Laura trükkjei az egyszerű, hullámos hajért

Három egyszerű lépés a hullámos haj elkészítéséhez.

A gyönyörű és hullámos haj elkészítése korántsem olyan nehéz, mint gondolnád. Nézd meg Laura bemutatóját és készítsd el Te is saját frizurádat pillanatok alatt!

Laza, gyönyörű nyári hullámok: álomszerű, új külső a szépségedért

A hullámos haj sokak számára elérhetetlennek tűnik, pedig egyáltalán nem az! Sajátítsd el a lépéseket rövid videónkból.

Ismerd meg Laurát: divat, szépség, életmód blogger és modell

Laura Ponticorvo: holland-olasz modell, világjáró divatblogger és közszereplő, akitől nem állnak távol az egyszerű, mégis gyönyörű frizurák. Örömmel mutatjuk be Laurát, hogy megoszthassa veled csodás hajformázó trükkjeit. Laura az Instagram, illetve más egyéb online és offline megjelenéseknek köszönhetően az egész világon ismerté vált. Kevés tehetségesebb, képzettebb embert ismerünk, akiről tudnánk, hogy ilyen nagy segítséget nyújtana a témában. YouTube csatornáján Laura hasznos és szórakoztató videókat készít az egészséges életmód és a tökéletes szépségtechnikák alkalmazásáról, melyekről hetente többször is mesél. Engedd, hogy segítsen neked a csodálatos hullámos haj elkészítésében, három egyszerű lépésben.

Hullámos haj: Gyönyörű, időtlen klasszikus

Mindenki gyönyörű, hullámos hajat szeretne. Csodálatos megjelenést biztosít bármikor és könnyebb elkészíteni, mint gondolnád.

Laurával minden frizura elkészítése egyszerűnek tűnik, de hidd el, ez tényleg az!

Laura lépésről lépésre segít abban, hogyan készíts laza, hullámos frizurát. Három egyszerű lépésre lesz szükséged, hogy elérd a kívánt végeredményt. Egy pillanat alatt elérheted azt, amire mindig is vágytál.