és próbáltad kitalálni, hogyan állna a frufru? Most olló nélkül is kialakíthatod. Jól hangzik, igaz?

 1. Készíts lófarkat, és rögzítsd alaposan hajgumival. 
 2. Válaszd ketté az összefogott hajat, és a felső (kisebb) részét fordítsd át a fejeden, egészen a homlokodig. Most formázd a „frufrut“ igény szerint. Hosszabb, rövidebb, dúsabb? Csak rajtad múlik. 
 3. Ha megtaláltad a megfelelő hosszúságot, következnek a hajtűk. Ezekkel tűzd meg a hajtincset úgy, hogy a helyén maradjon
 4. A hajadat hagyhatod akár így is, vagy kösd át kendővel, esetleg tegyél fel hajpántot. A frizurád így még menőbb lesz. 
 5. Végül az egészet rögzítsd hajlakkal, amely biztosítja, hogy minden a helyén maradjon. 

 


Göndör hajból egyenes. Jelige: Egyszerűen

Meguntad már a göndör tincseket, és szívesen kipróbálnád az egyenes hajat? Semmi probléma. Csupán 3 dologra és egy kis időre lesz szükséged.

 1. Mosd meg a NIVEA Hairmilk Shine sampon, amely regenerálja a hajszálakat, hogy visszakapják egészséges szépségüket és természetes fényüket. 
 2. Szárítsd meg a hajad. Szárításkor használj nagy körkefét és addig fújd, amíg tökéletesen száraz nem lesz.  
 3. Most következik a hajvasaló. Oszd a hajad tincsekre, amelyeket egyenletesen vasalj a fejtetőtől a hajvégekig. Dolgozz gyorsan, nehogy túlforrósodjanak a hajszálak. 
 4. Vasalás után hagyd a hajad kihűlni, majd rögzítsd hajlakkal

 


Változtass hajszínt, szó szerint

Ha szívesen kísérletezel, ez pontosan neked való. Próbáld ki a kimosható hajfestékeket. Elég kiválasztanod a kívánt színt. És mi van, ha nem tetszik? Egyszerűen kimosod.

 1. Hajmosáshoz használj jó minőségű ápoló sampont. Ez felkészíti a hajat a rá váró változásra. Megerősíti a hajszálak belső szerkezetét és véd a külső sérülésekkel szemben. 
 2. A törülközővel megszárított hajra vidd fel egyenletesen a hajfestéket. Ezek különböző e-shopokban beszerezhetők. Ne vigyél fel túl sok festéket, mert attól a frizurád túl tömöttnek tűnik, és a hajad elveszíti légiességét. 
 3. Engedd hatni a festéket. Ennek ideje különböző lehet. Olvasd el alaposan a mellékelt használati utasítást. 
 4. A hajadat körkefével szárítsd, hogy szép tartása legyen. 
 5. A hajadra óvatosan vigyél fel Care & Hold regeneráló hajhabot. Ez regenerálja a hajad, és biztosítja, hogy a frizurád megőrizze tartását. 

Az egyszer használatos hajfestékek kimoshatók. Ezért élvezd az új külsődet amennyire csak lehet. Hajmosáskor pedig ne felejts el ismét ápoló sampont használni, hogy a hajad sérülésmentes és fénylő legyen.  

Nos hát, milyen változásra voksolsz? Bárhogyan is döntesz, ne feledkezz meg a hajad megfelelő ápolásáról.