(5)

Black & White Invisible Fresh Spray

150 ml

Előnyök

Etil-alkohol mentes
Parabén-mentes
Deo védelem
Friss?t?
Energetizál
  • 48 órás hatékony védelem
  • Csökkenti a fehér foltok kialakulását a fekete ruhákon és a sárga foltok kialakulását a fehér ruhákon
  • Bőrbarát hatása bőrgyógyászatilag igazolt
  • Virágos-gyümölcsös illattal

Tudj meg többet erről a termékről

Virágos és frissítő gyümölcsös illatú izzadásgátló deo spray, amely akár 48 órás védelmet nyújt az izzadság és a kellemetlen testszagok ellen bőrbarát formulával. Speciális összetevőivel csökkenti a fehér foltok kialakulását a fekete ruhákon, valamint a sárga foltok kialakulását a fehér ruhákon. A termék golyós dezodor kiszerelésben is elérhető: NIVEA Black & White Invisible Fresh Izzadásgátló Deo Spray 150 ml.

Figyelmeztetés:

VESZÉLY! RENDKÍVÜL TŰZVESZÉLYES AEROSZOL Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni, kilyukasztani vagy elégetni üres állapotában is. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Az üres palack újrahasznosítható. Kizárólag rendeltetésszerű használatra! Kerülni kell a szembejutást! Alkalmazása sérült vagy irritált bőrfelületen nem ajánlott. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 88674 (886740908030)

Értékelések és vélemények

5,0
nagyon jó (5 Értékelések)
Eszter
10/26/2020
Csak a Black&White Invisible
A NIVEA Black&White Invisible dezodorok mindegyike nagyszerű izzadásgátló, nem is tudnék választani, hogy melyik a kedvencem. Nem hagy foltot és még az illata is szuper.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Krisztina
10/17/2020
A legjobb deo
Kellemes az Illata, nem fogja össze a ruhámat.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Erzsébet
10/16/2020
Abszolút kedvenc
Hosszan tartó hatása van,egyáltalán nem hagy foltot a ruhán,mivel sokat hordok sötét színű ruhát,ezért próbáltam ki.Egyáltalán nem hagy fehér foltot.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

Hogyan használd?

1Használat

Felrázás után tartsd a flakont 15 cm-re a hónaljadtól, majd hagyd a terméket megszáradni a bőrödön.

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Nem tartalmaz alkohol (Etil-alkohol), Parabén

Tartalmazza: Geraniol, Linalool, Benzyl Alcohol, Limonene, Dimethiconol, Propylene Carbonate, Disteardimonium Hectorite, Octyldodecanol, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Parfum, C12-15 Alkyl Benzoate, Isopropyl Palmitate, Aluminum Chlorohydrate, Cyclomethicone, Propane, Isobutane, Butane