(26)

Active Energy Izzadásgátló Deo Spray

Hosszantartó illattal és extra hatékonysággal hódít az Active Energy! Alkoholmentes izzadásgátlás irritáció nélkül: NIVEA MEN Active Energy Izzadásgátló Deo Spray. .

Méret

Normál bőr
Minden bőrtípusra

Vásárlás Online

Előnyök

Etil-alkohol mentes
Izzadásgátló
Normál bőr
Minden bőrtípusra
  • Hatékony védelem még stressz által okozott izzadás ellen is
  • Hosszantartó illat
  • Gyors száradás
  • Nem irritálja a bőrt
  • 0% alkohol*

Hogyan használd?

1 RÁZD FEL
Használat előtt a dezodor flakonját mindig jól rázd össze.
2 OSZLASD EL
Használat közben tartsd a flakont 15 cm-re a hónaljtól. Hagyd a terméket megszáradni a bőrön.
3 FIGYELJ
Ne használd sérült vagy irritált bőrfelületen.

Tudj meg többet erről a termékről

Kánikula, sport vagy stressz. Bármi is legyen az oka az izzadásnak, itt az idő elbúcsúzni tőle! A Quick Dry technológia gondoskodik a gyors száradásról, így csak egy fújás választ el a frissességtől! Cink-komplex tartalmának köszönhetően rendkívül hatékony és képes akár 48 órán át szárazon tartani a bőröd és távol tartani a kellemetlen testszagokat. Alkoholmentes* formula hosszantartó, férfias illattal: NIVEA MEN Active Energy Izzadásgátló Deo Spray 150 ml

*etil-alkohol mentes

Figyelmeztetés:

Veszély: Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Csak üres palackot adjon le újrahasznosításra. Kizárólag rendeltetésszerűen használja. Ne használja sérült vagy irritált bőrfelületen. Ne használja nagy mennyiségben és ne lélegezze be. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 95663 (95663-09080-30)

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Nem tartalmaz alkohol (Etil-alkohol)

Tartalmazza: Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, Cyclomethicone, Isopropyl Palmitate, Parfum, Aluminum Sesquichlorohydrate, Zinc Citrate, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Linalool, Geraniol, Limonene

Értékelések és vélemények

5,0
nagyon jó (26 Értékelés)
(26)
(0)
(0)
(0)
(0)
Kisné G.
2023. 06. 27.
deo
A férjemet gyakran meglepem vele. Kelleme az illata.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Imre
2023. 06. 27.
Tökéletes védelem
A Nivea Active Energy számomra tökéletes védelmet nyújt erős izzadás ellen. Naponta egyszer, de maximum kétszer szoktam előkapni és befújni magam. Az illa is nagyon szerethető.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
György
2023. 06. 26.
dezodor
Jó az illata. Kiváló ár érték arány.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?