Ne mondj le a szépségről

NIVEA Bőrfeszesítő

Ne engedd, hogy bőröd szenvedjen, és kezeld magad a tökéletes ápolással a Q10 koenzim segítségével, amely elősegíti a bőr regenerálódását és helyreállítja annak természetes rugalmasságát. Az antioxidánsok energiával töltik fel bőrödet!
 
Szűrés
Rendezés
Rendezés
Senki sem tudja megakadályozni az öregedést. Annak érdekében, hogy a lehető legtovább maradj fiatalos, segítenek a Q10 koenzimmel ellátott ápoló termékek. A Q10 koenzim természetesen előfordul az emberi testben is, különösen a szívben, az agyban, a májban és a tüdőben is. Ugyanakkor jó hatással van a bőrön alkalmazva, megakadályozva a korai öregedést.

A Q10 koenzim nagyjából 20 éves kortól kezdve csökken az emberi szervezetben, valamint 40 éves kor után a szervezetünk csupán a ideális mennyiség felét állítja elő. Az ebből következő tünetek, hogy a bőr elveszíti rugalmasságát és feszességét. A koron kívűl a bőr öregedéséhez még hozzájárulnak a betegségek, a stressz és a nem megfelelő életmód is. A Q10 koenzim táplálékból (marhahúsból vagy halból), étrendkiegészítőkből, de speciális kozmetikumokból is elérhető.

Kiknek ajánlott a Q10 koenzim?

Minden felnőtt ember számára megfelelő megoldást nyújthat. Minél idősebb valaki, annál inkább érdemes a Q10 koenzimet használni a mindennapokban. Nem csak kijavítja az idő által okozott károkat, hanem elősegíti a sejtek kollagén és elasztin előállítását is, amelyekre a bőrnek szüksége van a rugalmassága és feszessége érdekében.