(10)

Black & White Invisible Fresh Spray

150 ml

Előnyök

Etil-alkohol mentes
Parabén-mentes
Deo védelem
Frissítő
Energetizál
  • 48 órás hatékony védelem
  • Csökkenti a fehér foltok kialakulását a fekete ruhákon és a sárga foltok kialakulását a fehér ruhákon
  • Bőrbarát hatása bőrgyógyászatilag igazolt
  • Virágos-gyümölcsös illattal

Tudj meg többet erről a termékről

Virágos és frissítő gyümölcsös illatú izzadásgátló deo spray, amely akár 48 órás védelmet nyújt az izzadság és a kellemetlen testszagok ellen bőrbarát formulával. Speciális összetevőivel csökkenti a fehér foltok kialakulását a fekete ruhákon, valamint a sárga foltok kialakulását a fehér ruhákon. A termék golyós dezodor kiszerelésben is elérhető: NIVEA Black & White Invisible Fresh Izzadásgátló Deo Spray 150 ml.

Figyelmeztetés:

VESZÉLY! RENDKÍVÜL TŰZVESZÉLYES AEROSZOL Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni, kilyukasztani vagy elégetni üres állapotában is. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Az üres palack újrahasznosítható. Kizárólag rendeltetésszerű használatra! Kerülni kell a szembejutást! Alkalmazása sérült vagy irritált bőrfelületen nem ajánlott. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 88674 (886740908030)

Értékelések és vélemények

5,0
nagyon jó (10 Értékelés)
Sort Toggle
Eszter
1/7/2021
Black&White invisible fresh spray
Nagyon szeretem ezt a Nivea terméket, mert amellett, hogy nem hagy nyomot a ruhán, még az illata is kellemes.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Luca Sára
1/1/2021
Végre egy dezodor, ami valóban használ
Rengeteg dezodort kipróbáltam már, minden márkából ami csak létezik, és amikor következő próbának a kezembe akadt a Nivea Black & White Invisible Fresh Spray-je végre megtaláltam amit kerestem. Valóban egész nap véd és tartja a frissességet. Nem viszketek tőle, nincs tele alkohollal, nem hagy foltot a fekete ruhákon (fontos szempont, mert szinte csak feketét hordok), kellemes illat és imádom a kupak nyitás/zárás megoldását. Mindenkinek ajánlom, aki egész napos friss érzést és védelmet szeretne.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Ágnes
12/9/2020
Nagyon szeretem
A Nivea összes spray dezodorát nagyon szeretem, csak ezeket vásárolom. Érzékeny bőrűként különösen jó, hogy nem viszketek tőle.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

Hogyan használd?

1Használat

Felrázás után tartsd a flakont 15 cm-re a hónaljadtól, majd hagyd a terméket megszáradni a bőrödön.

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Nem tartalmaz alkohol (Etil-alkohol), Parabén

Tartalmazza: Geraniol, Linalool, Benzyl Alcohol, Limonene, Propylene Glycol, Dimethiconol, Propylene Carbonate, Disteardimonium Hectorite, Octyldodecanol, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Parfum, C12-15 Alkyl Benzoate, Isopropyl Palmitate, Aluminum Chlorohydrate, Cyclomethicone, Propane, Isobutane, Butane