A micellás víz mögött rejlő tudományos háttér

A micellás víz mögött rejlő tudományos háttér

Fedezd fel az arctisztítás leggyengédebb módját a micellás víznek köszönhetően A micellás víz minden szépségszakértő kedvence. Te tudod, hogy hogyan működik? Fedezd fel a micellás víz mögött rejlő tudományos hátteret, és tudd meg, milyen előnyei vannak a számodra.

Mi is az a micellás víz?

Tudj meg mindent a micellás vízről, amiről a barátaid is beszélnek. Fedezd fel, hogyan működik, és forradalmasítsd bőrápolási rutinodat.

MIK AZOK A MICELLÁK?

A micellák olyan mikroszkopikus méretű molekulák, amelyek „víz (hidrofil)- és zsírkedvelő (lipofil)” részekből állnak. Ennek eredményeként képesek arra, hogy a vízben és a zsírban oldható szennyeződéseket is eltávolítsák az arcodról. 

A micellák magukba zárják a zsíros szennyeződéseket, így dörzsölés és irritáció nélkül, könnyedén távolítják el az arcról a felesleges faggyút, míg a külső, hidrofil réteg mágnesként hozzátapad a micellás vízzel átitatott vattakoronghoz. 

Ennek a természetes jelenségnek köszönhetően könnyedén és gyorsan távolíthatjuk el a sminket a bőrünkről és a szempilláinkról, miközben ápoljuk őket.

MI AZ A MICELLÁS VÍZ ÉS HOGYAN MŰKÖDIK?

A NIVEA Ápoló Micellás Víz egyszerre tisztít és tonizál egy egyszerű vattakorongos áttörléssel. 

A tudomány szerint a micellák „zsírkedvelő” központja magához vonzza és magába zárja az olajos szennyeződések részecskéit. 

AZ ARCTISZTÍTÁS LEGKÍMÉLETESEBB MÓDJA

A micellás vízzel gyengéden tisztíthatod az arcodat és távolíthatod el a szennyeződéseket a bőrödről. A speciális arctisztítónak emellett ápoló hatása is van, és kellően finom ahhoz, hogy az érzékeny szemkörnyékeden is használhasd.

A formula hatékonyan veszi célba a piszkot és a szennyeződéseket, nem szükséges hozzá dörzsölni, radírozni vagy leöblíteni az arcodat. 


Kényeztesd bőrödet micellás vízzel

Fedezd fel az arctisztítót, amely hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a sminket a szempilláktól a szemhéjakig, tisztán tartja a pórusokat, miközben tonizál és hidratál.

Dús szempillák

A micellás vizeket a NIVEA úgy alkotta meg, hogy a szempillák ápolását is szem előtt tartotta. Az ápoló gyengéden, mégis alaposan távolítja el a szemfestéket a szemekről, a szempillákról, az arcról és az ajkakról, radírozás és öblítés nélkül.

Gyengéd ápolás a szempilláknak.

Mitől olyan gyengéd a micellás víz a bőrhöz?

  • A NIVEA Ápoló Micellás Víz formulája gyengéd a normál bőrhöz és ápoló hatással rendelkezik. 
  • E-vitamint és hidratáló összetevőket tartalmaz.
  • A NIVEA Ápoló Micellás Víz dörzsölés nélkül, kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket.
  • A NIVEA Ápoló Micellás Vízzel rövid idő alatt és könnyedén eltávolítható a szennyeződés, így megelőzhető az irritáció kialakulása.
  • A NIVEA Ápoló Micellás Víz három lépést egyesít magában: gyengéden tisztít, tonizál és hidratál. 

 

Ápoló összetevők

Ahhoz, hogy megőrizd bőröd természetes szépségét és ragyogását, hatékony arctisztítóra van szükséged. Olyanra, amely eltávolítja arcodról a nap során összegyűlt szennyeződéseket, legyen szó piszokról, faggyúról vagy elhalt hámsejtekről.

A NIVEA Gyengéden Ápoló Micellás Víz szőlőmagolajjal és panthenollal gazdagított, különösen az érzékeny bőr számára kifejlesztve. 

A micellás víz három fő területre fókuszál: intenzív tisztítás, tonizálás és hidratálás.

A különleges összetevőket tartalmazó formula újra hagyja szabadon lélegezni a bőrt, és segít megelőzni a pirosság és irritáció kialakulását.