(34)

Black & White Invisible Fresh Spray

150 ml

Előnyök

Etil-alkohol mentes
Parabén-mentes
Deo védelem
Frissítő
Energetizál
Minden bőrtípus
  • 48 órás hatékony védelem
  • Csökkenti a fehér foltok kialakulását a fekete ruhákon és a sárga foltok kialakulását a fehér ruhákon
  • Bőrbarát hatása bőrgyógyászatilag igazolt
  • Virágos-gyümölcsös illattal

Tudj meg többet erről a termékről

Virágos és frissítő gyümölcsös illatú izzadásgátló deo spray, amely akár 48 órás védelmet nyújt az izzadság és a kellemetlen testszagok ellen bőrbarát formulával. Speciális összetevőivel csökkenti a fehér foltok kialakulását a fekete ruhákon, valamint a sárga foltok kialakulását a fehér ruhákon. A termék golyós dezodor kiszerelésben is elérhető: NIVEA Black & White Invisible Fresh Izzadásgátló Deo Spray 150 ml.

Figyelmeztetés:

VESZÉLY! RENDKÍVÜL TŰZVESZÉLYES AEROSZOL Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni, kilyukasztani vagy elégetni üres állapotában is. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Az üres palack újrahasznosítható. Kizárólag rendeltetésszerű használatra! Kerülni kell a szembejutást! Alkalmazása sérült vagy irritált bőrfelületen nem ajánlott. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 88674 (88674-09080-30)

Értékelések és vélemények

4,9
nagyon jó (34 Értékelés)
RENDEZÉS
Orsi
5/25/2021
Hatékony
Ezzel a dezodorral a legkínosabb izzasztó szituban is kibírom a munkaidő végét testszag nélkül! :)
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Erzsébet
5/23/2021
izzadásmentes nap
Nagyon kedvelem ezt a desodort, mivel kellemes illata mellett, arra is nagyon jó, hogy nem hagy a fehér ruhán sárgás foltot.Ez a desodor az egyik kedvenc termékem, de a virágillatú desodorokat is imádom. mint minden Nivea terméket
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Judit
4/8/2021
spray
Jó termék, szeretem
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

Hogyan használd?

1Használat

Felrázás után tartsd a flakont 15 cm-re a hónaljadtól, majd hagyd a terméket megszáradni a bőrödön.

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Nem tartalmaz alkohol (Etil-alkohol), Parabén

Tartalmazza: Geraniol, Linalool, Benzyl Alcohol, Limonene, Propylene Glycol, Dimethiconol, Propylene Carbonate, Disteardimonium Hectorite, Octyldodecanol, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Parfum, C12-15 Alkyl Benzoate, Isopropyl Palmitate, Aluminum Chlorohydrate, Cyclomethicone, Propane, Isobutane, Butane