EGÉSZSÉGES ÉS TERMÉSZETESEN FÉNYLŐ HAJ? ITT VAN A MEGOLDÁS INDÍTSD BELÜLRŐL A FÁRADT HAJAD MEGÚJÍTÁSÁT!

Fedezd fel az új NIVEA Hairmilk Shine termékcsaládot, és legyen a hajad olyan, amilyenre minden nő vágyik. Egészséges, természetesen fénylő és élettel teli.

A NIVEÁVAL A HAJAD RAGYOGNI FOG

Fedezd fel a NIVEA Hairmilk Shine termékeket – nagyszerű módja a mély hidratálásnak, amely minden egyes hajszálat kívülről és belülről is megerősít. 

Mert csak az egészséges haj ragyoghat igazán

Gondolkodtál már azon, hogy fest a hajad belülről? Minden hajszál három részből áll. A medulla, az ún. hajbél, a hajszál közepén helyezkedik el a gyökértől a hajvégig. Körülötte húzódik az ún. cortex, amely a hajanyag kb. 75–80 %-át teszi ki. Ebben találhatók többek között a pigmentek, amelyek meghatározzák, hogy a hajad hollófekete vagy szőke lesz. Az utolsó réteg – a cuticula – a haj természetes védőrétegét alkotja, amely megóvja a külső hatásoktól. Apró lemezkék alkotják, amelyek egymást tetőcserép-szerűen fedik. Ennek a ténynek nagyon fontos szerepe van abban, hogy a hajad egészségesen fénylő vagy fáradtan fakó lesz. 

A Hairmilk Shine termékcsalád biztosítja az ápolást, amely ahhoz szükséges, hogy a hajad egészséges és fénylő legyen. A samponokban, a kondicionálókban és a balzsamokban található minden összetevő a hajszálak minden rétegének táplálásáról és hidratálásáról gondoskodik. Egyúttal kisimítja a felszín lemezkéit, így biztosítva megterhelés nélkül a természetes és egészséges ragyogást. Mely összetevőkről van szó? 

Az Eucerit a tej- és selyemproteinekkel együtt gondoskodik a gyönyörű ragyogásról. A hajad minőségét a sampon és a kondicionáló is javítja. Még sohasem volt egyszerűbb az egészséges és fénylő haj elérése!

A matt és fáradt hajnak ezennel vége!

A külső hatások, mint például a száraz vagy éppen a nedves környezet, a hajat igénybe vevő hajformázással együtt, meggyengíthetik a hajszálakat. A hajszárító, a hajvasaló és a hajcsavaró gyakori használata sem segít. A tükörből aztán élettelen, száraz és fáradt hajvégek néznek vissza. És a megoldás? Hidratálás és intenzív hajápolás kívül-belül. A NIVEÁnál már elkészítettük számodra a megfelelő hajkozmetikumokat. Tudod, miről van szól? 

NIVEA Hairmilk Shine: Gazdagon táplál a fénylő és egészséges hajért

Válaszd azokat az összetevőket, amelyek egyenesen a természetből származnak. A tej, a selyem és az Eucerit csodákat tesznek a hajad minőségével! 

A tejfehérjék és az Eucerit intenzíven táplálják és belülről erősítik a hajat. A belső szerkezet erősítésén kívül ezek az anyagok a haj külső felületének elsimításában is részt vesznek. Most hallasz először az Euceritről? Ez egy emulgáló összetevő, amelyet a birkagyapjúból nyert lanolinból állítanak elő. A hajra történő felvitel után magába zárja a vizet és a természetes olajokat. Ennek a tulajdonságának köszönhetően a haj sima és selymes érintésű és természetesen fénylő lesz.

A tökéletes végeredmény mögött a selyemproteinek állnak. Javítják a haj egészének minőségét. 

Tudj meg többet a NIVEA Hairmilk Shine termékcsalád tagjairól

A vad csigától egészen az egyenes tincsekig – minden hajtípus lehet gyönyörű

Nem számít, hogy a hajad, göndör, hullámos vagy egyenes. A Hairmilk termékcsaládból olyan kozmetikumokat választhatsz, amelyek megfelelnek a hajtípusodnak. Tökéletes kinézetű és állapotú hajkorona lesz a jutalmad. 

Nagyon lassan nő a hajad? Vess egy pillantást a tanácsainkra, amelyek elárulják, mit kell tenned, hogy a hajad gyorsabban nőjön

Miben más a NIVEA Hairmilk Shine termékcsalád?

  • Intenzíven hidratál – a hajszálak felszínén és belsejében is. 
  • Lesimítja a hajszálak felszínét, hogy azok visszaverjék a fényt.
  • Minden hajszálat megerősít, hogy a frizurád gyönyörű és tartós legyen. 
  • A kusza tincseket egységbe rendezi. Az eredmény: természetesen fénylő haj. 
  • A hajszálak minden miliméterét ápolja.